Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
freematch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Příspěvek od freematch »

ma tu nekdo zkusenosti z G7 ?
Intel i5 - 8600K s Xigmatek Thors Hummer+MSI Z370 Gaming Pro Carbon+24 Gb A-Data XPG Z1 +Gainward GeForce GTX 1060 6GB
+Corsair HX520+Kingston V300 120Gb+WD Blue 6Tb Tb+WD Blue 4Tb+
Samsung S2 640Gb+Asus 24D5MT+Asus VX279H a Xigmatek Midgard W
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

umí nějaká z těhle nových myší nastavit pro různý tlačítka klávesy (enter, escape, zkratky atd...) pro různý programy zvlášť?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Cigi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cigi »

Potreboval bych radu ohledne mysi k notebooku (POZOR nechci ty maly kramy, kterym se rika notebookova mys) cca do 300Kc.
Moje myska LOGITECH uz totiz dosluhuje - nevim, co je to za model, ale je a velice podobna mysi Logitech RX250 (akorat nema vyklapeci kolecko).

Ted moje pozadavky na mys:
- Mela by byt podobne tezka a velka jako moje stavajici (je to pomerne lehka mys)
- Mela by aspon trosku vydrzet (obcas s mysi bouchnu pri hrani her, tak aby se mi hned nerozsypala)
- Mela by umet jezdit po ruznych povrsich, uvedu ty moje "nejpouzivanejsi" (drevena lakovana lavice, dreveny nelakovany stul, latka (prosteradlo), pripadne koberec - vse zvladne i moje stavajici mys)
- Nechci bezdrat
- Nepotrebuju zadny ficurky navic - staci mi 2 tlacitka + kolecko (ale samozrejme cim vic tlacitek, tim vic Adidas) :-)
- Vyuziti - prevazne internetovani, prace, obcas nejaka hra
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

dobry den, chtel bych se zeptat: mate nekdo doma podložku razer destructor? pokud, tak jaka je
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

Cigi píše:Potreboval bych radu ohledne mysi k notebooku (POZOR nechci ty maly kramy, kterym se rika notebookova mys) cca do 300Kc.
Moje myska LOGITECH uz totiz dosluhuje - nevim, co je to za model, ale je a velice podobna mysi Logitech RX250 (akorat nema vyklapeci kolecko).

Ted moje pozadavky na mys:
- Mela by byt podobne tezka a velka jako moje stavajici (je to pomerne lehka mys)
- Mela by aspon trosku vydrzet (obcas s mysi bouchnu pri hrani her, tak aby se mi hned nerozsypala)
- Mela by umet jezdit po ruznych povrsich, uvedu ty moje "nejpouzivanejsi" (drevena lakovana lavice, dreveny nelakovany stul, latka (prosteradlo), pripadne koberec - vse zvladne i moje stavajici mys)
- Nechci bezdrat
- Nepotrebuju zadny ficurky navic - staci mi 2 tlacitka + kolecko (ale samozrejme cim vic tlacitek, tim vic Adidas) :-)
- Vyuziti - prevazne internetovani, prace, obcas nejaka hra
Tak o jedné myši ybch věděl, ale jedná se o klasickou myš a omu potvrdit, že je velmi odolná :)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=21199
mozna ma minus v te velikosti, je pomerne robustni, ale fakt pevna jak skala :)
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
traxiiik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od traxiiik »

Takže doma mám už asi 5 měsícu Logitech G9 + podložku Razer eXactMat

Myš mužu doporučit opravdu všem !
Měl sem doma už i pár Razeru ale ty nemaj takovou ergonomii.

