Zdravím všechny....
Mám takovéj dotaz.. Mám internet s připojavací rychlostí 13.86 Mbps.
Mám doma router, a připojen na něj mám 2x PC a + někdy notebook.
Ale často se mi stavá, ikdyž mam poměrně rychlej internet, že mi internet tak zpomalí, že ten router musím restartovat, aby byl zase internet rychlej.. Myslím si právě, že mi to dělá ten router, už ho mam nějak tak 2-3 roky.. tak jestli si mám koupit novej.. mohl by mi někdo poradit pls .. ?Ať třeba nekupuju zbytečně router.... díky moc za rady..
měj te se čaues
Padá mi internet
Moderátor: Don
- Dallass
- Nováček

-
- Weslo
- Středně pokročilý

Re: Padá mi internet
myslím že WuuDuu tady měl podobný problém a vyřešilo to vypnutí FW v routeru.btw. co máš za router a co za technologii připojení?
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Dallass
- Nováček

-
Můj Router:
Allied telesyn
AT/AR221E
Cable/DSL router
je už pres 5 roku starý. Takže jestli to nebude tym... a internet mám přes www.802.cz (Kabelově)
Allied telesyn
AT/AR221E
Cable/DSL router
je už pres 5 roku starý. Takže jestli to nebude tym... a internet mám přes www.802.cz (Kabelově)
- Dallass
- Nováček

-
jinka tady je adresa routru.. je fakt starej tak nwm asik koupim novéj
Kód: Vybrat vše
http://www1.dealtime.co.uk/xPF-Allied-Telesyn-ALLIED-TELSYN-ETHERNET-ROUTER-4PORT-SWITCH