Vyběr mobilního telefonu do 7000

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

[CZ]mike píše:
smile4me píše:Od N73 mě všichni odrazovali, že je to pomalá jebka, tak nevím.
jako vsecko se symbianem 9.1 a 235mhz cpu :wink: neni to katastrofa.. GPS v obilu za 5k asi nesezenes!!
Jj, špatně jsem se vyjádřil. GPS bych používal s dokoupeným modulem, takže mi jde jen o to, aby to byl symbian, abych si do něj mohl nahrát nějakou navi.

Jinak díky za pomoc.
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Olpraim
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olpraim »

Siemens SXG75 sice starsi vyroba, ale GPS, 2MP video pres celej display kdyz si pohrajes (240×320) ae jak rikam 3 roky starej a nevim jestli by se dal vubec sehnat... A do ty ceny netuším... Jen pro doplnění je tam vestavenej program na GPS, ale placenej. Ale neni problem tam hodit nakej free a mapy jaky chces...
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Mno cena není pevná, ale 7tis už se mi zdá za telefon moc.
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

N73 je dobrá volba a s novějším FW rozhodně vychází dobře co do výkonu. Jediné, co to nemá, je WiFi. Foťák je slušný, má Symbian, na hudbu taky ujde... Já bych šel do ní. N80 má WiFi, ale naprosto otřesný výkon (mnohem horší než N73 s prvními FW, sám sem ji doted měl). Nic jiného než Nokia se Symbianem ti v tuto chvíli nezbývá, na MDA máš malý rozpočet (HTC Artemis, Herald, Mio A701 atd.)... Zajdi si do obchodu, ohmatej si ty mobílky a rozhodni se podle toho :)
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
xmen2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmen2 »

lukasstr píše:N73 je dobrá volba a s novějším FW rozhodně vychází dobře co do výkonu. Jediné, co to nemá, je WiFi. Foťák je slušný, má Symbian, na hudbu taky ujde... Já bych šel do ní. N80 má WiFi, ale naprosto otřesný výkon (mnohem horší než N73 s prvními FW, sám sem ji doted měl). Nic jiného než Nokia se Symbianem ti v tuto chvíli nezbývá, na MDA máš malý rozpočet (HTC Artemis, Herald, Mio A701 atd.)... Zajdi si do obchodu, ohmatej si ty mobílky a rozhodni se podle toho :)
S timhle presne souhlasim.Navic ted vyjde nova N78 coz je nastupce N73 takze i cena N73 pujde dolu tak do mesice,dvou.Mne uchvatila N82 a jdu do ni a to mam ted MIO,ale proste dotykac na normalni pohodovy ovladani neni no.
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

xmen2 píše:
lukasstr píše:N73 je dobrá volba a s novějším FW rozhodně vychází dobře co do výkonu. Jediné, co to nemá, je WiFi. Foťák je slušný, má Symbian, na hudbu taky ujde... Já bych šel do ní. N80 má WiFi, ale naprosto otřesný výkon (mnohem horší než N73 s prvními FW, sám sem ji doted měl). Nic jiného než Nokia se Symbianem ti v tuto chvíli nezbývá, na MDA máš malý rozpočet (HTC Artemis, Herald, Mio A701 atd.)... Zajdi si do obchodu, ohmatej si ty mobílky a rozhodni se podle toho :)
S timhle presne souhlasim.Navic ted vyjde nova N78 coz je nastupce N73 takze i cena N73 pujde dolu tak do mesice,dvou.Mne uchvatila N82 a jdu do ni a to mam ted MIO,ale proste dotykac na normalni pohodovy ovladani neni no.
Já mám teď HTC Herald (P4350) a je pravda, že na něco je dotykáč na nic, na něco ale zase dobrý. Nahrál sem si tam SW na pohodlnější volání, SW klávesnici, která je pro mé prsty ideální atd. a je z toho užitečný nástroj. Nejlepší na PDA je ale to kancelářské pojetí, perfektní email klienti, word, excel, vše pro jednoduchou správu. Další výhoda je určitě v navigaci, Symbian je na to mizerný... Jediné co mi více chybí u Heralda je rychlost, ale chystám se na anglický neofic ROM, který je prý hodně rychlý a stabilní...
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
Vencakus
Nováček
Nováček

Mobilní telefon do 5000,-

Příspěvek od Vencakus »

Ahoj všichni.

Potřeboval bych poradit s výběrem nového mobilního telefonu, který si chci koupit. S cenou by jsem se měl vlést do 5k.
Chci určitě něco s operačním systémem (Nejspíš Symbian)
Nemám nějaké speciální požadavky, ale hlavně aby to nebylo véčko.

Předem děkuji.
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
Vencakus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vencakus »

A co říkáte na Nokiu N73?
xmen2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmen2 »

To uz je daleko lepsi N6124 Classic.Jdou na ni i n-gage hry kdyz vis kam se podivat,a v edici u vodafone stoji pod 5000Kc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) http://mobilenet.cz/recenze/clanek.php? ... d-vodafonu
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Alternativa k fotomobilu (kvalita fotoaparatu)

Příspěvek od maXXmilian »

Dobry den.
Rad bych si koupil nejaky novy telefon. Doted jsem mel Motorolu E398 http://mobil.idnes.cz/katalog.asp?view= ... E398&id=83
Se kterou jsem byl velmi spokojen. Staci mi volat, posilat zpravy, zvonit mp3 a prehravat mp3. Coz v dobe koupe tohoto telefonu bylo naprosto high-end, no dnes uz to umi kazdy mobil:)
Co mi velmi vyhovovalo byla odolnost. Rad bych k tomuto jeste pridal rozumny fotoaparat.
Co mi padlo do oka?
Rozhodne zadne vysouvacky, vcka a podobne nesmysly, skoro vzdy to nakonec mechanicky selze a nejsem zena, takze nechci porad opatrne otvirat a zavirat, je to pro me nastroj pro kazdodenni pouziti.
Par tipu:
SE G502: http://www.1m.cz/detail/8093/sony-ericsson-g502/ (nema autofocus)

SEk800i: http://www.1m.cz/detail/1570/sony-ericsson-k800i/ (ma ho kamarad, je pomerne dobry, akorat na me dost velky a tezky... bojim se zaroven ze nevydrzi).

