Crysis Warhead

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Crysis Warhead

Příspěvek od Sentenced »

Rikal jsem, ze tu nechci katalyzovat nejakej flame, pač všichni prece víme, ze ovladač ATi jsou dokonaly, vse na nich bezí, netreba čekat x mesíců na novou verzi, která problem XYZ resí ... atd. ;-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

:roll: kua a ja ze co su majitelia HD48** taky skupy na vysledky v Crysis Warhead... :lol:
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

prave vysledky testou na pretaktovanych HD4850 a HD3870 CF by ma zaujimali najviac pretoze tie karty su studentsky dostupne:)
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Sentenced píše:Jinak hrajete tu už někdo multiplayer ? Případně jaky jsou dojmy ?
Ted jsem hral cca 30 min ale jen jednu mapu,mod,aj se obsazuji ty tvarny,alektrarny atd,za tu dobu sem nenarazil na nic co by nebylo v puvodnim crysis.
Nevim jestli jsou novy mapy,vybiral jsem podle pingu :-)
edit:takze sem ted hral normal deathmatch a nebylo to spatny hral jsem asi 5 map,asi vsechny novy(nevim puvodni MP jsem moc nehral),byli pekny,cleneny dali se vyuzit vlastnosti obleku.
Nejlepsi bylo kdyz si naka lama dala neviditelnost,ale laser nechala nasazenej na zbrani...
Naposledy upravil(a) Red Devil dne stř 24. zář 2008, 23:25, celkem upraveno 1 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Výkon grafik v C:W ano, ale řešit kvalitu driverů od NV a ATi obecně už bych tu viděl nerad :sigh:
Goldnoob team proud member!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Red Devil píše: Nejlepsi bylo kdyz si naka lama dala neviditelnost,ale laser nechala nasazenej na zbrani...
Jj, včera jsem u toho multiplayeru stravil asi 2-3 hodiny a tohodle jsem si presne taky všimnul :)

Jinak mi to přijde takovy pomaly, ta akce je takova težkopádná.. ale jak říkám, nehral jsem to dlouho.
Vlastnosti obleku se budou dat asi pekne využít v jinych modech, v deathmatchi mi to prislo zatim uplne zbytečny.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Tak hra dohrána asi za 4 hodiny..

Hratelnost a grafika super .. ;-)
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Sentenced píše: Vlastnosti obleku se budou dat asi pekne využít v jinych modech, v deathmatchi mi to prislo zatim uplne zbytečny.
No me ne,taky mu uz sundali tim,ze byl neviditelnej a pribehl za mnou..
Nebo se da vyskocit vejs a kropit zhora,sanci na kill mas vyssi
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Zalezi na situaci, ve strength nebo cloak modu mas minimalni vydrz a zabije te par naboju, takze pokud je v okoli vic lidi, zustal bych na armoru.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Sobo píše:Zalezi na situaci, ve strength nebo cloak modu mas minimalni vydrz a zabije te par naboju, takze pokud je v okoli vic lidi, zustal bych na armoru.
No kdyz ti ji nanda brokovnici do zad z metru...
Tak muzes mit na armor co chces a jeste je mit kryti batohem :-)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Takze dalsi postreh..
Nanosuit je dobrej na to aby se v kazdym kole,na kazdy mape nasel zmr**cek,co bude kempit a delat se neviditelnej...
A vesele kosit nekde ze strechy
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Takí borci sa nájdu v každej FPS s MP ... Z vlastných skúseností ale viem, že také priblíženie sa potichu za ním a následná poprava lame zbraňou (nožík, päste, gauntlet atď.) ich to odnaučí :-)
.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jasny,ale co jsem hral mapy,tak nez k nemu clovek doskace(vetsinou kempi nekde vysoko),tak je tuhej :?
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Kemperi jsou vsude, jenze v Crysis je to umocneno tou neviditelnosti, dokud nevystreli, tak je na velkych mapach takrka nemozne ho predem odhalit a i potom je to celkem tezke. Jedine pri dalsim spawnu vzit snipu a vratit mu to. :)

btw: jaka je HW narocnost MP proti kampani? Za chvilku dohraju SP, tak at vim, na co se mam pripravit. :oops:
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já v tom deathmatchi jedu vicemene jen na armor, vse ostatní mi prislo zbytečný ...

Ale pobavilo me, ze tam včera bezel nekdo neviditelnej, ale jaksi je videt stín pod tim človekem, to vypadá dost dobre a neviditelnost je k hovnu :) Takže na tech mapách, kde hodne svítí slunce je to pekne videt.

Víc me bavil tymovej deathmatch.
Ten třetí mod jsem zatim moc nezkoušel, tam už jsou konečne i nejaky ukoly, takže to bude asi nejzajímavější. Snad. Pač deathmatch a team deathmatch je fakt slabota ... S jinyma hrama tohodle typu se to vůbec nedá srovnat.

chcipi
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od chcipi »

Cau, mám takový problém, nainstaloval jsem si nové ovladače od GK a najednou mi u obou Crysisů nefunguje DX 10 ale jenom DX 9, zkoušel jsem aj přeinstalovat windows a dát tam staré ovladače ale když se ovladače nainstalují a restartuju PC tak všechno jde vpohodě ale když pak PC restartuju znova tak už zase nejde. Ostatní DX 10 hry například Call of juarez DX10 bechmark mi jdou vpohodě.
Crysis už jsem zkoušel i přeinstalovat a nepomohlo to.

Děkuji za odpovědi
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

chcipi: to bud jenom rad, na DX10 to vypada uplne stejne, ale hybe se to mnohem hur. Proc se to u tebe stalo nevim, ale fakt bych to neresil. Taky mam Vistu a hraju na DX9.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

chcipi píše:Cau, mám takový problém, nainstaloval jsem si nové ovladače od GK a najednou mi u obou Crysisů nefunguje DX 10 ale jenom DX 9, zkoušel jsem aj přeinstalovat windows a dát tam staré ovladače ale když se ovladače nainstalují a restartuju PC tak všechno jde vpohodě ale když pak PC restartuju znova tak už zase nejde. Ostatní DX 10 hry například Call of juarez DX10 bechmark mi jdou vpohodě.
Crysis už jsem zkoušel i přeinstalovat a nepomohlo to.

Děkuji za odpovědi
Že by jsi zapoměl , že máš v zastupci -dx9 ?

:)
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
chcipi
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od chcipi »

nn to ne když dám spustit s DX 10 mi jenom problikne obrazovka.
wiseman
Nováček
Nováček

Příspěvek od wiseman »

Ahoj, jsem na letišti a dostal jsem se k přepravníku s tím alienem. Zabil jsem co se dalo, ale hned vedle přepravníku je tank a nade mnou lítá korejský vrtulník. A ty fakt nemůžu a nemůžu zlikvidovat... Nevíte, jak dál? Díky...
MB: ASUS P5Q PRO; CPU: C2D E8600; RAM:4x1 GB A-DATA Vitesta DDR2 800MHz PC6400 ; VGA: Sapphire Radeon HD4870 1GB TOXIC; HDD: Seagate Barracuda 160 + 320 GB SATA II; FDD: SONY 3,5"; DVD-RW: LG GSA-H12N;CASE: THERMALTAKE VB6000BNS; Zdroj: ENERMAX PRO82+ 525W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“