-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od Revealman »

Budeš je muset utratit, jinak propadnou.
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Revealman píše:Budeš je muset utratit, jinak propadnou.
a do kdy je teda mám utratit?
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

All accrued honor points will be reset at the launch of the expansion.

(modrý post z wow fora)

Nejdéle tedy do 12.11. 08.
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Revealman píše:All accrued honor points will be reset at the launch of the expansion.

(modrý post z wow fora)

Nejdéle tedy do 12.11. 08.
i když bych neměl datadisk do 12.11.08 tak by se ty honory stejně vyresetovaly, nebo se vymažou s nainstalováním datadisku?
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

S nahozením datače, takže neinstalovat datadisk by ti nemělo pomoct.
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Prostě jak vyjde datadisk, honory a aréna pointy jdou do háje.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Hele hrajete tady nekdo za pvp resto druida ? Potreboval bych tak nejak vedet build...Ja zatim jedu 0/0/61 coz je ale hlavne pve build...kamos pouziva 11/11/39 a ja nejak premejslym jak to pozmenit aby to bylo alespon castecne pouzitelny i v PvE...diky moc
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Skeeter píše:Hele hrajete tady nekdo za pvp resto druida ? Potreboval bych tak nejak vedet build...Ja zatim jedu 0/0/61 coz je ale hlavne pve build...kamos pouziva 11/11/39 a ja nejak premejslym jak to pozmenit aby to bylo alespon castecne pouzitelny i v PvE...diky moc

http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1500501340

nebo

http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1500501320

Prvni je ciste arena build. Druhe je spise na questeni s tim ze se da pouzit i do pvp
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Hm, zajimavy ten 11/11/39 asi dam...ale prijde mi skoda zbavit se stromu :( precejen obcas chodim instance....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

ad honor... Jenom ať ty honory resetnou. V každém případě, teď když na 80 budou nové pvp sety, tzn více stam a ještě více resilence, tak to chci vidět, co bude dělat chudák pve hráč, když se s nekým v pvp setu potká.. Teď aspoň ještě nějaká šance je, když má protivník třeba 400 resi vs mojí 0... Ale teda bojím se toho, jaké to bude v nových setech, když to bude třeba 500 (příklad, nevím, jak to doopravdy je) vs 0 :/ To budu mít já jako enha shaman nulovou šanci na přežití, když k tomu připočtu ještě miliardu hp :) Doufám, že to nějak poladí :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Já to po vyjití WotLK vidím na přesun na nějaký PvE realm, protože mě gangování s**e.... Nikdo mě ještě nedokázal zabit 1vs1 vždycky si počkajou až při daily qs likviduju 5-6 potvor najednou a pak si přijde rogue s backstapem a pokud náhodou nemám Bestial Wrath připravený tak mám 0% šanci na přežití.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jo to bych taky nejraději udělal... pvp mě absolutně nezajímá a jenom to zdržuje a otravuje při questění... Bohužel wow hraju už jenom kvůli známým a ti jsou všichni na dt :(
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Tak já si taky postěžuju :-D Včera jsem šel dva dungy, v jednom jsem zapoměl lootnout věc takže kvest nešel odevzdat a pak se my to stalo i v tom druhym, šel jsem zpátky hledat mrtvolu a už tam nebyla, sem myslel že se zastřelim :-D no co příště snad nebudu takovej d...l :evil: Sme to šli stylem fast run.. 5 huntu, žadnej healer zadnej tank.(kromě petů) :lol:
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

"No Honor reset at the release of WotLK" .....

Demence a ještě píšou, že 80pvp rewardy budou o hodně dražší než teď ty pro lvl 70... Takže člověk s minimem honoru (např já) na pvp crap může rovnou zapomenout a honor farmeři si na 80ce jenom něco málo doexpí a budou opět těžce nesmrtelní s tunou hp...

A ještě koukám, že mi krásně ponerfují enha shamana, takže na solidní dps můžu zase rychle zapomenout a opět bude enha v raidu pouze jako havěť na windfury totem... To je moc fakt... Doufám, že aspoň nechají takhle přepálený retri paláty a pořádně boostnou dps warry, abych toho shamana mohl rovnou smazat...

oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

kde berete ty novinky porad... hodte odkaz
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Blizz by mohl hodit nějaký postih na používání pvp setů ve world pvp,pre nafarmit honory opravdu dokáže každý troubelín
IBM Thinkpad T42p
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

hypnotic666 píše:"No Honor reset at the release of WotLK" .....

Demence a ještě píšou, že 80pvp rewardy budou o hodně dražší než teď ty pro lvl 70... Takže člověk s minimem honoru (např já) na pvp crap může rovnou zapomenout a honor farmeři si na 80ce jenom něco málo doexpí a budou opět těžce nesmrtelní s tunou hp...

A ještě koukám, že mi krásně ponerfují enha shamana, takže na solidní dps můžu zase rychle zapomenout a opět bude enha v raidu pouze jako havěť na windfury totem... To je moc fakt... Doufám, že aspoň nechají takhle přepálený retri paláty a pořádně boostnou dps warry, abych toho shamana mohl rovnou smazat...
no me vyhovuje ze retri palat snad bude konecne pouzitelnej a chtenej v dungenonech, zatim to bylo akorat lolret u cant dps, nebo lolret respec ....
jen se obavam ze to skonci jak s prichodem TBC ze is lidi na forech vybrecijou oslabeni retri palata a zase bude nepouzitelnej.
btw v poslednim patchi na ptr ho uz trosku zkrouhly a z talentu kterej v live pridava az 15%dmg je ted az 3% dmg coz sou tedka 3 vyhozeny body
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jasný no, já beru, že když se když nějaká classa dostane boost, tak je hned radost ji hrát, jen by to blizz neměl přehánět... A když už chtějí boostovat, tak ať boostují všechny classy, ne jen roguny... Jako shamana teď chtěli brutálně nerfnout, že by byl snad horší než v tbc, protože nové ability se do rotace nemohly zapojit a staré byly oslabené... Naštěstí si lidi vybrečeli (právem), ať to nenerfují tak moc, ale i tak to bude nerf... Mám pocit, že se na shamany nějak zapomíná a teda nechápu proč nerfovat, když shamani ani teď nedělají nějaký ultra dmg a v raidu jsou prakticky jenom na windfury. Ještě nikdy se mi nestalo, že by někdo chtěl shamana do raidu na dps.. Vždy to bylo need shaman, ať má melee grupa windfury...
Tak či onak, retri paláti byli s novým patchem fakt trošku op. Já jsem sice žádnýho nepotkal nebo nehrál, ale viděl jsem video, jak 66 palát dává větší dmg než můj enha a teda já retri paláty, dps warry a ehna shamany házím do jednoho pytle, takže mi to přijde trošku nefér...

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“