WIN XP REINSTAL NTLDR nenalezen
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- sekalno.1
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
WIN XP REINSTAL NTLDR nenalezen
Zdarvím všechny.
Předně za lamu se nepovažuji hloupe dotazy vynechat.
Při reinstalaci XP výměna MB CPU RAM, ostatní zůstává.
Pustím instal dam instalaci pak zotavení systému.
Nainstalují se na HDD zavaděcí instalační soubory po restartu který vyvolá sama instalace to píše že není nalezen NTLDR. Tak spustím instal. znovu dam instalaci zotavení sys se mě zeptá jestli chci pokračovat v započatém zotavování ( reinstalaci ) dam ano. a zase po restartu není nalezen NTLDR.
Format nemohu jde o služební stroj se spec. aplikacema který sám nenainstaluji.
P.S. zapoměl jsem napsat že je na FAT32 ale myslím že to na funkci vliv nemá.
Předně za lamu se nepovažuji hloupe dotazy vynechat.
Při reinstalaci XP výměna MB CPU RAM, ostatní zůstává.
Pustím instal dam instalaci pak zotavení systému.
Nainstalují se na HDD zavaděcí instalační soubory po restartu který vyvolá sama instalace to píše že není nalezen NTLDR. Tak spustím instal. znovu dam instalaci zotavení sys se mě zeptá jestli chci pokračovat v započatém zotavování ( reinstalaci ) dam ano. a zase po restartu není nalezen NTLDR.
Format nemohu jde o služební stroj se spec. aplikacema který sám nenainstaluji.
P.S. zapoměl jsem napsat že je na FAT32 ale myslím že to na funkci vliv nemá.
Naposledy upravil(a) sekalno.1 dne ned 21. zář 2008, 16:25, celkem upraveno 1 x.
Průměr - AMD athlon x2 7750 KUMA 2,7BE / GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H /
Kingston HyperX 2GB 1066MHz / Sapphire ATI Radeon HD 5750 NEHONIM SE ZA SCORE 3D MARKU XX CHCI HRÁT SKLÁDÁM PC PRO LAMY
Kingston HyperX 2GB 1066MHz / Sapphire ATI Radeon HD 5750 NEHONIM SE ZA SCORE 3D MARKU XX CHCI HRÁT SKLÁDÁM PC PRO LAMY
- DRACUL
- Začátečník

Re: WIN XP REINSTAL NTLDR nenalezen
TAK SI Z INEHO PC SKOPIRUJ NTLDR A NAKOPIRUJ ICH TAM NATVRDO
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
- sekalno.1
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jsi si jistej ja myslim že je to zavaděč na započatou reinstalaci a když to zkopiruji z hotových WIn tak se domnívám že to poseru natvrdo.DRACUL píše:TAK SI Z INEHO PC SKOPIRUJ NTLDR A NAKOPIRUJ ICH TAM NATVRDO
- slivamichal
- Začátečník

A co zkusit NTLDR opravit přes konzoli pro zotavení systému? Už se mi toto také stalo (při hraní po smazání linuxu).
Odkaz jak na to: http://www.ovsem.net/windows-xp/ntldr-n ... is-missing
Možnost fixmbr a fixboot mě už několikrát zachránila
Odkaz jak na to: http://www.ovsem.net/windows-xp/ntldr-n ... is-missing
Možnost fixmbr a fixboot mě už několikrát zachránila
- DRACUL
- Začátečník

RAZ SA MI TO STALO KED MI NENABEHLI WIN A VYPISOVALO MI TO CHYBU NTLDR IS MISSING.
TAK SOM VYBRAL DISK, DAL SOM HO DO DRUHEHO PC, SKOPIROVAL SUBOR NTLDR A FUNGOVALO TO
TAK SOM VYBRAL DISK, DAL SOM HO DO DRUHEHO PC, SKOPIROVAL SUBOR NTLDR A FUNGOVALO TO
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
- sekalno.1
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
OK zkusím, ale až po výše uvedeném postupu zdá se mi profesionálnější.DRACUL píše:RAZ SA MI TO STALO KED MI NENABEHLI WIN A VYPISOVALO MI TO CHYBU NTLDR IS MISSING.
Jak jsem psal je to počátek reinstal tak nevím jestli by bylo dobré tam dávat tento config z hotového systému.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Řešilo se to tu mockrát.. stačí hledat.