Motorm4x: Offroad Extreme

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Nism0
Začátečník
Začátečník

Re: Motorm4x - české off-road závody

Příspěvek od Nism0 »

22.9.2008 vyšlo demo motorm4xu. Cena bude budgetova to jest 10$
demo stahujte zde: http://www.city-interactive.com/pl/opis ... orm4x.html

http://www.youtube.com/watch?v=E3gWcUNjgVY - video z dema.
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
blackshadow
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blackshadow »

Tak vyzkoušeli jste to demo? Mě to skutečně velmi nadchlo,jak to pěkně všechno pracuje,tlumiče tad.,zkoušel jsem křižitelnost náprav u toho cherokeeho a je to nádhera :) Jinak pokud budete zoufalí že nemůžete tu trať projet,teda hlavně ten začátek tak to chce lepší gumy a hlavně výkonnější motor,tak ten cca střední co je v nabídce.Jinak můj nejlepší čas je 3.46.,potřebuju však cca 3.29 abych byl první a dostal 17000 babek a to je podle mě nemožné,už jsem jel docela na hraně a kolikrát sem ho málem převrátil,na těch balvanech teda to auto skáče pěkně když se to rozjede a nejde to nijak zastavit. Tak se pochubte svými časy...
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Demo se mi taky hodne libi, jestli bude plna za 3 kila, tak cesky tvurce urcite podporim (ale asi bude stat o dost vic). Tu prvni trat s Cherokeem jsem mel na poprvy za nakych 8 minut a nechapal jsem ten prvni vyjezd :D Kdyz jsem se do toho trochu dostal, tak jsem ji dal za naky 4 min a byl jsem jasne posledni. Na ty prvni 3 mista se nemam sanci ani priblizit. Blby ze jsem vsechny love hodil do tuningu ruznych blbinek a jsem ted uplne bez prachu. Vlastne sem 6000 v minusu, protoze jsem po dalsim zavode (kde jsem se opet umistil posledni) musel nechat opravit auto, ktery bylo dost na hadry. Celkem zacarovanej kruh :)
PS: Ze zacatku jsem byl trochu zklamanej z grafiky, ale pak jsem zjistil, ze vypnuti Postprocesingu v menu ji o hoodne zlepsi... kdo nema rad rozmazlej humus, tak at si to vypne taky :)
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
blackshadow
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blackshadow »

Tak hraním do 4.00 do rána jsem vylepšil časy kolem 3.10,chce to hlavně dobrý gumy,lepší pružiny a výkonnej motor,grafika je suprová,třeba oproti Mercenaries 2 kterej mě naprosto zklamal grafikou,a poříd mě to baví,ikdyž tu trať jedu po dvacátý. Už sem si dokonce koupil i ten Dodge Ram za 50000 ,ale je to moc těžký auto s velkým rozvorem,takže nic na zdolávání překážek. Pro mě osobně je to velký překvapení na poli závodních her.Určitě podpořím tvůrce.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Vypadá to velice nadějně. Sem rád že to není další arkáda. I když by se na fyzice dalo ještě zamakat, záleží zda chcou maximální simulaci nebo ne. A taky bych byl rád kdyby se v plné hře objevila kamera zevnitř vozu.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

Demo je naprosto perfektní. na to že to dělali "na koleně" je to hustý. Grafika se celkem povedla, a neni to takovej paskvil, jako bylo poslední nfs. Btw celkem mě nadchnul ten tuning :-)
a ty utility, jako sou kanistry, když vám dojde benzín :-)
Naposledy upravil(a) Nism0 dne pát 26. zář 2008, 16:09, celkem upraveno 1 x.
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

Maddogg píše:Vypadá to velice nadějně. Sem rád že to není další arkáda. I když by se na fyzice dalo ještě zamakat, záleží zda chcou maximální simulaci nebo ne. A taky bych byl rád kdyby se v plné hře objevila kamera zevnitř vozu.
Tak kamera z interiéru nebude. Na fóru se tam na to ptalo hodně lidí. bohužel ti bude muset stačit pohled z kapoty.
jaffar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaffar »

závod s buginou do vrchu je sranda veru :)
ďalšie dva som zatiaľ nedal, je to na mňa príliš zložité. Ale inak má ta hra potenciál veru :)
ziadny podpis
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Ja dal teda vsecko moc tezky se mi to nezda. Ten pick up je fakt strasnej ... ale na drag a zavod se hodil.
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Bugyna me zachranila, vyhral jsem ji nekolikrat po sobe a nahrabal jsem tak prachy na tuning. Jenom doporucuju jezdit s buginou jen kdyz neni venku teplota 50°+, jinak se silene prehriva motor a slehaj z neho plameny :D Po vytuneni Jeepa neni problem vyhrat ten trialovej zavod s velkou rezervou, ja to prvne jezdil se zakladnima gumama a bez upravenyho motoru a bylo to peklo.
Taky jsem zkousel pickupa, zjistil jsem ze s nejdrazsima pruzinama zacne byt hrozne nestabilni a prevraci se na strechu v kazdy druhy zatacce, takze jsem musel downgradovat :) Ale zase se mi s nim povedlo vyhrat ten dlouhej zavod, s Jeepem jsem ho zvladl nejlip na sestym miste (pickup s plnym tuningem motoru jede o dost rychleji)
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

cimr.png
:-D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
0118 999 881 999 119 7253
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Koukám, že to tady umřelo, i když tu hru pár lidí sledovalo.

Tři české recenze

BW
GP
TG
Goldnoob team proud member!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Motorm4x: Offroad Extreme

No bohuzel, vzhledem k tomu ze v CR stale neni v prodeji a neni v prodeji ani v zadnem jinem online distribucnim systemu, tak nam jaksi chybi temata o cem se vlastne bavit :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ale recenze vyšly :D
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Thellwin píše:Ale recenze vyšly :D
Ale na co nam to je kdyz si to nemuzem zahrat? :D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

V ČR, podle toho co jsem četl, by to mělo vyjít v lednu. Ale kdo ví ...
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

Pobezi mi to na NB z podpisu ? Ci sa oplati kupovat. Ide hlavne o tu grafu, je vykonna ako klasicka nonGT GF 6600, co je aj v minimalnych poziadavkach , len ci to niekto na tak starej grafe skusal :-D
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

foboss píše:Pobezi mi to na NB z podpisu ? Ci sa oplati kupovat. Ide hlavne o tu grafu, je vykonna ako klasicka nonGT GF 6600, co je aj v minimalnych poziadavkach , len ci to niekto na tak starej grafe skusal :-D
Si stahni demo a uvidis ne? Ale imho jo, ta hra na me pusobila velice nenarocne.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Demo mi chodilo jak na X1950Pro tak HD4830 v pohodě. Kamarád, který to zkoušel na NB (C2D, 2GB Ram a GF 8600M (tuším) říkal, že už to zas tak slavně neběželo. Takže bych se možná bál na tom NB.
jaffar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaffar »

Demo som rozhybal na radeone x300 a a64 3000+, zeby bolo zrovna graficky uzasne sa povedat neda, ale hrat sa to dalo (kolko fps netusim, pre moje oci plynule [co neznamena, ze to nemohlo byt hoci 18fps...])
ziadny podpis
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“