viry ve složce C:\Users\User\AppData\Local\Temp

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

viry ve složce C:\Users\User\AppData\Local\Temp

Příspěvek od jarda.otta »

prosím o radu. antivir mě neustále hlásí že ve složce viry ve složce C:\Users\User\AppData\Local\Temp je spousta virů. co je to prosím za složku a je možné celý její obsah smazat? dále jsem zjistil že je tam spousta programů co jsem si kdysi stáhl do pc ale mám je uložené v jiných složkách. nezničím jejich chod smázáním obsahu této složky? jsou tam i vícetkrát, např. Tem1 formfiller,Tem2 formfiller,Tem3 formfiller,Tem4 formfiller atd. Děkuji
jaris
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: viry ve složce C:\Users\User\AppData\Local\Temp

Příspěvek od Stano K. »

Keď ti to hlási antivírový program tak ho nechaj nech to ošetrí (zmaže).
Temp je priečinok pre dočasné súbory. Buď ho môžeš zmazať ručne alebo programom CCleaner.
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jarda.otta »

on mě to avast nechce smazat. zadám sice příkaz mazat. on zareaguje ale nic se nestane. ve složce je to tam pořád. je divné že to tam ručně smažu, ale po čase se to tam objeví znova. děkuji
jaris
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Zkus to komplet proskenovat a vycistit v nouzovym rezimu. Mozna ze ten vir nekde na pozadi bezi a Avast neni schopny ho odstranit. Nouzovy rezim by toto mohl resit. Pro sichr odpoj ten poc jeste od site.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Avast neumi skoro nic.
Projet to HiJackem a zkontroluj log. Me se hodne dobre osvedcil program SuperAntiSpyware.

To co popisujes je bezna vec kterou zpusobuje nejaky badware, vetsina antiviru si s tim neporadi.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“