Shanim notebook na noseni do skoly, praci na internetu a obcasne hrani her.
Na CZC jsem nasel dva ktere vyhovuji kriteriim: Dell http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58871 a Asus http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58614
Ten Asus je sice naslaplejsi ale trochu se bojim zpracovani/poruch.. Dale jsem cetl zpravu o novince od HP dv3500, vypada pekne, nevite nekdo kdy se bude dovazet do CR a za kolik?
Ktery byste preferovali vy?
Jaký je váš rozpočet?
25 000 s DPH
Jakou velikost notebooku preferujete?
b) tenký a lehký (13“ – 14“)
Preferujete nějaké značky?
Dell, HP, Lenovo, Toshiba
Co budete na notebooku nejčastěji dělat?
Nosit do skoly, vetsinou na internet, obcas naky hry
Budete ho nosit stále s sebou nebo nechávat doma na stole?
Casto s sebou
Chcete na něm hrát hry? A pokud ano tak jaké?
Jo ale spis starsi typu CoD, CS atd..
Jak dlouhou výdrž na baterie požadujete?
aspon 3h
Jaký operační systém (Windows Vista, XP, Linux, FreeDOS, bez OS)?
Vista/XP
Displej
Preferujete širokoúhlý nebo klasický poměr stran?
je mi to fuk
Jaké rozlišení by váš laptop měl nabízet?
a) klasický displej
2. SXGA – 1400 x 1050
b) širokoúhlý
1. WXGA nebo WXGA+ 1280 x 800 resp. 1440 x 900
Chcete lesklý nebo matný displej? (Lesklý displej nabízí lepší podání barev, jsou na něm ale vidět odlesky, matný odleskovým neduhem netrpí)
fuk
Kvalita zpracování a design
Je pro vás design počítače důležitý? A pokud ano, můžete připsat jaké se vám líbí.
ani ne, ale hnusnej bejt nemusi
Jak dlouho má laptop vydržet (dokud nebudete kupovat nový)?
3 roky
Komponenty
Jakou značku a typ procesoru preferujete?
Intel
Jak velká má být operační paměť?
3Gb
Jakou značku a typ grafické karty preferujete?
nepreferuju
Jak velký má být pevný disk?
160gb
Potřebujete optickou mechaniku? A pokud ano tak jakou?
dvd/rw
Vyžadujete nadstandardní funkce zabezpečení (TPM čip, čtečku otisků prstů)?
ne ale pro srandu klidne
Dell Vostro 1310 v Asus F6V v HP dv3500
Moderátor: Don
- snek44
- Nováček
-
- freEDelL
- Začátečník
Re: Dell Vostro 1310 v Asus F6V v HP dv3500
tak v tomhle případě bych volil asi ten ASUS, větší HDD, silnější CPU, lepší GPU, víc RAM...
AMD Ryzen 5 1600X @3,9GHz @ 1,2V + SilentiumPC Fera3, ADATA XPG Z1 16GB DDR4 2400MHz @3066MHz 16-18-18-38 @1,36V, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, SSD WD Green 120GB & SSD WD Green 240GB, 1TB WD Blue, Fortron Hydro 500W
DELL XPS 13, Intel Core i5-8250U, 8 GB RAM, 256GB SSD + 2x DELL Ultrasharp U2414H & docking station
DELL XPS 13, Intel Core i5-8250U, 8 GB RAM, 256GB SSD + 2x DELL Ultrasharp U2414H & docking station
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já bych vzal to Vostro 1310, pokud to chceš nosit s sebou, tak to chce lepší zpracování a to bude u toho Vostra podle mýho z v nadpisu uvedný trojice nejlepší...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- busy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
keďže nosenie tak sa taktiež prikláňam k dellu. možno by ešte za zmienku stál Lenovo SL300 ale tu by si musel oželieť tie hry.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- snek44
- Nováček
-
taky jsem se uz rozhodl pro Dell, jen se trochu bojim te Nvidie 8400M GS, podle clanku http://notebook.cz/clanky/technologie/2 ... tala-chyba
je ta karta problemova..
nejradsi bych to HP http://www.czechcomputer.cz/art_doc-044 ... 4A572.html ale mam pocit ze bude jeste dlouho trvat nez bude v nabidce v CR a taky cena bude asi ponekud vyssi...
je ta karta problemova..
nejradsi bych to HP http://www.czechcomputer.cz/art_doc-044 ... 4A572.html ale mam pocit ze bude jeste dlouho trvat nez bude v nabidce v CR a taky cena bude asi ponekud vyssi...
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To HP možná u nás ani nebude, protože Pavilionů se u nás oproti takovejm USA prodává polovina - chybí třeba úplně 14" kousky...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- snek44
- Nováček
-
to me taky pekne stve, puvodne jsem chtel 14' ale v dany cenovy kategorii (do 25000kc) proste nemuzu sehnat ntb kterej by mel discrete graf.kartu (kdyz pominu Acer a Asusy, ktery proste nechci kvuli spatny kvalite i zkusenostem s nimi).. tak jsem zacal hledat v 13", neni to o moc lepsi..
v USA jich pritom je spousta, at uz zminenej HP dv4, nebo Lenovo SL400, ktery se u nas da najit ale zase jen s integrovanou.. kdyby ste nekdo vedel o obchode kde takove veci maj, prosim napiste
v USA jich pritom je spousta, at uz zminenej HP dv4, nebo Lenovo SL400, ktery se u nas da najit ale zase jen s integrovanou.. kdyby ste nekdo vedel o obchode kde takove veci maj, prosim napiste