Ahojte. Chcel by som sa spytat, ci by ste vedeli poradit lepidlo na plasty, ktorym by som mohol zlepit sasi na mojej obrazovke. Pri otocnom klbe displaya mi praskol plast a notebook uz nie je v zaruke a chcel by som mu este zvysit zivotnost aspon pol roka az rok.
Dakujem za kazdu odpoved.
Lepidlo na sasi notebooku
Moderátor: Don
- Duskyrose
- Nováček
-
- Holda
- Středně pokročilý
Re: Lepidlo na sasi notebooku
Pokud ten plast jednou praskne, tak uz ho nejspis neslepis. Ty sily co tam jsou, jsou dost silny. Sam jsem to zkousel, zkusil jsem asi 3 fakt drahy vterinaky, lepidlo na tvrzeny plasty a 2 epoxidy a nic, maximalne 14 dni, pak to zase zacalo pomalu praskat.
.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to lepení je k ničemu... Pokud prasknul plast jenom na tom obalu, co kryje vlastní kloub, tak si toho ani nemusíš všímat (je to akorát estetickej nedostatek... Pokud se trhl nebo vytrhl vlastní kloub z plastu, na kterým je přidělanej, tak to bude horší...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Axeli_Machal
- Začátečník
Pokud je to mechanicky namahana cast, zadne lepidlo nepomuze. S temi dvouslozkovymi mam celkem dobre zkusenosti, ale jak rikam, musi se jednat o nenamahanou cast.