Motorm4x: Offroad Extreme
Moderátor: Baneshee
- Nism0
- Začátečník

Re: Motorm4x - české off-road závody
22.9.2008 vyšlo demo motorm4xu. Cena bude budgetova to jest 10$
demo stahujte zde: http://www.city-interactive.com/pl/opis ... orm4x.html
http://www.youtube.com/watch?v=E3gWcUNjgVY - video z dema.
demo stahujte zde: http://www.city-interactive.com/pl/opis ... orm4x.html
http://www.youtube.com/watch?v=E3gWcUNjgVY - video z dema.
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá 
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak vyzkoušeli jste to demo? Mě to skutečně velmi nadchlo,jak to pěkně všechno pracuje,tlumiče tad.,zkoušel jsem křižitelnost náprav u toho cherokeeho a je to nádhera
Jinak pokud budete zoufalí že nemůžete tu trať projet,teda hlavně ten začátek tak to chce lepší gumy a hlavně výkonnější motor,tak ten cca střední co je v nabídce.Jinak můj nejlepší čas je 3.46.,potřebuju však cca 3.29 abych byl první a dostal 17000 babek a to je podle mě nemožné,už jsem jel docela na hraně a kolikrát sem ho málem převrátil,na těch balvanech teda to auto skáče pěkně když se to rozjede a nejde to nijak zastavit. Tak se pochubte svými časy...
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Demo se mi taky hodne libi, jestli bude plna za 3 kila, tak cesky tvurce urcite podporim (ale asi bude stat o dost vic). Tu prvni trat s Cherokeem jsem mel na poprvy za nakych 8 minut a nechapal jsem ten prvni vyjezd
Kdyz jsem se do toho trochu dostal, tak jsem ji dal za naky 4 min a byl jsem jasne posledni. Na ty prvni 3 mista se nemam sanci ani priblizit. Blby ze jsem vsechny love hodil do tuningu ruznych blbinek a jsem ted uplne bez prachu. Vlastne sem 6000 v minusu, protoze jsem po dalsim zavode (kde jsem se opet umistil posledni) musel nechat opravit auto, ktery bylo dost na hadry. Celkem zacarovanej kruh 
PS: Ze zacatku jsem byl trochu zklamanej z grafiky, ale pak jsem zjistil, ze vypnuti Postprocesingu v menu ji o hoodne zlepsi... kdo nema rad rozmazlej humus, tak at si to vypne taky
PS: Ze zacatku jsem byl trochu zklamanej z grafiky, ale pak jsem zjistil, ze vypnuti Postprocesingu v menu ji o hoodne zlepsi... kdo nema rad rozmazlej humus, tak at si to vypne taky
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- blackshadow
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak hraním do 4.00 do rána jsem vylepšil časy kolem 3.10,chce to hlavně dobrý gumy,lepší pružiny a výkonnej motor,grafika je suprová,třeba oproti Mercenaries 2 kterej mě naprosto zklamal grafikou,a poříd mě to baví,ikdyž tu trať jedu po dvacátý. Už sem si dokonce koupil i ten Dodge Ram za 50000 ,ale je to moc těžký auto s velkým rozvorem,takže nic na zdolávání překážek. Pro mě osobně je to velký překvapení na poli závodních her.Určitě podpořím tvůrce.
- Maddogg
- Čestný člen

Vypadá to velice nadějně. Sem rád že to není další arkáda. I když by se na fyzice dalo ještě zamakat, záleží zda chcou maximální simulaci nebo ne. A taky bych byl rád kdyby se v plné hře objevila kamera zevnitř vozu.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Nism0
- Začátečník

Demo je naprosto perfektní. na to že to dělali "na koleně" je to hustý. Grafika se celkem povedla, a neni to takovej paskvil, jako bylo poslední nfs. Btw celkem mě nadchnul ten tuning 
a ty utility, jako sou kanistry, když vám dojde benzín
a ty utility, jako sou kanistry, když vám dojde benzín
Naposledy upravil(a) Nism0 dne pát 26. zář 2008, 16:09, celkem upraveno 1 x.
- Nism0
- Začátečník

