Já už to tahám potřetí a naposled... Ve škole mi spadla wifi, nešlo pokračovat ve stahování, teď tady doma mi 3min před dokončením spadl firefox, nešlo pokračovat ve stahování, takže jsem nainstaloval download manažer a dávám tomu poslední pokus. To demo mi není souzeno
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Nevite nekdo jak zprovoznit to (US)demo ? Vzdycky po spusteni se objevi obrazek kde je krabice se hrou a dal nic. Zadna klavesa nereaguje, akorat Esc a tim se to ukonci. Na to neni potreba stahovat 1.7 giga.
Tak jsem to demo nakonec spustil, ale musel jsem mit uplne deaktivovanej firewall i bez pripojeni k netu, nepomohlo ani explicitni povoleni danyho programu. To by me docela zajimalo na co potrebuje zrovna tohle SP demo obchazet firewall, neco podobnyho se mi jeste nestalo...
ou to je parba v nemecku to uz vyslo (kamos ma origo) je tam dvd 1 + dvd 2 + elite GFX (pokud mi to dobre vysvetlil tak 8gb pridavek do kvality grafiky) ale ja si pockam na 11 11 az to bude v eng vubec nemecky neumim takze bych si asi moc nezahral
Nemuzu to demo znova naistalovat (XP-SP3) - ve chvili kdy se spusti windows-installer naskoci hlaska 'tato istalace je zakazana zasadami nastavenymi spravcem systemu'. Co je to kurva za hovadinu, poprve to slo a zadny nastaveni systemu jsem nezmenil. Jestli to takhle bude fungovat i u plny verze tak to bude peknej humus...
Podle toho, co rikaj lidi, tak to je pomerne slusna game (me osobne 1 nebavila vubec).. jinak verte, ze nejaky ten tyden imaginarni kamaradi nemaji pouze "origo" DE, ale i EN verze..
System Requirements
Minimum System Requirements:
* 2.4 GHz processor
* 1 GB RAM
* Graphics card 256 MB, from nVidia® GeForce™ 6800 or ATI® Radeon™
* DirectX compatible sound card
* DVD-ROM drive
* 20 GB free Hard Drive (HDD) space
* Windows XP, XP64, Vista, Vista64
* DirectX 9.0d (included with game)
Recommended requirements for a fast, smooth-running game:
* Dual Core 2.0 GHz processor
* 2 GB RAM
* Graphics card 512 MB, ab nVidia GeForce 8800 GTS oder ATI Radeon HD 3870
* DVD-ROM drive
* Sound Blaster® X-Fi™(DirectX 9.0d [for XP] or DirectX 10.0 [for Vista] compatible), with surround speakers or headphones
* Mouse with mouse wheel
* 25 GB free Hard Drive (HDD) space
* Microsoft Windows XP (32 / 64 Bit) with Service Pack 3 / Vista 32 / 64 Bit) with Service Pack 1
* DirectX 9.0d (included with game)
* Optional: DSL modem or network card for multiplayer games
njn není to jednička je to o 2000 let před tím tzn. -> horší portály (ještě je nedodělali do jedničkovské podoby), nepřehledná mapa (neuměli ju namalovat pořádně), ale zase nám tam dali lepší grafiku, phisx, větší HW nároky atd... Podle očekávání 6 z 10 neberu očekávání 8,5 z 10
Procesor: AMD Ryzen 3600 Grafika: GAINWARD GeForce GTX 1660 Super 6G GHOST OC RAM: 2x HyperX 8GB DDR4 3200MHz Základní Deska: MSI X470 GAMING PLUS OS: Windows 10
Mam problem.Nemužu vubec ipdatovat hru.Stahnu update dam nainstalovat,ale po instalaci je hra pořád na původní verzy.Nefunguje ani to když spustim aktualizaci přímo ze složky s nainstalovanou hrou.Aktualizace se sice stahne a probíhá instalace,ale pak je hra zase na puvodní verzy.Nevíte někdo čim to muže bejt?Mam original hru.
Maddogg píše:Nevím co myslíš aktualizací? To je nějaký program co tahá patche automaticky? Skus je stahnout ručně z webu a nainstalovat...
Ručně sem je stahnul taky.Bud to skončí chybou,nebo instalace proběhne dobře,ale hra je pořád na stejný verzy.Stahoval sem to několikrát z ruznejch míst a bez úzpěchu.