No tak sem to taky dohral.Snazil sem se udelat vsechny vedlejsi mise a dosahnul sem 48lvl.
Musim rict, ze je to fakt super hra.
Nesouhlasim stim, ze obchodnici sou nahovno.Ke konci hry maj hodne dobry veci(ale musite splnit vedlejsi quest a pak budou mit experimelnalni zbozi) ktery je daleko lepsi nez jakakoliv vybava kterou muzete najit.Ale taky je to pekne drahy..kolem 500k za jednu vec.Ale to ke konci hry pokud plnite vedlejsi ukoly neni problem(ja mel porad 1mil. a vic)
BTW na konci sem mel 755HP(hral sem za elitniho vojaka) + experimentalni vybava specter a byl sem prakticky nesmrtlenej.
Jako tym sem pouzival ashley(utocna puska+tezka zbroj) + tali(brokarna)
Dal bych ty hre tak 9.5/10
Jo a jak ste vyresili podledni souboj?Ja sem ho prekecal aby se sam zabil To me celkem dostalo.
Já ho taky ukecal , ale po "reinkarnaci" jsem ho musel ukopat, protože mě postihl bug s přehřátými zbraněmi. Ještě že mi ho Liara pokaždý pěkně předvytuhla
Delgar píše:Prosím poraďte mi hodně lidí píše že hra je hodně krátká za jak dlouho jste ji dohráli?
No ja som ju na XBOXe dohral asi za 200 hodin na full Gamescore 1050 Inac bezne trva tak 15 hodin cisteho casu a plus ked hras na hardcore alebo Insanity
1: Machines. -------------------> "I don't know what I saw. I saw... machines... killing stuff."
2: War. -------------------------> "I don't know what I saw. I saw... machines... killing stuff."
3: Death. -----------------------> "I don't know what I saw. I saw... machines... killing stuff."
Bioware - pushing the boundaries of dialogue since never! Thumbs up, guys.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Me vubec nektery dialogy prisly hooodne divny. Z hlavy si uz nevybavim presne, ale parkrat sem mi stalo ze sem vybral nejakou moznost a sheparduv dialog pritom znel uplne jinak. Neco ve stylu "Jakou barvu maj ty hodiny?" vyberes cervenou a shepard odpovi "ano"
neví někdo jak to vypadá s bring down the sky? na krabici co jsem kupoval v červnu je: "obsahuje stažitelné rozšíření", potom říkali na konci srpna, pak říkali začátek září, pak konec září, je konec října, neříkají nic a obsahované stažitelné rozšíření nikde
Podle fora cdprojektu Bring Down The Sky bude snad už konečně tento měsíc (říjen). Celou dobu řeší problémy s jinou ochranou než má anglická veze. A to jsem chtěl čekat s prvním zahráním až vyjde
Ahoj, neví někdo proč mi to na vistách nějak nechce jet? Po nainstalování a spuštění, mi to pořád píše, že to nemůže v mechanice najít dvd a to tam přitom je. Do se to normálně rozjet jen na účtu administrátora. Všechny ty rady na bioware foru jsem četl, stejně, mi to ale nejde.
Přitom na obyč uživatelském účtě jsem si nechal přidělit taky ty práva abych mohl dělat vše, ale stejně to nejede. Včera jsem to asi 4x pustil i přes uživatelský účet, ale pak to zase přestalo chodit a napsalo, že tam není dvd, ale když lognu admina tak to zase jede. Fakt to nechápu.
Moje konfigurace:
Vindows Vista Ultimate
Procesor: phenom 9950 quad core 2,6GHz
Deska: Asus M3A79T-Deluxe
Ram: 4GB OCZ gamers edition
grafická karta powercolor Ati 3870 512DDR4
1x pevný disk seagate 500GB
1x pevný disk samsung 250GB
1x pevný disk western digital 250GB
1xSata vypalovací mechanika LG
1x klasická vypalovačka LG (3roky stará)
nic není přetaktováno a veškerý soft je originální ovladače nejnovější a vista s posledníma opravama.
Co máš v PC ještě nainstalované za hry? Nemáš spuštěný nějaký CLONE program virtuální mechaniky? Tyhle věci je potřeba odebrat a vyčistit registr a TEMP. Některé hry se zase nesnášejí s jinými. Mě např. nefungoval Gears of War s hrou F.E.A.R. na jednom PC. Po odinstalování FEAR a vyčištění ejhle, rázem GoW šlape jako hodinky. Seznamy konfliktních her bývají většinou na webu distributora.