Jaky OS je nej do ntb?
Moderátor: Don
- Hanes666
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jaky OS je nej do ntb?
jaký OS je nejlepší do ntb s ohledem na výdrž baterky??? (Zrovna mam Ubuntu linux a to nic moc) , bude lepší XP profi 2008 gold edition??
- tx3rf
- Začátečník
-
Re: Jaky OS je nej do ntb?
co prosim? Jakej windows?Hanes666 píše:bude lepší XP profi 2008 gold edition??
ja mam na ibm momentalne Ubuntu a davam s nim o ctvrt hodiny vic, nez s XP, ale je to spis individualni, co od toho notebooku cekas.. Obecne je linux min narocnej, tj. delsi vydrz
- 3Dmonk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já mněl Dark edition v6 a celkově to bylo rychlejší i hry se dali hrát (lépe než na na normálních) a výdrž to nevim jsem na síti.
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
S warezovými názvy a verzemi XPček jděte jinam
Ale k tématu - po pečlivém vyladění OS vydrží každý +/- podobně (na mém notebooku nesejde, jestli máte XP nebo Visty). Nějakých 10-15 min nehraje roli. Pokud chceš opravdu vyšší výdrž, kup si lepší baterku
Ale k tématu - po pečlivém vyladění OS vydrží každý +/- podobně (na mém notebooku nesejde, jestli máte XP nebo Visty). Nějakých 10-15 min nehraje roli. Pokud chceš opravdu vyšší výdrž, kup si lepší baterku
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- 3Dmonk
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jenže oni jsou opravdu rychlejší!!! a já mám orig win XP (takže v tom nevidim žadnou nekalost) v mém případě a teď mám udělaný (ořezaný) win xp v nlittle atyky jsou rychlejší! při načítání
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48