SDHC paměti s USB vylamovacím konektorem
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SDHC paměti s USB vylamovacím konektorem
Ahoj,
řeším teď jakou koupit SDHC paměťovku do mého EEE 901. Úplně nerozumím tomu class 1-6, přijde mi divné, že by class 6 byla nejlepší, ale možná ano, kdyžtak mi to někdo please vysvětlete.
Nemusím to mít ultrarychlé, ale chci aby to mělo ten zalamovací USB konektor a takových karet vždycky najdu v ceníku jen pár.
Máte někdo nějaký konkrétní tip? Aby to nestálo mraky peněz.
Mě se třeba líbí tahle - http://www.alza.cz/pametova-karta-a-dat ... d85972.htm
akorát nemá ten konektor co chci.
řeším teď jakou koupit SDHC paměťovku do mého EEE 901. Úplně nerozumím tomu class 1-6, přijde mi divné, že by class 6 byla nejlepší, ale možná ano, kdyžtak mi to někdo please vysvětlete.
Nemusím to mít ultrarychlé, ale chci aby to mělo ten zalamovací USB konektor a takových karet vždycky najdu v ceníku jen pár.
Máte někdo nějaký konkrétní tip? Aby to nestálo mraky peněz.
Mě se třeba líbí tahle - http://www.alza.cz/pametova-karta-a-dat ... d85972.htm
akorát nemá ten konektor co chci.
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: SDHC paměti s USB vylamovacím konektorem
Chces SDHC kartu a jako jediny pozadavek napises, ze ma mit USB konektor. A pak si vyberes nejakou, ktera ho nema?
Jinak karty s USB konektorem jsou o dost drazsi. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21MM1S8HU7
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zivan: Právě že chci něco takového, co jsem si vybral, s tou kapacitou, ale s USB konektorem a aby to bylo za podobnou cenu, proto jsem tohle založil. Co jsi našel ty, to jsem si našel také. Doufal jsem, že budou existovat nějaké méně známé značky za dobrou cenu s tím, co chci. Asi ne.
A štve mě to, protože kvůli té ceně buď nakonec vezmu velkou kartu bez USB a nebo nějakou malou s USB. Moc přes litr za to dávat nechci.
A štve mě to, protože kvůli té ceně buď nakonec vezmu velkou kartu bez USB a nebo nějakou malou s USB. Moc přes litr za to dávat nechci.
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam dobrou zkusenost s kartou Transcend a tesne nad litr je 16GB i s kartou
SDHC SD2.0 16GB Class6 TRANSCEND + čtečka
SDHC SD2.0 16GB Class6 TRANSCEND + čtečka
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No, asi skončim u nějaké té obyč 16 GB, ty USB jsou prostě drahý, ještě zkusim pohledat.
Ale šlo mi o to, že ta USB SDHC karta z notebooku nečumí a můžu to používat i jako flashku bez toho, abych musel tu čtečku pořád nosit sebou. Je sice lehká, ale je to prostě další předmět, už takhle mám notebooka, myš, mobila, ipod, někdy i foťák, teď ještě čtečku...
A ta co jsi mi doporučil, má jaké přenosové rychlosti? Počítám, že stejné, jako ta, co jsem si namátkově vybral já.
Ale šlo mi o to, že ta USB SDHC karta z notebooku nečumí a můžu to používat i jako flashku bez toho, abych musel tu čtečku pořád nosit sebou. Je sice lehká, ale je to prostě další předmět, už takhle mám notebooka, myš, mobila, ipod, někdy i foťák, teď ještě čtečku...
A ta co jsi mi doporučil, má jaké přenosové rychlosti? Počítám, že stejné, jako ta, co jsem si namátkově vybral já.
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mam tu kartu 8GB a nameril jsem cca 15,5MB/s cteni a 13MB/s zapis.
U klasickych SD A-data hlasili lidi na foru ce4you casto problemy, proto bych se jim radeji vyhnul.
U klasickych SD A-data hlasili lidi na foru ce4you casto problemy, proto bych se jim radeji vyhnul.
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Díky za údaje. Ono to A-data co jsem vybral má papírově parametry čtení/zápis lepší (22,5 MB/s čtení, 15 MB/s zápis), ale papírově. Reálně to bude buhví kde. Zatím jsem s A-Data problémy neměl, mám tu MicroSD a šlape v pohodě, ale vím, že A-Data je nějaká lowcost firma, prostě shit.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
adata rozhodne shit firma neni, na to sou tu jini odbornici 
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Flegy: Jaký třeba? Ať si dám pozor.
Jako A-Data vždycky vidím v cenících jako to nejlevnější zboží. Pravda, mezi cenou a kvalitou nebývá vždycky úměra. Mě je to docela jedno, už jsem od nich pár nějakých pamětí měl a vždycky v pohodě.
Jako A-Data vždycky vidím v cenících jako to nejlevnější zboží. Pravda, mezi cenou a kvalitou nebývá vždycky úměra. Mě je to docela jedno, už jsem od nich pár nějakých pamětí měl a vždycky v pohodě.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ruzny noname,v-data a spol