SE:C702: http://www.1m.cz/detail/8604/sony-ericsson-c702/ Tenhle telefon by se mi libil, ale nejsem si jisty jestli prinasi o tolik vic moznosti kdyz stoji prakticky 2x tolik co G502

Co myslite vy? Je autofocus opravdu tak dulezity, mel bych to spis na foceni neceho "narychlo" s tim ze zrovna u sebe nemam fotak. Vim ze z toho umelecke foto nikdy nebudou :-)

Nejaka alternativa v cenove relaci 3-5 tis. maximalne 6? Nokia? Motorola?

Diky za tipy.

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Alternativa k fotomobilu (kvalita fotoaparatu)

Příspěvek od Don Martinez »

Podle mýho je autofocus velká výhoda, přece jenom, pokud máš furt zaostřeno na nekonečno, tak se s tím nedají pořádně fotit předměty z blízka... Dnešní fotomobily se dají v pohodě použít třeba na focení poznámek atp. a k tomu se podle mýho zaostřování opravdu hodí... Mně osobně by se nejvíc líbil ten C702, ale ta cena je vyšší... Alternativou od Nokie by mohla být starší N73, která fotí podle mě taky relativně slušně, navíc bude mít už řádně odladěný FW...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

pro me by byla jasna volba k800i (mam ho) nebo idealne k850i (lepsi fotak) s vydrzi neboj jestli nejsi pubertak co chce machrit pred kamose tim ze mu nezalezi na mobilu za 5 tacu tak ti vydrzi v klidu :) zas tak tezkej neni chce si to zvyknout :)
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od maXXmilian »

Diky, zvolim precijen ten c702, pak kdyztak napisu jak se mi libi...
Jeste nevim presne jaky internetovy obchod, snad to bude bez problemu :)

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Kuxy
Začátečník
Začátečník

Re: Mobilní telefon do 5000,-

Příspěvek od Kuxy »

mel bych dotaz , jeste nemam 20 prizpevku tak se zeptam tu , kolik bych tak mohl dostat za pouzitou n73 se zarucakem ?
MB: ASUS ROG STRIX B360-G, CPU: i5-8400, GPU: ASUS DUAL GeForce GTX 1060 O6G, RAM: Crucial 16GB DDR4 2666MHz CL16, PSU: Seasonic M12II-520 Evo, SOUND: Logitech Z5400, LCD Dell u2415
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobilní telefon do 5000,-

V katalogu na Mobilmanii najdeš i bazarový ceny ;-) ... Jinak já bych to hrubým odhadem viděl někde mezi 3 a 4 500,- (záleží na tom jak dlouhá záruka ještě zbejvá)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
Mexxy
Začátečník
Začátečník

Nokia 5800 XressMusic vs. Nokia N82

Příspěvek od Mexxy »

Potreboval bych poradit s nakupem noveho mobilu. Nejak kolem Vanoc bych si chtel poridit novy a potrebuju poradit ktery z techto popripade nejake dalsi navrhy privitam. Osobne bych bral spise N82, protoze ma lespi fotak. Dekuju za vase nazory.
olafnikov
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: Nokia 5800 XressMusic vs. Nokia N82

Příspěvek od olafnikov »

momentálně vybírám také telefon podobné cenové kategorie, a rozhoduji se mezi podobnými modely. Já bych bral 5800 protože má podstatně lepší dipslay a já ten lepší foták stejně nevyužiju, na to mám pořádnej digitál... Ještě mě do oka padl E-ten x600 za 6500,- ale to je asi jen takový kompromis.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia 5800 XressMusic vs. Nokia N82

Jde o to co od mobilu čekáš, N82 mám a je to v současný době jeden z nejlepších telefon od Nokie (ony ty N95 8GB, N96, N85 toho navíc moc nemají), Nokia 5800 se mi líbí, slušná u ní snad bude cena, zajímavý je dotykový ovládání, který obsluhovatelný prsty s občasnou pomocí stylusu (podle videí, co jsem viděl mi to přijde lepší než u HTC, ale to je jen můj osobní pocit)... Každopádně je to hodně zajímavej mobil... Ale opravdu jde hlavně o to, co preferuješ, N82 má hodně dobrej foťák a je to klasicky řešenej mobil s klávesnicí, 5800 je podle mě stylovější, nabízí plně dotyový ovládání a má jak píše olafnikov větší a kvalitnější displej (u když ten u N82 taky není úplně k zahození)...
Obrázek
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

+ Nákup mobilu +

Příspěvek od HentaiRush »

Zdarec, absolutně se nevyznám v mobilech, aby bylo jasno..

Dneska mi už posledně pípnul SE k750i s kterým jsem byl absolutně spokojenej, takže požaduju od novýho mobilu stejný foto funkce, přisvětlovací diodu, slot na MS0 karty a podobně, jinak je mi to relativně fuk.. :)

Děkuju.. :)
Wannabe dickface... :]
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“