S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Příspěvek od Walker »

oneill_sx1 píše:Teď jsem na začátku lokace Limansk a cestu hlídá spousta chlápků od Svobody. Samozřejmě hned spustí palbu, ale hlavně mi tam furt hází granáty.
bud rad ja se do limansku vubec nedostanu kuli bugum :-D
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

NEW patch 1.5.05 V1.5.05

Uložené pozice

Pozice uložené ve verzi 1.5.04 jsou kompatibilní s patchem 1.5.05.

Opravy hry

- Opravena chyba, kvůli které průvodce nezavedl hráče do Kordonu. To bylo způsobeno tím, že autosave neuložil všechny informace, takže po jeho načtení nebylo možné hru dokončit. Pokud k této chybě došlo, bylo zapotřebí začít od samotného začátku.
- Opravena chyba u sekundárních úkolů (doručení předmětu), kvůli které šipka ukazovala po uložení/načtení pozice na špatné NPC.
- Změněna odměna za spuštění mostu v Rudém lese.
- Změněna odměna za zabití banditů u čerpací stanice na základně Svobody.
- Opraven dialog techniků Svobody. Po přijetí sekundárního úkolu nebylo možné dokončit zadání úkolu na nalezení flashdisků.
- Opravena chyba, kvůli které se na obrazovce války frakcí zobrazovaly špatné informace.
- Opravena chyba, kvůli které se u modifikací granátometu špatně zobrazoval počet zbývajících granátů.
- Opravena chyba, kvůli které docházelo ke snížení FPS při zamíření kurzoru na nadpisy v PDA mapě.
- Opravena chyba, kvůli které občas hra spadla na plochu, když byla hra uložena během animace smrti NPC.
- Opravena chyba, kvůli které se špatně propočítávala nesená váha, když došlo k vylepšení obleku či aktivaci artefaktu.
- Opravena chyba, kvůli které se občas špatně zobrazovala síla frakce ve statistice PDA.
- Opravena chyba, kvůli které hra spadla po načtení uložené hry. Důvodem bylo nesprávné uložení animace monster či NPC s odjištěným granátem.
- Opravena chyba, kvůli které se občas po prohledání mrtvol špatně zobrazoval počet nábojů.
- Opravena chyba, kvůli které byla občas některé NPC nepřátelská, zatímco ostatní postavy dané frakce byly neutrální či přátelské.
- Opraveno několik drobných chyb v HUDu, inventáři, PDA a hlavním menu.
- Drobné vybalancování obchodovatelných objektů, jež lze najít u mrtvol.
- Opravena chyba, kvůli které mohli hráči opustit Zónu v zavodněných částech mapy (první návštěva blat).
- Změněny odměny za připojení k frakcím.
- Změněny odměny za zničení základen frakcí.
- Opraven pád hry během rozhovorů s nepřátelskými techniky.
- Přidána možnost vylepšit GP 37 za pomoci techniků ze Svobody a od banditů.

Multiplayer

- Přidána možnost zakázat vstup hráči či jej vyhodit ze hry pomocí jejich GUID (CD klíče), nejen podle jména a IP.
- Opraveno několik chyb v multiplayerovém chatu, včetně problému, kdy nebylo možné občas použít následující písmena: A, Z, X, C, V.
- Opraven velký počet chyb, které způsobovaly v multiplayeru pád klientů či serveru.
- Přidán filtr IP (hry na jistých podsítích).
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

a ten patch bude k dispozici kdy?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

aha aha :) tak diky :)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

hra dobra, ale optimalizace bida ... cuka se to i na GTX 280 SLI. Jde to ale hrat, ale stane se mi tak jednou za den, ze to spadne a vypise at poslu error vyvojarum hry ... take vam to pada?
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Občas to spadne. Myslel jsem, že jsem na začátku Limansku, ale bylo to Armádní skladiště. Stáhl jsem si mód, který oslabuje granáty a tu spoustu Svobodů dal.
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Mno mě to padá docela často.. k tomu etě se mi PC nevysvětlitelně restartuje (např. du do jantaru.. hra se načte- sek PC,reset PC.. nebo když jdu k nějaké přestřelce.. nebo i třeba na louce) bohužel nwm co s tim.. Jinak se nemůžu dostat dál ptze hra padá když musim jít za forestrem..(při loadingu spadne) :sad: jinak hra by to byla dobrá..
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Keanu píše:Mno mě to padá docela často.. k tomu etě se mi PC nevysvětlitelně restartuje (např. du do jantaru.. hra se načte- sek PC,reset PC.. nebo když jdu k nějaké přestřelce.. nebo i třeba na louce) bohužel nwm co s tim.. Jinak se nemůžu dostat dál ptze hra padá když musim jít za forestrem..(při loadingu spadne) :sad: jinak hra by to byla dobrá..
PC se restartuje jen pri hrani Stalkera?!
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Áno PC se resetuje jen při hraní stalkera.... nikde jinde se mi to etě nestalo : :sad:
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
chcipi
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od chcipi »

Cau všichni, potřeboval bych poradit s takovým problémem.
Nastavil jsem si grafiku všechno na max s DX 10 akorát Vyhlazování hran a to Anisotropní filtrování nebo jak se to jmenuje jsem dal na minimum a když zapnu hru tak mám všechny hrany ostré atd a samozřejmě se to trochu seká. Já už nevím jak ty dvě funkce vypnout, zkoušel jsem restartovat PC a furt když ty dvě funkce v nastavení hry dám na minimum tak stejnak po načtení savegame to vypadá jako by byly na max.

Děkuji za odpovědi
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

skontroluj, ci ich nemas naplno zapnute v control panel.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

Tak konecne po instalaci patch V1.5.05 to uz nepada :-)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nordir píše:Tato hra je nehrazna sracka ... absolutne o nicem hra - zabugovany, ukoly na pikacu, zbesila akce, stereotyp a bez atmosfery. Lituji vyhozenych penez
To tě to zklamalo až tak moc ?
Goldnoob team proud member!
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Nordir: Jeslti hru budes prodavat tak dej vedet :D
Ugurundu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ugurundu »

Zdarec lidi zakladam po večerech server na clear sky, protožena cizích serverech to dost laguje.
Tak mám dotaz, kdo z vás umí nastavit server, myslim po spuštění. Tedy příhlášení se do něj jako admin, možnost vykopnout hráče, změna mapy, prostě abych mohl trošku dělat diktátora když je to můj server a nemusel dávat o všem hlasovat.
Díky zarady.
BTW server name CZ.STALKER.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Thellwin píše:
Nordir píše:Tato hra je nehrazna sracka ... absolutne o nicem hra - zabugovany, ukoly na pikacu, zbesila akce, stereotyp a bez atmosfery. Lituji vyhozenych penez
To tě to zklamalo až tak moc ?
jj puvodni stalker parada ale toto ne ... po case nuda. Cekam na nejakej mod kterej to zlepsi.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

jak se upgraduji zbrane? mam kulovnici ale ze sesti ran se trefim jen dvakrat, je to peklo ... mam plno flashek s modama pro zbrane ale jak a kde je pouzit?
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

mne by spis zajimalo, jak pouzit artefakt :-D mam datastor mod pack, 6 artefaktu a proste nevim, kam je mam umistit... nejake rady? :oops:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“