S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Moderátor: Baneshee
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
mam taky zaujmavy problem/bug
som uz v military warehouses a ked mam nejaky primary task tak aj napriek tomu sa mi zobrazuje, ze mam ostat vo formacii s leftiem (lettiem) v yantar lake v tej tovarni na streche
a nove aktualne primary tasks sa mi nezobrazuju ani na mape
napr tal to mercs je task, ale ze kde a ku ktoremu musim hladat
som uz v military warehouses a ked mam nejaky primary task tak aj napriek tomu sa mi zobrazuje, ze mam ostat vo formacii s leftiem (lettiem) v yantar lake v tej tovarni na streche
a nove aktualne primary tasks sa mi nezobrazuju ani na mape
napr tal to mercs je task, ale ze kde a ku ktoremu musim hladat
...
- anti.77
- Začátečník

-
Já knížku četl asi 3x(kdysi) a film od Tarkovskýho jsem horko těžko sehnal......ale tenhle Stalker(namlsanej dárkem Crysis WH jsem ho koupil) je divnej,zatím jen zběsilá akce a víc nic,navíc zbraně fungujou dost divně na dálku brokovnice,pistolí jsem nasypal dva zásobníky do bandity(čast do hlavy) a on mě pak odpravil jednou ranou!!!!!!!Čekám,že se to zlepší,snad,hra mi ještě nespadla(no rovnou po koupi sem aplikoval 1.5 patch) a na max detajly běží v pohodě kolem 60FPS.....ale zatím nuda,Serious Sama nemusim.......Nordir píše:LOL dohral sem SoCH asi 6x s ruznejma modama a bavil sem se paradni atmosfera. Ale clear the sky me nebavi na jedne mape je hra schopna vyhlasit 10 ukolu a za 10s je zrusit. Pokud budu chtit akci mam tu CoD4 ale ne toto. Navic vybalancovani zbrani je jeste horsi nez v SoCH
lelvicek jenom mi rekni jake unikatni vlastnosti ukoly ma CS a hlavne kde mas tu atmosferu? Jenom ti chci rict ze jsem cetl knihu a videl i film narozdil od vas co nevite ze neco takoveho i existuje (predpokladam ze se tu najde par jedincu co to cetlo a videlo film)
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
- zhor
- Začátečník

Pro lepsi zazitek ze hry doporuju pouzit nejakej trainer 'one hit=one kill'. U tyhle hry to myslim neni podvod ale adekvatni vyvazeni herniho pocitu. I tak je nekdy problem se vubec trefit protoze sebou furt mrskaj...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- MireC22
- Začátečník

-
no co sa tyka AI a ich mega presnej musky (s brokovnicou davaju na 50+ metrov) a pritom vydrzia strasne vela ran. tak tam je asi len jeden mozny fix, headshots all the way.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- HyenHannibal
- Začátečník

Zkusil jsi i autosave? Někomu to po opatchování nebralo quicksave.zemik píše:Tak mě teda nakonec ne. Píše to, že verze savu se neshoduje s verzí hry
Neobsahuje i verze z obchodu anglický jazyk?shadow píše:Tak jaksi máš buďto řádnou českou verzi nebo řádnou anglickou verzi a nemůžeš mít problém, nebo máš nějakou sesmolenou warez verzi a v takovém případě sem tvé problémy nepatří...
A k otázce: v obchodě...
- barco
- Středně pokročilý

Pri inštalácií (CZ verzie) si môžeš vybrať medzi medzi českým dabingom + čekskými titulkami a anglickým dabingom + českými titulkamiNeobsahuje i verze z obchodu anglický jazyk?
.
- HyenHannibal
- Začátečník

barco: to byla jen řečnická otázka, ale díky v utrvzení 
- MireC22
- Začátečník

-
dohrane, dobra hra , sice hodne buggova ale dobra
otazocka - ma Clear sky len jeden ending bo skusal som sa dostat na NPP ale nepodarilo sa, je tam jeden teleport ktory vas sice teleportne ale nie tam kde by ste chceli
otazocka - ma Clear sky len jeden ending bo skusal som sa dostat na NPP ale nepodarilo sa, je tam jeden teleport ktory vas sice teleportne ale nie tam kde by ste chceli
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- zmtk
- Nováček

-
Ahoj, nasel sem bug a nemuzu dal - kdyz prijdu na smetiste abych navstivil kopace, najdu ho mrtveho, mam prohledat jeho telo a prehraje se mi zaznam co mel u sebe, hned po konci zaznamu hra spadne do win, pokazde.. stalo se to nekomu dalsimu a vi nekdo jak to opravit prosim? pripadne ma nekdo save na tehle pozici?
- honzicek1982
- Začátečník

