S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Moderátor: Baneshee
- MireC22
- Začátečník

-
Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Walker, skus toto, akonahle vojdes do novej lokacie, tak jednoducho chvilku stoj, ak ti to do 10 sekund padne (vpravo dole na HUDe vidis ako sa nieco loaduje), tak vitaj v klube , taketo bugy mega SUX.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no ja se ani v tom Rudym lese neobjevim a uz sem azse na ploseMireC22 píše:Walker, skus toto, akonahle vojdes do novej lokacie, tak jednoducho chvilku stoj, ak ti to do 10 sekund padne (vpravo dole na HUDe vidis ako sa nieco loaduje), tak vitaj v klube , taketo bugy mega SUX.
- MireC22
- Začátečník

-
povestny rudy les 
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kdy ma vyjit dalsi patch?
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
chlapci, neviete mi prezradit ako prezit vrhanie granatov z ruky na 400m na meter presne voci mojej osobe? ako hocico som uz prekusol v stalkerovi ale co je moc to je moc...ked niekoho snajpujem, jedneho zabijem, dalsi dvaja po mne hodia granat na obrovsku vzdialenost a okamzite som mrtvy...neni nejaky mod co upravuje spravanie zbrani, aby nestrielali s upilovanou brokovkou ako so snajpou a vrhali tie granaty kvapocku nepresnejsie?
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem na tom stejne jak Walker nemozu se hnout z mista furt to pada
- MireC22
- Začátečník

-
ja pouzivam jeden mod, kde je riadne obmedzene pouzivanie granatov. ked budem doma, tak ti poslem nazov, pripadne linkMAGMA píše:chlapci, neviete mi prezradit ako prezit vrhanie granatov z ruky na 400m na meter presne voci mojej osobe? ako hocico som uz prekusol v stalkerovi ale co je moc to je moc...ked niekoho snajpujem, jedneho zabijem, dalsi dvaja po mne hodia granat na obrovsku vzdialenost a okamzite som mrtvy...neni nejaky mod co upravuje spravanie zbrani, aby nestrielali s upilovanou brokovkou ako so snajpou a vrhali tie granaty kvapocku nepresnejsie?
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja som jeden nasiel ale vyzaduje zacat hrat novu hru. Ako ten tvoj?MireC22 píše: ja pouzivam jeden mod, kde je riadne obmedzene pouzivanie granatov. ked budem doma, tak ti poslem nazov, pripadne link
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
HunterGtNet píše:ja jsem na tom stejne jak Walker nemozu se hnout z mista furt to pada
soucitim s tebou...........napada me ze sem nezkusil jeste jednu vec..projit tim lesem kty anomalii ktera me teleportuje k lesnikovi...to sem jeste nezkusil...treba tudy vede cesta......jinak se tam nedostanu.....takze ted delam ukoly pro frakci a vydelavam prachy...
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Luxusni to hra tenhle ten stalkr....
Musel jsem udelat vidle,instalnu stalkra a ejhle aplikaci nelze spustit,protoze chybi dx9 knihovna tu jsem stahnul,skopnul,pustim stalkra rozjizdixe,kdyz uz ma nebehnou znelka ejhle errorxengine crash
Skusil jsem jiny drivery,to samy..
Udlela jsem widle znova a stalkr dela to samy....
Takze ho nerozjedu...skousel jsem pustit s patchem i bez...
Musel jsem udelat vidle,instalnu stalkra a ejhle aplikaci nelze spustit,protoze chybi dx9 knihovna tu jsem stahnul,skopnul,pustim stalkra rozjizdixe,kdyz uz ma nebehnou znelka ejhle errorxengine crash
Skusil jsem jiny drivery,to samy..
Udlela jsem widle znova a stalkr dela to samy....
Takze ho nerozjedu...skousel jsem pustit s patchem i bez...
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
aneb Stalker "BUG ROKU 2008"
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mam pocit,ze si zejtra popovidam s nekym z cdprojektu..
- MireC22
- Začátečník

-
skus tentoMAGMA píše:ja som jeden nasiel ale vyzaduje zacat hrat novu hru. Ako ten tvoj?MireC22 píše: ja pouzivam jeden mod, kde je riadne obmedzene pouzivanie granatov. ked budem doma, tak ti poslem nazov, pripadne link
http://www.yousendit.com/download/bVlBe ... QnNLSkE9PQ
ten jeden je na accuracy + granade
a ten druhy na max weight
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nainstaluj nejnovější directx, samotná knihovna podle CDP nemusí stačit...Red Devil píše:protoze chybi dx9 knihovna tu jsem stahnul,skopnul
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vidis me nenapadlo
Skusim THX
EDIT:
Tak uz to frci,aktualizovat DX9 na viste me fakt nenapadlo kua
Skusim THX
EDIT:
Tak uz to frci,aktualizovat DX9 na viste me fakt nenapadlo kua
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem zkusil jeste jeden zpusob jak se dostat k lesnikovi...a to tak ze sem sel peska az k ty anomalii v lese ktera vas tam "teleportne" .....tak sem vlez do anomalie a hadejte co se stalo.... ?!
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Utrhlo ti to prirozeniWalker píše:Tak sem zkusil jeste jeden zpusob jak se dostat k lesnikovi...a to tak ze sem sel peska az k ty anomalii v lese ktera vas tam "teleportne" .....tak sem vlez do anomalie a hadejte co se stalo.... ?!
- MireC22
- Začátečník

-
bud nic, alebo ti to ideWalker píše:Tak sem zkusil jeste jeden zpusob jak se dostat k lesnikovi...a to tak ze sem sel peska az k ty anomalii v lese ktera vas tam "teleportne" .....tak sem vlez do anomalie a hadejte co se stalo.... ?!
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Red Devil: no to anstesti ne to by me jinak asi pekne nas**lo
neee...je to furt stejny...furt to pada do windows
neee...je to furt stejny...furt to pada do windows
- oneill_sx1
- Začátečník

Teď jsem na začátku lokace Limansk a cestu hlídá spousta chlápků od Svobody. Samozřejmě hned spustí palbu, ale hlavně mi tam furt hází granáty.