Zdravím,
PowerDVD 7 mi zesvětlí obraz takto:
http://www.picscrazy.com/view/PowerdvdProb2
při fullscreen světlý pruh zasahuje asi do poloviny obou černých pruhů. Dějě se to jak při HW akceleraci tak bez ní.
Neví někdo řešení? (zkoušel jsem např. vlc media player, ale ten dělá totéž)
Mám grafiku radeon hd3650, ovladače 8.8, Vista
PowerDVD 7 zesvětluje obraz při přehrávání dvd
- Sleidy
- Nováček

-
- Maxtor
- Začátečník

-
Re: PowerDVD 7 zesvětluje obraz při přehrávání dvd
Co mas za monitor.. ja na tom screenu totiz nic nevidim.. mam takovy pocit, ze mas schyzu z toho, ze je dole svetly pruh z ovladanim, ktery ti opticky zesvetluje to, co je ned nim.. pripadne mozna blby podsvetleni.. tedy pokud jde o LCD..
Ja tam teda nevidim vubec nic..
Ja tam teda nevidim vubec nic..
- myom
- Středně pokročilý

svetlejsi to je z prosteho duvodu. na tom boku to je "orez" z monitoru kvuli velikosti videa, nebo jak to nazvat. proste tam zadne video neni. zatimco spodni pruh patri videu, protoze to je takovy format (klasicke cerne pruhy nahore a pod videem. to by jeste nic neznamenalo, ale pokud nastavis pro video nejaky filtr, ktery treba vyhlazuje nebo zesvetluje video, tak se ti zesvetli jenom ty pruhy pod a nad videem (protoze patri videu) a ty vedle videa ne, protoze nemaji s videem nic spolecneho. doufam, ze to chapes 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Zub
- Začátečník

-
tohle mam u kazdyho videa netreba to resit
myom to vysvetlil dostatecne