q6600 OC problém?

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

q6600 OC problém?

Příspěvek od Wakizashi »

Zdravím. Sice jsem tohle psal do sekce paměti, ale možná by se to mohlo oživit a spíše hodit sem.

Mám výše zmiňované paměti a snažím se je přetočit. Časování jsem hodil na 5 5 5 15. voltáž na 2,1. na cca 900 MHZ jsem zkoušel přes noc memtest 2.01+ a v pohodě. Dnes jsem zkoušel 1002 a po peti loopech ok. Ráno jsme se probral a našel tam jednu error.

Projel jsem to memtestem 2.01+ pres den, kdy jsem byl v praci na hodnotach 800MHZ 5 5 5 15. výsledek:

Tst: 6, PASS: 16, Failing Address: 00113217f0 - 4411 MB, Good 00000080, bad: 00000280, Count Can: 1, Err-Bits 00000200.

Tak nevím:( docela se toho obávám. Systém se může zdát ok, ale aby to nebylo v háji. Nějaké doporučení Jak dlouho bych měl zkoušet třeba Occt na RAM test, případně Prime a jaký typ testu? radši bych zkusil tohle něž, čachry s moduly a se sloty...

A další skvělý poznatek. Zkusil jsem to na dvě a půl hodiny zapnout. Fouknout to na 800 4 4 4 12 2,1V (jako predtim) a 3 passy a zadna chybka. Taky jsme stahl takty CPU, ale sakra nechapu, jestli to bylo OCed CPU (zkouseno i zvysovani napeti, pc behalo oced ok), tak proc mi sel OCCT 8 hodin v kuse bez erroru, to same prime pres noc -_- Co treba nenastavuju pri oc je STRAP- ten mam na auto. frekvenci pameti nastavuju primo v biosu. Ceho jsme si nevsiml jsou veci jako SKEW v biosu. Tak kde je sakra problem?:D SHitovej Memtest? Chjo...

Vážně mě zaráží fakt, že mi v pohodě jede OCCT (které je podle mě sakra intenzivní) i Prime...
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Re: q6600 OC problém?

Příspěvek od Mastodont »

Testuj ty moduly "kazdy zvlast". Ja mel takhle vadne A-Data a chyba se neukazala kdyz bezely v dual channelu, ale prime byl nestabilni.
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“