flashed drive a layer break at 1913760 - co to znamená

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
banikovec
Nováček
Nováček

flashed drive a layer break at 1913760 - co to znamená

Příspěvek od banikovec »

Na internetu jsem našel tohle: I assume you haven't flashed your drive which is required to play backups. If you have flashed your drive then use Img Burn with a layer break at 1913760 and a speed of 2x to burn it. Tohle bych fakt potřeboval vědět 1) co myslí tím flashed drive 2)co myslí layer break at 1913760.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: flashed drive a layer break at 1913760 - co to znamená

Příspěvek od Bathory »

- Pokud máš flashnutou mechaniku ... čili updatovaný firmware mechaniky na novější, jiný...
- Layer break je okamžik, místo, kdy mechanika přechází z horní vrstvy disku do spodní u DVD DL médií
Bathory
banikovec
Nováček
Nováček

Příspěvek od banikovec »

dobrý takže ta flashnutá mechanika jsou v podstaťě ovladače. a kde to můžu upgradovat
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Třeba doma...
Bathory
banikovec
Nováček
Nováček

Příspěvek od banikovec »

Super. To je přesně co jsem chtěl vědět... :D A jak ? Čili je ve složce mechaniky nějaký Update nebo se to stahuje z netu ?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

No, napřed dáš mechaniku na půl hodiny do ledničky a ochladíš ji na +5 stupňů. Pak odšroubuješ ty 4 šroubky ze spodní části a odstraníš plech. Vnitřek mechaniky vyjmeš a otočíš optikou nahoru. Pak odšroubuješ optickou hlavu a namontuješ tam novou. Musí se to dělat podchlazený, jinak odejdou lasery (i tu novou musíš dát do ledničky). Novou optickou hlavu koupíš kdekoliv v e-shopu, musí být od stejného modelu a mít vyšší číslo, který zaručí novější verzi. Pak tu mechaniku zase opatrně zaděláš, zašroubuješ a necháš alespoň 4 hodiny v pokojové teplotě, než ji odzkoušíš v PC. :)

Uff, chlape, řekni mi jednu věc, v sekci je na viditelném místě FAQ o tom, jak upgradovat firmware a ty si ho ani nepřečteš??? :roll:
Bathory
banikovec
Nováček
Nováček

Příspěvek od banikovec »

Tak na to se můžu... Pokud je někdo technicky míň zručnější než já nevím o tom... kór když na to mám časový limit. To se můžu zavřít do ledničky a být tam až do rána... V sekci FAQ jsem nenašel nic já ani položka hledat a když tak tak tohle můžeš smazat ale nevadí... Na netu jsem hledal firmware tak mi to nabídlo stahovat jakýsi firmware UL02 Ten je prej nejnovější tuším že tohle asi nebude stačit že ne...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Souhlasím, vykašli se na upgrade i neexistující FAQ... co na tom, že je pouze o jeden, dva řádky nad tímto tématem v této sekci... kdo nechce, nevidí, nehledá, protože by jinak našel FAQ...
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“