Ahojte,
mám půl roku starý počítač, OS Vista 32b, 2gb RAM. V poslední době mi počítač stále hlásí, že má systém nedostatek paměti. Zejména když hraju nějakou hru. Všimnul jsem si, že když mám puštěné PC jen s internetem, tak je vytížení paměti kolem 1,10GB, což mi připadá docela dost. Ale když spočítám všechny procesy všech uživatelů, tak to dělá jen něco kolem 300mb... Zkoušel jsem již snad všechno. Proskenoval jsem disky na viry, spyware, nadefragmentoval je, v MSCONFIG jsem vypnul všechny programy po spuštění, ale nic nezabírá. Kamarád mi ještě poradil přeinstalovat OS, ale to si ponechávám jako tu uplně poslední možnost. Nevíte náhodou někdo co by mohlo pomoct?
Moc děkuji za odpovědi
Lukáš
Nedostatek paměti
- Beerykiss
- Nováček

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: Nedostatek paměti
Protože se ti v Task manageru nezobrazuje využití paměti systémem, i když 1.1GB je celkem dost.
Zkus nastavit swapovací prostor na 4GB. A ty hlášky by měli přestat, ale swap není ideální spíš je lepší koupit víc RAM pokud už nestačí stávající.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...