TEST CPU
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: TEST CPU
No zapnout OCCT třeba na celý den a pokud to neukáže žádnou chybu tak je ok, ale nechápu jakým způsobem by mělo byt vadné? Přímo z výroby nebo po OC...?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- subwoofer
- Nováček

-
No, čistil jsem včera PC od prachu. Provádím to jemným štětečkem, vysavač nebo kompresor, jak kdy. Dělám to tak už roky. Včera když jsem ho vyčistil (měnil jsem pastu na CPU) a zapnul, po nějaké chvíli se zaseklo. Což se mi stalo poprvé. Potom znovu a dneska se i restartovalo. Tak nevím, co jsem mohl poškodit. Ramku testuju memtestem a je v pořádku. HDD taky, Grafika určitě taky, prostě nevím, poslední možností je CPU nebo MB, ale nevím jak je otestovat. Nějaké to PC mám už za sebou, takže opravdu netuším, kde jsem udělal botu.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
//imho nej je kompresor s dobrym odlucovacem oleje. pac vetsina kompresoru, kdyz ten vzduch pustis treba pres bilej kapesnik ti to stejne zafluse olejem, coz elektronice nedela moc dobre
- subwoofer
- Nováček

-
No ja nejvice ten štěteček a vysavač, kompresor jsem nepoužil dlouho. Za cca 12 let, kdy takhle čistím PC se mi nikdy nic nestaloFlegy píše://imho nej je kompresor s dobrym odlucovacem oleje. pac vetsina kompresoru, kdyz ten vzduch pustis treba pres bilej kapesnik ti to stejne zafluse olejem, coz elektronice nedela moc dobre
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
na vysavac bych si dal taky krapet pozor...elektrostatika 
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ehm, jestlize si menil pastu, nemohl si ji tam dat spatne mnozsvi? proto bych typoval na spatny prechod tepla chladic-heatspreader. kolik ti ukazuje CoreTemp?
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Mastodont
- Černá karta

-
Pastou to urcite nebude, teda pokud jsi ji nenamazal POD CPU 
Nastav default v biosu, zkontroluj kabely jestli jsi neodpojil nejaky spesl napajeni k desce (DFI nForce 4 tohle mely) apod. domackni pameti, zatlac na karty.
Nastav default v biosu, zkontroluj kabely jestli jsi neodpojil nejaky spesl napajeni k desce (DFI nForce 4 tohle mely) apod. domackni pameti, zatlac na karty.