Podařilo se mi sestavit už hodně PC, ale tento je pro mě záhadou. Při zapnutí PC neudělá ani Ň. Vše jsem 2x kontroloval a snad je vše zapojené správně. Jediný náznak mírného života je ve zdroji ve kterém po připojení do sítě mírně piští a při zapnutí tlačítka se mírně utlumí, ale zbytek ani hláska. V PC zatím není zapojená grafcká karta, ale i bez grafiky přece musí PC jevit nějaké známky života. Pokud se už někomu něco podobného stalo, tak díky za radu.
Intel Core2 Duo E8400 BOX
DD2 4GB 1066+ Transcend CL5 aXeRam
HDD Seagate 640GB 32MB 7200.11 SATA
GigaByte EP45-DS3
Fortron BlueStrom II 500W
SB Creative X-Fi Gamer
DVD-RW Samsung S223F
Po sestavení PC ani neškytne (Vyřešeno)
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Patrice
- Začátečník

Po sestavení PC ani neškytne (Vyřešeno)
Naposledy upravil(a) Patrice dne úte 23. zář 2008, 12:01, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen R7 5950x, RAM 32GB DDR4 3600MHz Corsair (Micron Dual Rank CL16), ASUS PRIME-X370 PRO, Sapphire AMD RX9070 16GB, Samsung nVME 980PRO 500GB, Crucial MX300 500GB, Crucial MX500 2TB, Creative SoundBlaster X3, BD-ROM ASUS, Fractal ION+ P660W, Microsoft Windows 11 Pro x64 24H2
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: Po sestavení PC ani neškytne
Zkusil bych to první složit na stole mimo case, a pokud problém přetrvává, tak prověřit zdroj, MB.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Cigi
- Začátečník

-
Zkus to vyndat na stul - vsechno vytahni, a nech zapojeny pouze procesor na desce, zdroj a speaker. Desku zapni, a jakmile nebude pipat, problem je pravdepodobne v ni nebo procesoru, pripadne zdroji. Pokud deska pipa, postupne zapojuj jednotlive komponenty (doporucuji zacit od grafiky, pak jednotlive RAMky, nakonec zbyvajici karty, a pak disky a mechaniky). Jakmile ti deska nic neoznami (nezacne pipat po pripojeni komponenty), a nenabehne, tak je chyba pavdepodobne v naposledy pridane komponente... 
// OT:Omlouvam se za pripadne chyby, ale pred chvili jsem prisel z hospody :*)
// OT:Omlouvam se za pripadne chyby, ale pred chvili jsem prisel z hospody :*)
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(
- Patrice
- Začátečník

Vyřešeno: Špatný zdroj. Děkuji i tak za pomoc.
AMD Ryzen R7 5950x, RAM 32GB DDR4 3600MHz Corsair (Micron Dual Rank CL16), ASUS PRIME-X370 PRO, Sapphire AMD RX9070 16GB, Samsung nVME 980PRO 500GB, Crucial MX300 500GB, Crucial MX500 2TB, Creative SoundBlaster X3, BD-ROM ASUS, Fractal ION+ P660W, Microsoft Windows 11 Pro x64 24H2