Na Catalyst 8.8 jsem jel přd tím "kolapsem". Rád bych zkusil vypnout cokoli, ale po nainstalování ovladačů už se do Windows nedostanu, takže to není možnýMireC22 píše:a co cat 8.8 pripadne dake modifikovane. skusal si vypnut ati power play, resp ati gpu recover ?
Ano, resetoval. Ovladače instaluju běžně s CCC, ale při posledním pokusu jsem je zkoušel nainstalovat bez CCC - bezvýsledně. Jiné než oficiální ovladače jsem nezkoušel.glu píše:Resetoval jsi cmos po flashnuti posledniho biosu? Pry se tim da predejit plno problemum, ale nemyslim si ze by to bylo tim. Ovladac instalujes s ccc nebo bez ccc? Zkousel jsi modifikovany ovladac treba z http://donotargue.com/ s tema mam jen nejlepsi zkusenosti. Pri zmene ovladace doporucuju pouzit driversweeper.
Nicméně trochu jsem se ve zkoumání posunul. Od kamaráda jsem si vypůjčil jinou desku (ASUS P5B-VM DO), na ní jsem připojil všechny komponenty z PC1, nainstaloval Vistu, všechny ovladače (pro grafiku Catalyst 8.9 s CCC) a všechno funguje, jak má. Takže zřejmě bude problém opravdu v MB a ne v grafice. Nevím, proč tak najednou, ale prostě už mi dál nechce sloužit.