program pro kontrolu PC v síti
Moderátor: Don
- frenkie
- Nováček

-
program pro kontrolu PC v síti
Zdar, hledám program pro kontrolu pc v domácí síti s možností jejich vypnutí. Existuje něco takového. Dík.
AMD Athlon 64 x2 5000+BE,Zalman, MB Gigabyte MA-790x-DS4, RAM 2x1Gb 800Mhz extreme a-data Dual channel,HD 250Gb sataII NCQ Seagate Barracuda,Gigabyte Ati Radeon HD 4850.
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: program pro kontrolu PC v síti
UltraVNC? Napriklad
- Fifi
- Středně pokročilý

Specifikuj co si představuješ pod pojmem kontrola. Jaké hodnoty Tě zajímají?
- frenkie
- Nováček

-
zajímá mě především co se v těch dlších pc odehrává(něco jako kopie obrazovky) plus možnost odpojení od sítě, nebo úplného vypnutí. Dobrá možnost by byla i posílat zprávy
AMD Athlon 64 x2 5000+BE,Zalman, MB Gigabyte MA-790x-DS4, RAM 2x1Gb 800Mhz extreme a-data Dual channel,HD 250Gb sataII NCQ Seagate Barracuda,Gigabyte Ati Radeon HD 4850.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
OptimAccessfrenkie píše:zajímá mě především co se v těch dlších pc odehrává(něco jako kopie obrazovky) plus možnost odpojení od sítě, nebo úplného vypnutí. Dobrá možnost by byla i posílat zprávy
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
*VNC, napriklad UltraVNC. Splnuje pozadavky, je nenarocne a zajimave vychytane (zobrazeni pouze okna z daneho pc apod.)
- frenkie
- Nováček

-
Tak jsem zkusil to ultra vnc zdá se to nenáročné, bohužel se mi to nepovedlo rozchodit. Hned po instalaci, kdy se tam má dát heslo, je už předvyplněné a ať nastavim cokoliv neuloží se to. Funguje ten program pro domácí síť bez pevné ip adresy?
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Funguje. Je potreba spustit na kazdem pc server, kde se nastavi heslo. pote na dalsim pc spustis viewer, zadas IP toho pocitace v lokalni siti a pote se to zepta na heslo.