Crysis Warhead
Moderátor: Baneshee
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Crysis Warhead
Poradte nekdo kde je v tom dole ten terminal uz 30 min tu beham ja kkt a nikde ho nemuzu najit
- Kašpec
- Mírně pokročilý

V jakem dole? Myslíš jak to zasype vchod a oddeli te od zbytku tvoji jednoty? Jestli jo, tak to máš jednoduchy, jdeš furt dobředu ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jsem v dole,kde sem vsechno vystrilel a nejde mi tu navygace,ale nikam dal uz jit nemuzu..
- Kašpec
- Mírně pokročilý

To je divny, zkus se podivat po vychodu, ja tam nemel problem, normalne jsem to problehl, zabil par korejcu a par těch malejch emzaku a po chvilce jsem došel ven ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- Keanu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky sem tam chodil asi 15 min.. Pak sem an zdi našel takovou šipku.. o kousek dál sem našel další a vybloudil sem 
Jinak hraje dost krátká.. Ale víc sem se u ní bavil než u původního Crysis.. škoda jen té krátkosti
Dneska nainstaloval a dneska taky dohrál
Jinak hraje dost krátká.. Ale víc sem se u ní bavil než u původního Crysis.. škoda jen té krátkosti
Dneska nainstaloval a dneska taky dohrál
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
- racz
- Začátečník

AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No to je tak kdy nekdo zapomene,ze si muze nasadit baterku..Kašpec píše:To je divny, zkus se podivat po vychodu, ja tam nemel problem, normalne jsem to problehl, zabil par korejcu a par těch malejch emzaku a po chvilce jsem došel ven ...
Uz jsem se hnul diky
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
po dohrani muzu konstatovat ze to je bezva hra,dotvari to trochu i videosekvence.
Zkusim si po druhe zahrat puvodni Crysis.
Recenze Tiscali = 7/10
http://games.tiscali.cz/reviews/crysiswarhead/index.asp
Zkusim si po druhe zahrat puvodni Crysis.
Recenze Tiscali = 7/10
http://games.tiscali.cz/reviews/crysiswarhead/index.asp
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Tak já to sice ještě nedohrál, ale co můžu říct určitě, že aspoň v mém případě byla lepší optimalizace pouze reklamní tah, jede to úplně stejne jako crysis 
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- THX22
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
hypnotic666 : taky si to myslim ze to bol pouze reklamni tah ,mne to taky jede jako starej crysis 
CPU:E6850@3,6GHz,Zalman9500LED,NB:Asus Commando,VGA:MSI 8800 GTS512 OC,RAM:4x2GB MUSHKIN Redline Series 1000MHz CL5-5-5-12,HDD:System WD Raptor 37GB_Data 2x500GB Hitachi RAID-0_Samsung SpinPoint F1 1000GB,Sound:Creative X-fi extreme gamer,DVD:samsung SH-S203B sata,Power:Enermax liberty 500w,LCD:EIZO FlexScanS2031W+plazma PIONEER PDP-427XD
- wallot
- Středně pokročilý

-
jede to +- stejne jako Crysis.
sice to bylo docela kratky, ale zase intenzivni a bavilo me to.
crysis jsem dohral trikrat takze warhead si jeste alespon jednou dvakrat zahraju
sice to bylo docela kratky, ale zase intenzivni a bavilo me to.
crysis jsem dohral trikrat takze warhead si jeste alespon jednou dvakrat zahraju
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
takze fakt za 4 hodiny dohrane ...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak to dneska z UK dorazilo (ve CT odesílali, dnes to prislo i k nám do prdele světa, takže lepší doprava jak po CR
)
Koho bavilo Crysis, musí bavit i tohle a naopak. Nedá se od toho čekat příchod novyho spasitele, však je to "jen" výborná akční hra, na nic si to nehraje. Prostě masakr.
Optimalizovaný to zcela jiste je líp než crysis, pač akce je ve Warhead občas opravdu masivní, vybuchuje vše okolo, takovy situace byly v puvodním Crysis nahraně, tady to běží furt stejne at je tam jeden voják nebo 10 a za nima letí do luftu celá vesnice. Proste na GTX260 je to na 22" LCD krásně hratelný kolem 45 FPS vicemene furt v nastaveních gamer a sem tam enthusiast.
No jsem zvědav na multi, kvuli tomu jsem to kupoval. Single je ale taky paráda, bude to asi krátky, ale co už, kdyz je to vyborný.
Koho bavilo Crysis, musí bavit i tohle a naopak. Nedá se od toho čekat příchod novyho spasitele, však je to "jen" výborná akční hra, na nic si to nehraje. Prostě masakr.
Optimalizovaný to zcela jiste je líp než crysis, pač akce je ve Warhead občas opravdu masivní, vybuchuje vše okolo, takovy situace byly v puvodním Crysis nahraně, tady to běží furt stejne at je tam jeden voják nebo 10 a za nima letí do luftu celá vesnice. Proste na GTX260 je to na 22" LCD krásně hratelný kolem 45 FPS vicemene furt v nastaveních gamer a sem tam enthusiast.
No jsem zvědav na multi, kvuli tomu jsem to kupoval. Single je ale taky paráda, bude to asi krátky, ale co už, kdyz je to vyborný.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Sobo
- Středně pokročilý