Klady
+ Moc pěkný design
+ 2xGrip + sada závaží po 4x7g a 4x4g
+ Jednoduchý software
+ Parádně se drží
+ Parádní na hry i na internet
+ DPI dle libosti (od 200 do 3200)
+ Pamět pro 5 profilu
+ Kolečko umožňuje přepínání mezi super rychlým posuvem a posuvem po přesných krocích
+ Velké teflony po kterých myš doslova "lítá"

Zápory
- Grip se časem "vykloktá"
- Tvrdý kabel
- Wide Load Grip se častím používáním začne loupat
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

sTano11 píše:Potreboval by som poradiť myš pre NTB (nie NTBkový, tj nijaké nano či piko myši).
Iba na prácu, nepotrebujeme mať tam žiadne tlačítka naviac, ale podmienka je presnosť a rýchlosť.
bezdrátovú
zatiaľ sa mi zapáčila iba Logitech MX620 Laser Cordless Mouse, cenu si predstavujem pod 1.000Kč
traxiiik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od traxiiik »

sTano11 píše:
sTano11 píše:Potreboval by som poradiť myš pre NTB (nie NTBkový, tj nijaké nano či piko myši).
Iba na prácu, nepotrebujeme mať tam žiadne tlačítka naviac, ale podmienka je presnosť a rýchlosť.
bezdrátovú
zatiaľ sa mi zapáčila iba Logitech MX620 Laser Cordless Mouse, cenu si predstavujem pod 1.000Kč

Logitech MX620 Cordless je ergonomii asi jako starši dratová mx400 která se drží velmi pohodlně a mě se držela lip než oblibený A4-Tech.
620 je poměrně dlouhá vyžší a užšího tvaru, spiš pro větší ruce
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

A nijaký ekvivalent k tomu MX620, čo sa týka kvality?
traxiiik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od traxiiik »

No tak snad dražší Logitech VX Revolution Cordless ale je menší a občas s ní bývají problémy s rolováním kolečka.
MX620 má cca něco málo přes 12cm ... Horní kryt je plastovej a strany pogumovaný.
Třeba myši jako Logitech LX8 jsou prtavý takže pokud nemáš malou ruku tak bych bral MX620 ona se zdá těžká ale není ale na to jak je velká padne pěkně do ruky. Kolečko má té nové generace se kterým se pěkně roluje. Sice je vyžši ale na to se dá zvyknout
Woko_O
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Woko_O »

Zdarek..rozhoduju se mezi temahle mysmama..:

1) http://www.alza.cz/mys-a4tech-xl-750bf-d99588.htm
2) http://www.alza.cz/klavesnice-speed-link-d100658.htm

Kterou byste vzali.?? jinak nepouzivam podlozky..proste jezdi jen po dreve..jestli to ma nejaky vliv..
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

jrstli trvas na bez-podlozkove praci, tak SPEED LINK, je to optika a lasery maj obcas problemy bez podlozky... Ale vrele doporucuji (i kdyz treba tu nejobycejnejsi), tak podlozku.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Woko_O
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Woko_O »

ok..na hry snad bude dobra..urcite lepsi nez tu co mam ted..:D asi pudu do speedlinku.. :D diky..
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

nevim, podle toho co hrajes... na fps je skoro nutnost podlozka
Woko_O
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Woko_O »

COD4...a i jiny hry..staci teda i uplne bezna podlozka.?? nemusi to bejt nejak spesl.?
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Samozrejme,ze spesl je lepsi (jinak by nebyla spesl. :-D :D ), ale na to, cos psal ti postaci i obyc - optiky z podlozky tolik netezi - staci jim, ze je jednobarevna a ne bila ani cerna (muze byt treba barevne strukturovana). To koupis i v supermarketu za 150Kč a vyplati se ti to...
Woko_O
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Woko_O »

ok..takze mam koupit nejakou podlozku jenom ne cernou nebo bilou..jinak ta mys je laserova..ne opticka jak si psal..teda jestli je v tom nejaky rozdil.. :D jinak ta mys nemusi bejt nejaka spatna ne.?
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

sry, spletl sem se, pokud koupis podlozku, vliv to nema.
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

mam potiz s deathadderem, pouzivam QCK, ale mam pocit, ve hrach, ze sens je nejak divna, chova se obcas divne a obcas mi nereaguje pravy tlacitko mysi, i kdyz ho mackam a nekdy dokonce i strelba. Mam neco chybne nastaveny? Zde je muj screen:
http://img396.imageshack.us/img396/5889 ... kerds1.jpg
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Mas to v pohode. Reinstaluj ovladace, otri opti-senzor vlhkym hadrikem, hned osus, vyber a poradne zastrc usb, zkus na jinem PC, pokud nic, tak reklamuj.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“