GeForce 9800GTX v SLI a problémy při S-Video na analog TV

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

GeForce 9800GTX v SLI a problémy při S-Video na analog TV

Příspěvek od NooXy »

Dobrý den. Potřebuju sledovat filmy na TV, rozhodl jsem se pro S-Video kabel (asi 12m dlouhý, kvalitní stíněný). Po připojení TV a po spuštění Clone režimu obrazovek v nejnovějších ovladačích nVidia se obraz normálně zobrazí naTV.
ALE pokud zapnu režim SLI, tak TV v ovladačích zmizí a nejde už vůbec nic nastavit (rozlišení, barvy a jas) Pouze jde přímo v nastavení SLI režimu nastavit koncové renderovací zařízení (buď TV a nebo LCDčko). Takže ve finále se zapnutým SLI režimem funguje bud TV a nebo LCDčko ale nejde oboje dohromady (v nabídce Multiple displays, kde je Clone režim a rozdělovací mody pro plochu Win není TV vůbec k dispozici). Pokud SLI režim vypnu, oběví se v Multiple displays TV a můžu vesele klonovat.
Zkoušel jsem při SLI režimu pojit S-Video i do sekundární karty ale žádný obraz se nezobrazuje.

Dále mi není jasné, proč obraz na TV přes S-Video tolik bliká, přestože je TV 100Hzcová. Předpokládám že je to tím, že je v ovladačích v nastavení TV možnost vybrat jen 60Hz (ale TV rozhodně bliká mnohem více, odhadem 30-40Hz, srovnávám s normální 50Hz TV která je hned vedle)

Děkuji moc za nápady.
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: GeForce 9800GTX v SLI a problémy při S-Video na analog TV

Příspěvek od Baneshee »

Ted nechcu kecat, ale myslim ze tohle je starej problem ovladacu nVidia a pri aktivnim SLI nefunguje vice vystupu. Nekde se psalo o tom ze by nVidia mela konecne vydat ovladace ktery to umozni, mozna to melo i cosi spolecnyho s tim jejich trapnym "Big bang 2", kde je krom podpory PhysX i podpora pro vic vystupu pro SLI. Takze by to teoreticky melo jet od FW 177.79 a vys. Jakou verzi pouzivas ty?
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: GeForce 9800GTX v SLI a problémy při S-Video na analog TV

Příspěvek od NooXy »

mám ovladače 178.13 a nejde to, změnil jsem OP na Vista a to samé... takže asi budu muset vypínat SLI režim při sledování na TV
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“