Gateway?! Český trh!?
Moderátor: Don
- 3Dmonk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Gateway?! Český trh!?
Chtěl bych se něco dozvedět něco o tomto výrobci z oboru notebooku. Podle mého názoru je to levná firma. V žádném českém eshopu jsem o notebookách zn. Gateway nenašel ani smítko! Proč?
Pokud máte někdo zkušenosti tak prosím napište. Nebo jaké koliv jiné informace.
Edit: Tak jsem našel:
Firma Gateway vznikla roku 1985 na jedné farmě v Iowe a postupem času se z ní vyvinula jedna z nejznámějších amerických značek. Ted Waitt přetvořil Gateway v revoluční společnost, která pomohla v rozvoji technologie průmyslu. Navíc roku 2004 se společnost stala jednou z nejrychleji rostoucích a také nejschopnějších počítačových tvůrců na světě. V září roku 2006 je centrála společnosti přesunuta do Irvine v Californii. Gateway se zabývá především výrobou a prodejem počítačů (stolních i přenosných), PC příslušenstvím, softwarem, digitálními TV, a další elektronikou (digitální kamery, přehrávače, telefony…)
Zdá se mi pomněr cena/výkon kurna dobrej.
Pokud máte někdo zkušenosti tak prosím napište. Nebo jaké koliv jiné informace.
Edit: Tak jsem našel:
Firma Gateway vznikla roku 1985 na jedné farmě v Iowe a postupem času se z ní vyvinula jedna z nejznámějších amerických značek. Ted Waitt přetvořil Gateway v revoluční společnost, která pomohla v rozvoji technologie průmyslu. Navíc roku 2004 se společnost stala jednou z nejrychleji rostoucích a také nejschopnějších počítačových tvůrců na světě. V září roku 2006 je centrála společnosti přesunuta do Irvine v Californii. Gateway se zabývá především výrobou a prodejem počítačů (stolních i přenosných), PC příslušenstvím, softwarem, digitálními TV, a další elektronikou (digitální kamery, přehrávače, telefony…)
Zdá se mi pomněr cena/výkon kurna dobrej.
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gateway?! Český trh!?
Gateway je momentálně dceřinnou firmou Aceru, takže je možný, že se na našem trhu objeví, ale myslím, že jejím největším odbytištěm je a bude USA...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- 3Dmonk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Hmm mně přijde že cenově a vykonně je to celkem slušný http://clanky.katalognotebooku.cz/noteb ... y-m-152xl/ v přepočtu za 22 000kc. Známej jezdí do ameriky neustále .
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý
podle mě cenově právě moc slušný není, vzhledem k tomu že to je Gateway...
Cenově slušný NTB je podle mě tahle R500
Cenově slušný NTB je podle mě tahle R500
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
- 3Dmonk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já nevim já se v tom moc neviznám! Takže je to hodně "ladský" názor A koukal jsi na ten odkza co jsme sem dával?
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý
Koukal. A nic moc za tu cenu. Navíc u NTB jde hlavně o mobilitu a jeho výdrž, pokud nepotřebuješ být mobilní tak si kup stolní komp.
- 3Dmonk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já se chystám pořídit noteboook jelikož bych chtěl jít na střední školu grafickou (PC) tak koukám a sleduju to všechno okolo. a navíc mně to baví a zajímá
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý
Tak pokud chceš NTB na grafiku, tak bych vzal to Lenovo. Má to na NTB slučný display, ideální rozlíšení pro práci, a výkon je taky oko. A hlaně na nošení to chce kvalitní šasi, a to ten Gateway moc dobré mít nebude.
- 3Dmonk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jj lenovo bych bral ale kde na něj vzít na takovou bedu mi táta nepřispěje! to je šílený ale na druhou stranu zase výdržný
- mates5
- Nováček
-
Zdar lidi, značku Gateway sem objevil zcela náhodou když sem projížděl ebay, koukal jsem na Asus G1 když mi tam nejak špatně zařazenej notebook Gateway skočil a na první pohled mě zaujal!!! Začal sem se tedy o tuto značku zajímat a brzy sem nechtěl žadnej jinej-uplně sem te značce propadl, jenže u nas v republice se nedá koupit vlastně vubec v evropě se neda koupit takže jedina možnost byla už zminenej ebay, po zvažení všech nebezpečí jako je třeba nebo spiš neni u nas žadna zaruka atd... sem asi mesic projížděl ebay, když sem uvidel ten pravej kus presne pro mě a s velkym stestim sem kopupil buy it now uplne novej Gateway P-6831 FX za naprosto senzacni cenu 737$ + 95$ postovne u skvele hodnoceneho obchodnika takze sem byl bez obav ted je uz jenoom cekam az mi ho proclí a zdaní(i když myslim ze clo se uz neplati) a poslou z Prahy domů. Konecna cena tedy necelych 17 000Kč!!! Ted doufam že až pride a ja ho rozbalim bude vše v pořádku a nebudou zadne problemy a tady se jeste ozvu s takovou malou subjektivni recenzí i když vím předem jaka bude:D