Wi-Fi problem

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Fueled
Začátečník
Začátečník

Wi-Fi problem

Příspěvek od Fueled »

Mam takovej problem.Koupil jsem si wifi kartu.Vlozil jsem ji do compu nainstaloval ovladace a software.Tak mi to naslo sit kterou mam doma (mam router) na notebooku to normalne vali a na mym compu dam pripojit a zadal jsem sitovy klic.Tak tam potom bylo napsano Nacitani sitove adresy a po chvilce mi to napise omezene nebo zadne pripojeni nevite co s tim prosim.
mathe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Wi-Fi problem

Příspěvek od mathe »

Nemas filtraci MAC adres? Pridej do routeru MAC adresu ty karty.
Fueled
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fueled »

A jak se to dela??To zpusobuje ten problem? Vsechno na mym desktopu mam nastaveny uplne stejne jak na notasu a na NB se pripojim v poho a na desk. omezene nebo zadne.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

zkus nastavit IP napevno podle notebooku. Jen pouzij jiny 4. oktet IP, takze napr. pokud ma ntb 192.168.1.10, tak pouzij 192.168.1.11 (napriklad)

Filtrace MAC se nastavuje v prostredi routeru, otevres v prohlizeci IP (na notebooku), kterou mas jako vychozi branu. Nekde tam pohledat MAC filter
Fueled
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fueled »

Tak jsem zadal tu adresu s jinym cislem poslednim a masku jsem dal tu samou.Tak se mi tam objevilo PRIPOJENO ale stranku nemuzu zobrazi.Jak na to prosim

Server DNS atd jsem nezadaval to nemusim ne???Jen jsem dal ip a masku
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Server DNS samozrejme dat musis.
Jak chces asi prelozit http://www.neco.com na ip adresu?

DNS server a vychozi brana je IP routeru.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Fueled
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fueled »

Tak adresu DNS jsem dal taky a nic.Ono to bylo tak. Já jsem nainstaloval software od karty.Chtělo to po mě sitovy klic tak jsem ho dal a poprvé se to vše načetlo automaticky přiřadilo akorát nešla zobrazit stránka.Potom jsem se odpojil a znovu napojil a už to nešlo. Stále NACITANI SITOVE ADRESY a potom OMEZENE NEBO ZADNE PRIPOJENI:Nevíte fakt už co s tím??? Mam router AirLive OvisLink WL-5460AP
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“