Me to nabidlo upgrade z nicehoz nic u jednoho obchodnika,teda obchodovat s nim neslo,takze to byl nakej upgraderOBR píše:jak se upgraduji zbrane? mam kulovnici ale ze sesti ran se trefim jen dvakrat, je to peklo ... mam plno flashek s modama pro zbrane ale jak a kde je pouzit?
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Moderátor: Baneshee
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ano
su totiz takzvani traders - obchodnici co kupuju a predavaju a tzv mechanics - mechanici co vedia vylepsovat zbrane a brnenia ak sa dole klikne na tlacitko upgrade
su totiz takzvani traders - obchodnici co kupuju a predavaju a tzv mechanics - mechanici co vedia vylepsovat zbrane a brnenia ak sa dole klikne na tlacitko upgrade
...
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
artefakty se davaji do vesty ale musis zajit k opravari a vylepsit si ji 
- oneill_sx1
- Začátečník

Kde se dají nejvýhodněji prodat artefakty? Jiní stalkeři za ně dají nenejvýš polovinu. Mám jich plný batoh.
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja som zatial najvacsiu ponuku videl u toho vedca v bunkri v yantar lake (snad som si nepomili lokaciu, tam kde bol brainscorcher)
...
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
kde takove misto najdu?Red Devil píše:Me to nabidlo upgrade z nicehoz nic u jednoho obchodnika,teda obchodovat s nim neslo,takze to byl nakej upgraderOBR píše:jak se upgraduji zbrane? mam kulovnici ale ze sesti ran se trefim jen dvakrat, je to peklo ... mam plno flashek s modama pro zbrane ale jak a kde je pouzit?asi,ale byl na fleku co sou obchodnici
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je v zakladni kazdeho klanu (clear sky/freedom/duty) dalej som sa nedostal takze neviem
...
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo v zakladnim tabore je taky manik co upgraduje,ja prvne upgradoval kdyz jsem vilez z pozemiOBR píše: kde takove misto najdu?
- Herkis
- Redaktor PCT

-
Na mapě PDA jsou důležité postavy, obchodníci a mechanici znázorněni modrým kroužkem. Mechanici mají v kroužku ozubené kolečko. Když dáš Mluvit(F), naskočí ti dole místo Obchodovat Vylepšení.OBR píše:kde takove misto najdu?
(P.S. Mám českou verzi.)
- zemik
- Nováček

-
Zdravim, mám otázku k tomu novému patchi, píšete tu, že savy jsou kompatiblní s předchozí verzí, ale jinde jsem četl, že savy nefungují, jak to teda je?
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Me to chodizemik píše:Zdravim, mám otázku k tomu novému patchi, píšete tu, že savy jsou kompatiblní s předchozí verzí, ale jinde jsem četl, že savy nefungují, jak to teda je?
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mel ste nekdo problem s vylezem z agropromu potom co ste objevili skrys stalkeru (s PDA) po tech tocitejch schodech a nahore skoro u vylezu je jakoby neviditelna prekazka a nelze pres ni jit....2x sem to resil tak ze sem skocil na zabradli a obesel sem to pres zabradly jenze ted to hraju po 3 a nejak mi to nejde
zrejme jeden z mnoha bugu ktery kurvej hru.......kuli bugum tu hru hraju uz po 3 a ted tohle
to je fak moc...stalo se to nekomu?! ma nekdo nejaky tip?
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nieco podobne sa mi "asi" stalo
rozstrielal som bedne a aj napriek tomu som nemohol ist
uz sa nepamatam, ci pomohlo energeticky napoj+sprint alebo to loadnut este raz a presiel som
rozstrielal som bedne a aj napriek tomu som nemohol ist
uz sa nepamatam, ci pomohlo energeticky napoj+sprint alebo to loadnut este raz a presiel som
...
- zemik
- Nováček

-
Tak mě teda nakonec ne. Píše to, že verze savu se neshoduje s verzí hryRed Devil píše:Me to chodizemik píše:Zdravim, mám otázku k tomu novému patchi, píšete tu, že savy jsou kompatiblní s předchozí verzí, ale jinde jsem četl, že savy nefungují, jak to teda je?
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted teda nevim,jestli jsem nejdriv neprepsal save a pak nepatchnul,si me rozhodil
- zemik
- Nováček

-
Tak jsem patchnul na tu verzi 1.5.05 a mám to zas anglicky, nevíte kde sehnat češtinu?
- MireC22
- Začátečník

-
no s p1.5.05 zatial nemam ziadne problemy, hra uz nepada (zatial) tam kde padala
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- shadow
- Středně pokročilý

A jakou verzi hry máš?zemik píše:Tak jsem patchnul na tu verzi 1.5.05 a mám to zas anglicky, nevíte kde sehnat češtinu?
show must go on..
- zemik
- Nováček

-
No 1.5.05...shadow píše:A jakou verzi hry máš?zemik píše:Tak jsem patchnul na tu verzi 1.5.05 a mám to zas anglicky, nevíte kde sehnat češtinu?
- shadow
- Středně pokročilý

Tak jaksi máš buďto řádnou českou verzi nebo řádnou anglickou verzi a nemůžeš mít problém, nebo máš nějakou sesmolenou warez verzi a v takovém případě sem tvé problémy nepatří...
A k otázce: v obchodě...
A k otázce: v obchodě...
show must go on..