Pure
Moderátor: Baneshee
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pure
Nazdárek měl bych dotaz nevíte jestli se dá tahle pařba sehnat v ČR na PC? Nikde v shopech sem nenašel ani předobědnávky takže nvm. Tady je odkaz na oficialnio stránku o hře
http://www.disney.co.uk/disneyinteractivestudios/pure/, a odkaz na ukázky http://hratelne.centrum.cz/zpravy/clane ... ?id=609786 hra by měla na PC vyjít teď v září.
http://www.disney.co.uk/disneyinteractivestudios/pure/, a odkaz na ukázky http://hratelne.centrum.cz/zpravy/clane ... ?id=609786 hra by měla na PC vyjít teď v září.

- iks
- Začátečník

-
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pure ?
zajimava gamesa, připomíná mi to Rage 
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- oneill_sx1
- Začátečník

Re: Pure ?
Míval jsem podobnou (čtyřkolky) hru na PS2, na jméno si nevzpomenu. Každopádně po krátkém čase nastal stereotyp.
- Stricekfido
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pure
no nechapu proc ta hra ma tako dlooouh\y loadingy,stava se to jen me?. mate uz to nekdo na pc?
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hru uz mam a ty loadingy jsou silene, ze by 2GB + vista32 bylo malo? To uz mi Clear Sky i Warhead nacitaji daleko rychleji, i kdyz potom bezi hure nez Pure. Pri hrani zadne seky jenom to nacitani je nejak prapodivne dlouho a pomale, pritom HDD neni vubec vytizeni. Ja si k te hre dal caj a nez se to nacetlo a zacal jsem hrat tak byl dopity.... Hruza a des, snad toto bude resit nejaky patch
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
presne o tom mluvim... ne ze bych mel nejake extra zelezo, ale tak dlouhe loadingy jsem v zivote nezazil. Neco tam hapruje protoze kontrolka HDD misty neblika vubec a na nastaveni detailu vubec nezalezi
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- Stricekfido
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam vistu 32 bit a grafika je hd3650 a p dualcore 3,3ghz divne
- marek16
- Začátečník

táákže
Hra je fakt zábavná, čtyřkolky mě vždycky lákaly:) Řekl bych že poměrně dost realističnosti ukrojili kvůli hratelnosti, skáče se tam desítky, občas snad i sto metrů vysoko a po dopadu jste naprosto v pořádku
Je to fakt čistokrevná arkáda, ale o to zábavnější.. Grafika je pěkná, i když oficiální screenshoty jsou spíš rendery a tak to nevypadá ani zdaleka.(hlavně co se kvality textur týče) Máte možnost buď zapnout postprocessing (rozmazana, blurovitá a přesvícená grafika) nebo ho vypnout a pak je to o trošku ostřejší..
Na HD4850 to neklesá pod 40 na max..krásně plynulý.
Dost se mi líbí hudba, je to takovej příjemnej, nevtíravej lehčí rock, výborně se k tomu hodí.
Ohledně loadingů jsem na tom asi tak mezi dvěma extrémy co tu zazněly, u mě cca půl minuty na level.
Na HD4850 to neklesá pod 40 na max..krásně plynulý.
Dost se mi líbí hudba, je to takovej příjemnej, nevtíravej lehčí rock, výborně se k tomu hodí.
Ohledně loadingů jsem na tom asi tak mezi dvěma extrémy co tu zazněly, u mě cca půl minuty na level.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
Quis custodiet ipsos custodes?
Quis custodiet ipsos custodes?
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No já mám vistu ulitmate 64bit, 4GB ramek a ty loadingy sou dlouhý jak kdy někdy to naběhne hned někdy čekám minutu dvě. Ale já sem ta to už "vyzrál". Zjistil jsem že když to začne loadovat a skočím v tu chvíli do windowsu tlačítkem mezi CTRL a ALT. Ve windowsech si zapnu web prohlížeč a něco tam cokoliv třeba 5-10 sec dělám tak to loading naběhle hned po těch 5-10 sekundách. Poznáte to tak že prostě z repráků začne hrát hudba ze hry. Mně to tak nabíha hned je to možná divný ale funguje to prostě skočím do windows chviličku něco dělám a je to naběhlý
.

- Fugix
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Loading je dlouhej ale jde to překonat. Já mám jinej problém:
Dokud jsem to hrál na Xp, tak to jelo v pohodě. Když jsem ale udělal instalaci do Vista Bussines, tak se to sekne v té první výukové misi ... někdy hned na začátku, někdy až za zatáčkou. I když tu výuku zruším tak to krachne. Řešili jste něco podobnýho?
Sestavu mám tuto: Athlon 3500+, M2N-e, 2GB Ram, GeForce 9500GT
Dokud jsem to hrál na Xp, tak to jelo v pohodě. Když jsem ale udělal instalaci do Vista Bussines, tak se to sekne v té první výukové misi ... někdy hned na začátku, někdy až za zatáčkou. I když tu výuku zruším tak to krachne. Řešili jste něco podobnýho?
Sestavu mám tuto: Athlon 3500+, M2N-e, 2GB Ram, GeForce 9500GT
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jinak podle mně perfektní hra až na to že se dá za den dohrát. Po dohrání se vám odemknou nějaký airbrushe na bike a jeden novej týpek a nic víc. Čekal jsem aspoň nějakej novej typ motoru atd... Škoda že nemám originál rád bych zkusil jaký je to po netu. Máte někdo originál popřípadě napište jaký je to po netu jestli je to zábava a jestli hraje dost lidí?