Problém s wmp online streamem na Vistách

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Brejlounek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s wmp online streamem na Vistách

Příspěvek od Brejlounek »

Zdravím,

mám tu na stole cizí notebook s Vistama, kde jest tento problém. Nefungujou Windows Media Player streamy v prohlížeči a ani přímo v samotném programu. Když se pokusím stream přehrát v prohlížeči na webu, do stavovýho řádku mi to pouze napíše "připraven" a nic se neděje. Když dam vypsat chybu, objeví se toto:

Obrázek

Jenže já k internetu připojen sem, prohlížím normálně stránky. A když se pokusim nějakej videostream otevřít přímo ve WMP, celej program mi zamrzne...

Je nad moje chápání, čím by to mělo bejt. v nastavení WMP jsem nic, co by vyřešilo muj problém, nenašel. Možná je to tím, že připojení k internetu se hlásí jako "omezené", nikoliv jako "připojeno", což nechápu proč. Všechno včetně DNS serverů mam zaškrtnutý na automatický rozpoznání, stejně jako na mém stolním PC, kde je připojení i WMP v naprostém pořádku.

Nenašla by se tady nějaká dobrá duše, která by měla nějaký nápad, čím by tento problém mohl být způsoben, a jak ho řešit? Nastavováním routeru si opravdu nepomůžu, NB bude v budoucnu připojen úplně někde jinde. Děkuji za všechny odpovědi.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s wmp online streamem na Vistách

Příspěvek od Surgical »

Hlásí-li se tvoje připojení jako "omezené" pak je omezené. V tom případě pak některé services nepojedou.
Spíš bys to měl řešit se svým poskytovatelem připojení, proč je tomu tak.....
Brejlounek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Surgical píše:Hlásí-li se tvoje připojení jako "omezené" pak je omezené.
Jo, to to zní dost logicky a taky mi to došlo... :-D
Surgical píše:V tom případě pak některé services nepojedou.
Spíš bys to měl řešit se svým poskytovatelem připojení, proč je tomu tak.....
Ne, to ne. Právěže! Když síťovej kabl připojim ke stolnímu PC, tak to funguje normálně, všechno chodí a připojení má stav "připojeno", a ne "omezené". Jenže když to připojim k notebooku, tak funguje internet, ale ne WMP streamování a připojení se hlásí jako "omezené"...

Což sice nechápu proč, ale selskou logikou, když to ve stolnim PC ze stejnýho kabelu de a v NB ne, je něco špatně v tom NB. No a já právě vůbec nedokážu přijít na to, co. :(
Brejlounek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Mam novinku, tim omezenim připojenim to na 100% vůbec neni. Když se přepnu i na stolnim PC do Vist, mam tam taky napsáno omezené připojení, a přitom to tam funguje bez problémů. :nervous:
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“