Rozbalování, instalování velkej problém!!!

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Backer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Rozbalování, instalování velkej problém!!!

Příspěvek od Backer »

Nazdar chlapi mam na vas prosbicku....sice nevim do jaky sekce tohle zaradit tak snad nevadi ze jsem to dal sem....muj kamos ma problem koupil si novej komp za ranec penez... a na to jaky to je delo tak se mu tu zacly dit problemy.....hlavne pri rozbalovani zabalenej souboru to nahlasi hlasku ze je poskozena cas archivu....a rozbali se mu to treba az na po 6ty a nekdy taky vubec a pri instalaci her nektery dobry ale nektery to sami...nahlasi to chybu jako by to nemohlo precist nejakej soubor nebo tak ale DVDromkou to nebude kdyz to dela i pri tom rozbalovani...tak nevim jestli to je softwarem a nebo treba vadny pameti nebo tak....diky za jakou koliv pomoc.

Tady je PC sestava, ale zvukarna tam uz neni byly s ni problemy.
pc sestava.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Rozbalování, instalování velkej problém!!!

Příspěvek od Wuuduu »

RAM, otestovat memtestom
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Backer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Backer »

No tak jsem si ho stahnul ale kdyz jsem ho zpustil tak mi to hodilo hlasku a nevim co mam delat diky..
Bez názvu.JPG
tak nic akorad to chtelo zpustit ten memtest vickrat po 1024 tak jsem to udelal 4x pac tam je 4GB RAM a zpustil. pak jsem musel odejit ale kamos mi napsal ze vsechny ty testy jeli za 100% a zadnou chybu to nehodilo tak to pametma zrejmne nebude...Co dál :?:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Použij to CDčko, ze kterýho nabootuješ..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Backer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Backer »

No hele a to udelam ze normalne ten zpousteci soubor vypalim na cd a necham ho po restartu nabutovat jo?? a hele uplne tomu nerozumim ale nemuze to bejt tim ze jsem si vsimnul v ty jeho sestave ze ma MB: jen na pameti 800 ale ma tam koupeny 1000 nevadi to? co to provede??
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Backer píše:No hele a to udelam ze normalne ten zpousteci soubor vypalim na cd a necham ho po restartu nabutovat jo??
ano, test nech běžet nejméně několik hodin (řekněme aspoň 5) aby výsledky měly nějakou vypovídající hodnotu
Backer píše: a hele uplne tomu nerozumim ale nemuze to bejt tim ze jsem si vsimnul v ty jeho sestave ze ma MB: jen na pameti 800 ale ma tam koupeny 1000 nevadi to? co to provede??
paměti mohou jet samozřejmě na jakékoli nižší frekvenci než mají v názvu (a i lehce vyšší obvykle nebývají problém :) ) stáhni program Everest, tam zjistíš aktuální časování/frekvenci pamětí, jestli se ti ho teda podaří nainstalovat
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“