Kdybys cet score,vys ze pred tim mas bagl za rohem vysipat me vzali jen prachyoneill_sx1 píše:Sebrali mi vybavení a nechali mi ubohou pistoli. To je opravdu paráda.
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Moderátor: Baneshee
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Naposledy upravil(a) Red Devil dne pon 22. zář 2008, 23:43, celkem upraveno 1 x.
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ted me mile prekvapil poprve Clear sky
a to strileni vran za penize
no neskutecna zabava ted tam travim cely hodiny a vydelavam ppenize

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kde to je, ja jsem našel jen obyčejnou střelnici, kde taky můžeš vyhrávat prachy, ale nestřílíš tam do vran, jen do terčů 
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
pls help, jsem v kordonu a za odmenu ze jsme dostal z toho zajateho vajaka info mam jit pro odmenu na smetiste,ale kdyz jdu starou znamou cestou a zepta se me to zda chcu do nove lokace tak me vyhodi z5 na konec kordonu,a zadny z pruvodcu me nenabizi ze me tam veme...
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
- Kašpec
- Mírně pokročilý

Nevite nekdo o nejakem kodu na penize? Docela bych jich ted par potreboval ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
- schali
- Začátečník

NEZNALEC píše:pls help, jsem v kordonu a za odmenu ze jsme dostal z toho zajateho vajaka info mam jit pro odmenu na smetiste,ale kdyz jdu starou znamou cestou a zepta se me to zda chcu do nove lokace tak me vyhodi z5 na konec kordonu,a zadny z pruvodcu me nenabizi ze me tam veme...
tyhle dotazy se porad opakuj, da se rict ze nemas na 99% originalku, je to zpusobeny vadou skriptu dané verze hry(vsude se valeji samopaly, ale ty jsi nikoho nevystrilel), rekl bych ze bez jinyho klienta nejlepe originalniho se dal nedostanes, ale treba ti na "jinym" foru poradi lip
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
coze ?Red Devil píše:Kdybys cet score,vys ze pred ti mas bagl za rohem vysipat me vzali je prachy
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no je to mazecJasper píše:Kde to je, ja jsem našel jen obyčejnou střelnici, kde taky můžeš vyhrávat prachy, ale nestřílíš tam do vran, jen do terčů
je to ta oblast nad kordonem..snad to poznas
Kód: Vybrat vše
http://img03.picoodle.com/img/img03/4/2/26/f_STALKERorigm_6b676c6.jpg- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
??Icy_DeaD píše:coze ?Red Devil píše:Kdybys cet score,vys ze pred tim mas bagl za rohem vysipat me vzali jen prachyto muselo bejt dobry zbozi
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
si mysli, ze jsi neco huli ci fetoval (aspon jsem to tak pochopil), pac to nedava vubec smysl, tak jak jsi to napsal
to je tak, kdyz je mozek rychlejsi nez prsty na klavesnici
ps: to nema byt urazka, me se to stava celkem casto, ze si v duchu rikam co napisu a v domeni, ze jsem to tam napsaljedu dal... pak to taky nedava hlavu ani patu
ps: to nema byt urazka, me se to stava celkem casto, ze si v duchu rikam co napisu a v domeni, ze jsem to tam napsaljedu dal... pak to taky nedava hlavu ani patu
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nojo jestli vono to nebude tim,ze si na tu supr ergonomicky delenou klavesnici od billa nemuzu porad zvyknoutslaava píše:si mysli, ze jsi neco huli ci fetoval (aspon jsem to tak pochopil), pac to nedava vubec smysl, tak jak jsi to napsalto je tak, kdyz je mozek rychlejsi nez prsty na klavesnici
![]()
A nebo mi uz vynechava
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
zadne guny se me nikdy nevalej 
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja sem asi nejak zakys....mam ted za ukol najit skrys stalkeru (hlavni ukoly) ktery mi prozradilo Tesakovo PDA.....navade me to dycky na sever od bazin (nevim ja kse ta loakce ted jemnuje) , ale sidly tam Povinnost a Zoldaci.....no a u tech zoldaku mi to ukazuje na jeden kanal asi je tam zrejme ta skrys...ale nejde tam vlizt..a ani se nic nedej......zrejme musim jinudy hadam.... jenze prolezl sem uz asi vsecko co slo....fakt uz nevim
- Ne Hedku Ne
- Nováček

-
Tak to jsi asi špatně hledal, místo kudy se tam leze je na kopečku, víc ti neporadím 
Coller Master CM-690 / Gigabyte GA-P35-DS3L / Q6600 + Scythe Mine Cooler rev. B / 2x1Gb Kingston / HD4850 TOXIC / WD320Gb + 500GbAAKS / Blue Storm 500W
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vlez sem do nejakejch kanalu...zrejme si mam jit pro PDA ktery lezi v ty skrysi ze jo?! Jneze du k tomu pedacku namirim na nej kurzorem napsie se "Strelcova skrys (F)" zmacknu F....popisek zmizne....a PDA zustane lezet...a popisek se uz neobjevuje kdyz mirim na to PDAcko.....delam snad neco blbe?! protoze me pripada ze uz sem uplne vypatlanejNe Hedku Ne píše:Tak to jsi asi špatně hledal, místo kudy se tam leze je na kopečku, víc ti neporadím
- wallot
- Středně pokročilý

-
PDA zustane a zacne se prehravat vzkaz nebo ti nekdo zacne rikat co dal, si to ted presne nevybavuju,ale PDA tam zustane
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja neivm te nstalker se uplne zblaznil...kliknu na PDA nic se nedeje nic se neprehrava...tak nic tak du zpet po schodech anhoru..najednou trosku zcervena obraz a zacnou litat okolo me jakoby anomalie ktery flusou ohen....tak bezim ven po schodech...ale proste na poslednim schode jakoby byla nejak neviditelna úprekazka pres kterou nejde jit a jedina cesta je odtud...takze tam pokazdy bud chcipnu nebo sem uveznenej......tak sem dal Save jeste predtim (UFF) sel sem zpet jakoby silnic k vchod na smetiste kde je nejaky stanoviste Povinnosti najednou vyjede hlaska ze hledani skryse je ZRUSENO a novy ukol je zjisti informace o Agropromu nebo co a ze to mam zjsitit u velitele toho stanoviste...promluvil sem se vsema co tam byly a ani jeden mi nic nerek...tak ja uz fak nevim....mam zrejme limitovanou edici stalkerawallot píše:PDA zustane a zacne se prehravat vzkaz nebo ti nekdo zacne rikat co dal, si to ted presne nevybavuju,ale PDA tam zustane
- MireC22
- Začátečník

-
tak ta neviditelna prekazka sa objavila i mne, asi to bude nepriatel, v stalker sotc boli taki, no tak som ho dako preskocil a dostal sa na rebrik a vyliezol vonku. inak ako neviem cim to je, ale clear sky ide straaasne zleee, zapol som to i na dve jadra ale miestami (kde je vacsia rubanica) vidno ze to engine nestiha. Dost ma taktisto serie stale swapovanie z disku , nie aby si to zobralo 2+ GB ram.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- durod
- Středně pokročilý

Jak prinutit i druhe jadro CPU k praci? Me jedno jede na 100%, druhe kolem 10-15%MireC22 píše: zapol som to i na dve jadra ale miestami (kde je vacsia rubanica) vidno ze to engine nestiha
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No já mám víceméně všechno na max až na AA, sluneční paprsky a teda žádné swapování nepozoruju a to mám jenom 2gb ram...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.