Tak kamera z interiéru nebude. Na fóru se tam na to ptalo hodně lidí. bohužel ti bude muset stačit pohled z kapoty.Maddogg píše:Vypadá to velice nadějně. Sem rád že to není další arkáda. I když by se na fyzice dalo ještě zamakat, záleží zda chcou maximální simulaci nebo ne. A taky bych byl rád kdyby se v plné hře objevila kamera zevnitř vozu.
- jaffar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
závod s buginou do vrchu je sranda veru
ďalšie dva som zatiaľ nedal, je to na mňa príliš zložité. Ale inak má ta hra potenciál veru
ďalšie dva som zatiaľ nedal, je to na mňa príliš zložité. Ale inak má ta hra potenciál veru
ziadny podpis
- m1na
- Začátečník

Ja dal teda vsecko moc tezky se mi to nezda. Ten pick up je fakt strasnej ... ale na drag a zavod se hodil.
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Bugyna me zachranila, vyhral jsem ji nekolikrat po sobe a nahrabal jsem tak prachy na tuning. Jenom doporucuju jezdit s buginou jen kdyz neni venku teplota 50°+, jinak se silene prehriva motor a slehaj z neho plameny
Po vytuneni Jeepa neni problem vyhrat ten trialovej zavod s velkou rezervou, ja to prvne jezdil se zakladnima gumama a bez upravenyho motoru a bylo to peklo.
Taky jsem zkousel pickupa, zjistil jsem ze s nejdrazsima pruzinama zacne byt hrozne nestabilni a prevraci se na strechu v kazdy druhy zatacce, takze jsem musel downgradovat
Ale zase se mi s nim povedlo vyhrat ten dlouhej zavod, s Jeepem jsem ho zvladl nejlip na sestym miste (pickup s plnym tuningem motoru jede o dost rychleji)
Taky jsem zkousel pickupa, zjistil jsem ze s nejdrazsima pruzinama zacne byt hrozne nestabilni a prevraci se na strechu v kazdy druhy zatacce, takze jsem musel downgradovat
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
0118 999 881 999 119 7253
- Thellwin
- Administrátor

Goldnoob team proud member!
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Motorm4x: Offroad Extreme
No bohuzel, vzhledem k tomu ze v CR stale neni v prodeji a neni v prodeji ani v zadnem jinem online distribucnim systemu, tak nam jaksi chybi temata o cem se vlastne bavit 
- Thellwin
- Administrátor

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale na co nam to je kdyz si to nemuzem zahrat?Thellwin píše:Ale recenze vyšly
- Thellwin
- Administrátor

V ČR, podle toho co jsem četl, by to mělo vyjít v lednu. Ale kdo ví ...
- fobos
- Začátečník

Pobezi mi to na NB z podpisu ? Ci sa oplati kupovat. Ide hlavne o tu grafu, je vykonna ako klasicka nonGT GF 6600, co je aj v minimalnych poziadavkach , len ci to niekto na tak starej grafe skusal 
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Si stahni demo a uvidis ne? Ale imho jo, ta hra na me pusobila velice nenarocne.foboss píše:Pobezi mi to na NB z podpisu ? Ci sa oplati kupovat. Ide hlavne o tu grafu, je vykonna ako klasicka nonGT GF 6600, co je aj v minimalnych poziadavkach , len ci to niekto na tak starej grafe skusal
- Thellwin
- Administrátor

Demo mi chodilo jak na X1950Pro tak HD4830 v pohodě. Kamarád, který to zkoušel na NB (C2D, 2GB Ram a GF 8600M (tuším) říkal, že už to zas tak slavně neběželo. Takže bych se možná bál na tom NB.
- jaffar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Demo som rozhybal na radeone x300 a a64 3000+, zeby bolo zrovna graficky uzasne sa povedat neda, ale hrat sa to dalo (kolko fps netusim, pre moje oci plynule [co neznamena, ze to nemohlo byt hoci 18fps...])
ziadny podpis