Ja mam na HD 3870 X2 s Cat 8.10 alpha docela dost velke vykyvy vykonu. Hraju 1440*900, mix Gamer/Enthusiast a nekdy mam pres 60FPS, jindy zase 25FPS, je to divny. Ted jsem prisel do pristavu, jak je tam ta ponorka a hnusne se to tam skubalo... Navic mi hra kazdych 20 minut padne pri Quicksavu.
Jinak zabava dobra, ale je to fakt jenom strilecka.
Multiplayer testnu pozdeji, ale ve skrytu duse doufam, ze bude mene narocny.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- myom
- Středně pokročilý

hlavne se mi libilo, ze se nacetl level a clovek 45min hral bez loadu.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pokud mas originalku a nebudem do toho zatahovat veci jako crack tak tady se dá říct jediny (a snad nevyvolat flameSobo píše:....
To s ponorkou jsem hral zrovna si pred pul hodinkou a jak rikam, celej ten pristav - kterej jsem procházel (jako vše od začatku) RAMBO stylem - se držel furt na stejnych FPS. Proto si myslim, že je to optimalizovany slušne. Neresim jestli to ma 45vs 53fps pri nejakym statickym pohledu, ale to, že to stabilne drží kolem 40 at je klid nebo totální vřava, to je podle me paráda.
Ovšem verim ze na X2 resení od Ati může bejt človek rád, že to vůbec běží.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- racz
- Začátečník

som zvedavy co budes vraviet v leveli ked ides na vlaku. bezne mam cca 40FPS... v tom leveli asi 15.
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
----
viewtopic.php?t=107883
----
viewtopic.php?t=107883
- Sobo
- Středně pokročilý

Sentenced: asi to tak bude, hru mam original z Xzone v cestine, hraju pod Vistou 32bit na DX9(zvysuje FPS) a ty propady jsou fakt neprijemny, taky mi to prijde, ze harddisk mistama jakoby dotahoval textury. Jinak jeste zkusim oficialni Cat 8.9, treba s tim neco udelaji, 8.542, ktere mam jsou prece jen daleko od dokonceni.
Jinak s X2 cartou problemy nemam, ale Warhead je jenom par dni stary, takze s ATi budu muset tak 2-3 mesice pockat.
U Gridu jsem taky cekal na CrossFire profil 3 mesice.
Jinak s X2 cartou problemy nemam, ale Warhead je jenom par dni stary, takze s ATi budu muset tak 2-3 mesice pockat.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
2Sobo:
Jj, věřim, že se tam nejaky takovyhle problémy můžou objevit. Kupoval jsem jednu i pro kamoše, co má 4870, tak jsem zvědavej jak to půjde u něj, ale osobne si myslim, ze u X2 karet to bude horší. Alespon do vydaní novych driverů .. jako vždy. To nemyslim jako nejakej katalyzator flame - proste to tak u Ati často bejvá.
Však je tu o tom kopice diskuzí.
Jj, věřim, že se tam nejaky takovyhle problémy můžou objevit. Kupoval jsem jednu i pro kamoše, co má 4870, tak jsem zvědavej jak to půjde u něj, ale osobne si myslim, ze u X2 karet to bude horší. Alespon do vydaní novych driverů .. jako vždy. To nemyslim jako nejakej katalyzator flame - proste to tak u Ati často bejvá.
Však je tu o tom kopice diskuzí.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to dohral a muzu rict ze sem se supr bavil...
Pekne to dosejpalo,ingame videa pekny nekdy pekny hlasky,atmosfera mistama pekne dotvarena hudbou,ja nemam co vycist..
Pekne to dosejpalo,ingame videa pekny nekdy pekny hlasky,atmosfera mistama pekne dotvarena hudbou,ja nemam co vycist..