Logitech MX1000 Bluetooth - pomalá?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Logitech MX1000 Bluetooth - pomalá?

Příspěvek od Stoobi »

Dneska mi přišel setík MX5000 od Logitechu, kde je MX1000 v BT provedení. Když jsem to zapojil, ještě bez ovladačů, tak bylo všechno v pohodě, ale pak jsem nainstaloval ovladače pro možnosti využití všech funkcí toho setu a objevil se problém. Myš, resp. kurzor je neuvěřitelně pomalej, prostě člověk hne a než se rozhejbe kurzor, tak to trvá a pak než zase dojede na místo...no prostě jako když má člověk nastavenou malou senzitivitu, ale nastavení je správne. Navíc to nedělá pořád, ale jen místy. Ale bez ovladačů to je v pohodě.

Mám to tedy zapojený zatím jen na NB, protože čekám na new procesor, takže mě napadlo, jestli po instalaci ovladaču ta myš víc nezatěžuje systém a díky tomu to tak funguje...uvidím zítra na normálním PC, ale příjde mi to divný...nejdřív jsem myslel, že to je nějaké rušení, ale u BT to snad tak nehrozí a nezdá se mi to. Setkal se s tím někdo další?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Zkoušel jsi na to jiny drivery? odněkud z webu například. Jinak že by to až tak zatěžovalo system je snad blbost, to by jsi musel mít dost slabej NB. Ostatně to si můžeš kontrolovat na aktuálni vytíženosti PC ve chvíli kdy to blbne.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No to jsem samozřejmě kontroloval, vliv to nemělo, ale nevím. Resp. už vím...měl jsem trošku zakrytej BT přijímač a tak jak jsem dal ruku na myš, tak se signál zeslabil...a tak nějak se to měnilo, proto to nebylo pořád stejný, ale odkryl jsem ho a snad už v pohodě...
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Čím jsi ho měl zakrytej? olověnou plotnou ? :-D , přece jen BT je dost silný na to aby ho něco jen tak zarušilo.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No jen kabelama... :shock: Právě, že mi to přišlo divný, ale pročítal jsem články o tom setíku a vypadá to, že to je jeho vada, ten BT je nějakej slabej a tak problém u myši se projevuje takhle a u klávesnice tak, že nejednou začne psát stejné mísmenko více krát (třeba celý řádek), ale jinak mi připadá, že když je k přijímači blízko a nic mu nebrání, tak je to v pohodě...tak nevím, no...ale upřímně mě to dost zklamalo u tak luxusního setu taková vada.
NeoH
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoH »

Stoobi píše:No jen kabelama... :shock: Právě, že mi to přišlo divný, ale pročítal jsem články o tom setíku a vypadá to, že to je jeho vada, ten BT je nějakej slabej a tak problém u myši se projevuje takhle a u klávesnice tak, že nejednou začne psát stejné mísmenko více krát (třeba celý řádek), ale jinak mi připadá, že když je k přijímači blízko a nic mu nebrání, tak je to v pohodě...tak nevím, no...ale upřímně mě to dost zklamalo u tak luxusního setu taková vada.

Nazdar ja mám doma ten istý set Logitech a robí mi to to isté sakra takže vravíš že to je chyba toho bluetootu???Akurát ju chcem dať kôli tomu reklamovať
AMD ATHLON64 3800+VENICE socket939,chladič THERMALTAKE BEETLE,DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D,A-DATA 1GB 400MHz x 2,MSI NX7600GT,MAXTOR 80GB 7200rpm,MAXTOR 250GB+externy ICY BOX,WINFAST2000XP tv-card,NEC ND-3550,KEYBOARD+MOUSE LOGITECH MX-5000LASER, monitor ACER 2016Ws,repro CREATIVE P580 5+1
Doggie4EVER
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Logitech MX1000 Bluetooth - pomalá?

Příspěvek od Doggie4EVER »

Jak pise Stoobi, slaby bluetooth... mam ten set tedka cerstve (spanelska verze za litr z aukra + MX3100 dily = CZ MX5000 :o) a dost me vydesil, kdyz mouse nestihala a klaveska delala bordel. Zkusil jsem dongle strcit do case zepredu a problem vyresen. Ted signalu nestoji nic v ceste a je to v poradku.

Pribyl, ale jeste jeden problem. Kdyz necham zapojeny cudliky u LCD, tak mi nefunguje dotykovy ovladani a ty tlacitka u LCD meni svou funkcnost (stridaji se). Nenasel chybu, tak to mam zatim vypojeny, ale rad bych to nejak vyresil. Nema nekdo zkusenost?

Diky.

Kluci vim, ze je to reakce po dvou letech, ale co mam delat :wink:
Doggie4EVER
Copyright © D4. All Rights Reserved
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“