Sestavy WANT ?

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Zamčeno
richard.maly
Nováček
Nováček

Sestavy WANT ?

Příspěvek od richard.maly »

Čaues lidi, stala se mi taková nepříjemná věc. Mám už hodně dlouho jeden stálý počítač, který mi bohužel před nedlouhou dobou odešel do křemíkového nebe a oprava by se mi už nevyplatila (ani po stránce výkonu, ani po stránce cenové).

Jelikož na stavby PC nejsem zrovna profesionál a nechci utratit mnoho peněz, ovšem velice rád bych si zahrál i novější hry, poohlédl jsem se na internetu po společnostech, které dávají počítače dohromady a narazil jsem na jednu zajímavou, konkrétně na want.cz.

Jedná se o nataktované sestavy s vešekrou zárukou a svobodou HardWare.

Nemáte někdo s touto společností nějakou skušenost ? :-) Nerad bych si pořídil něco neověřeného.

Díky !
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Sestavy WANT ?

Příspěvek od Mr. Dirk »

Osobně s nimi zkušenost nemám, ale někde jim chybí dopsat výrobce zdroje, RAM...

Podle toho jaký máš rozpočet polož svůj dotaz do příslušného threadu několik řádků nad tímto threadem a my něco složíme. :)

Zde Lock.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Zamčeno

Zpět na „Počítačové sestavy“