-
Potřebuju porřadit.Mam problem při přechodu mezi lokacema.Ted potřebuju jít na smětiště,ale když dojdu na konec lokace a vyskočí mi tabulka jestli chci přejít tak po kliknutí na ano jenom problikne obrazovka a nic se nestane.Jenom stojim otočenej zády k východu z lokace.Nevíte někdo včem muže bejt problem?
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Projdi si thread o pár stránek zpět... už se to tu řešilo.
- honzicek1982
- Začátečník

-
A kde si sehnal ten opravnej soubor?Taky by se mi hodil.Mam stejnej problem.Chang píše:Ano byl to fakt pěkný bug když jste dal ANO a nic se nestalo ... :lol
Ale už jsem si sosnul opravný soubor a už to běží v pohodě ..
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Prisel jsem na supr chybu.
Kdyz se stalkr instaluje na cisty widle,tak mi pise,ze nemuze precist nejakou knihovnu,chyba v souboru.
Zbytek se normalne,ale pri spusteni z ikony hodi chybu,ze nemuze najit nejakej soubor,ale jinej nez ja ta knihovna,ale pri kliknuti na setup na mediu se pusti a normalne chodi.
Kdyz se na ty cisty widle(skousel jsem jen na viste) aktualizuje directx istalace probehne korektne i jde spustit z ikony,supr chyba ne?
Kor kdyz si clovek uvedomi ze pri istalaci je na tvrdo zaskrtnuty aktualizovat directx
Kdyz se stalkr instaluje na cisty widle,tak mi pise,ze nemuze precist nejakou knihovnu,chyba v souboru.
Zbytek se normalne,ale pri spusteni z ikony hodi chybu,ze nemuze najit nejakej soubor,ale jinej nez ja ta knihovna,ale pri kliknuti na setup na mediu se pusti a normalne chodi.
Kdyz se na ty cisty widle(skousel jsem jen na viste) aktualizuje directx istalace probehne korektne i jde spustit z ikony,supr chyba ne?
Kor kdyz si clovek uvedomi ze pri istalaci je na tvrdo zaskrtnuty aktualizovat directx
- honzicek1982
- Začátečník

-
Mam ještě jeden dotaz.Někde sem čet že nějak de udělat aby ste ve hře mohli nýst větší hmotnost než je puvodně.Ale ted to už nemužu nikde najít.Nevíte někdo jak na to?
- MireC22
- Začátečník

-
stiahni si weight mod
- raxxx
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zdravim potřebovach bych poradit když jdu za sidorovičem ma zamčene dveře v bunkru verze 1.5.0.5 ,nevim jak co mam udělat 
CPU : Ryzen 5 5600 MB : Gigabyte B550 GAMING X V2 RAM:32 GB Graf: ASUS DUAL Radeon RX 9060 XT 16GB O8G Win 11 Pro Gaming NTB
HP VICTUS 15-FA1019NF xIntel Core i5-12500H (2,50 - 4,50GHz), 16GB RAM DDR4, 512GB SSD, 1Xe Graphics + NVIDIA GeForce RTX 4060 - 8GB GDDR6, Windows 11 Home
HP VICTUS 15-FA1019NF xIntel Core i5-12500H (2,50 - 4,50GHz), 16GB RAM DDR4, 512GB SSD, 1Xe Graphics + NVIDIA GeForce RTX 4060 - 8GB GDDR6, Windows 11 Home
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na tohle je prej jedina rada a to zacit hru znova... nekde jsem to cetl, ale nevim, co je na tom pravdy... 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- MireC22
- Začátečník

-
netreba hrat znovu. taketo bugy som zazil i ja, a co pomohlo , ze ak su tam tvoji , tak si daj nozik a jedneho porez. potom sa zacnu sustredit na teba (no nestrielaju ) a po chvilke sa ukludnia a dvere sa otvoria. (inak povedane - dvere sa neotvaraju vtedy, ked je vonku *vojna*. No i ked vojna pominie (postrielas vsetkych zombifikovanych stalkerov) tak sa tvoji stale nachadzaju v stadiu , kedy si myslia , ze vojna este trva, no a ich napadnutim spustis iny skript v AI a prehodis ich do ineho stadia).
hope it helps
pripadne skus vyjst z danej lokacie a vratit sa tam (po urcitom case) , co je divne , niekedy pomaha jednoducho pri nich vyskocit (asi tiez daky trigger na AI)
hope it helps
pripadne skus vyjst z danej lokacie a vratit sa tam (po urcitom case) , co je divne , niekedy pomaha jednoducho pri nich vyskocit (asi tiez daky trigger na AI)
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
NEW patch 1.5.05 V1.5.05
Uložené pozice
Pozice uložené ve verzi 1.5.04 jsou kompatibilní s patchem 1.5.05.
neni pravda!!!
Uložené pozice
Pozice uložené ve verzi 1.5.04 jsou kompatibilní s patchem 1.5.05.
neni pravda!!!
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: