-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od Butch »

hypnotic666 píše:..... Ještě nikdy se mi nestalo, že by někdo chtěl shamana do raidu na dps.. Vždy to bylo need shaman, ať má melee grupa windfury....
No jako treba Ele shamy je vyborne dps.
A jeste s totemem jako support pro castery.
Rajcak by mohl povidat. Nema problem davat nad 1k dps.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Zdravim.

Potřeboval bych maličko vyjasnit pár věci ve "Wofku" :-)

1) trénuju kováře cože neni nic divnýho ale zdá se mi že se tato profese něják dělí. Na toho co vyrábí brnění a zbraně a pak ještě jako by se ty zbraně dělili na meče palice sekery atd. Otázka: nemůžu dělat obojí zbraně i brnění? kde si vytrénuju to zaměření zbraně/brnění. mám 285 bodů v kovářství. Chtěl bych si vyrobit časem vyrobit palici ale i třeba meč a to asi nebudu moct co?

2) Sem lamák ale zdá se mi že můj Warrior je poměrně socka oproti ostatním. Mám na mysli když potkám Mága, Warlocka tak prostě bez šance mi vždycky střihne 2x za 3000HP a čau:-D a k mágovi se skoro nedostanu. Nechá se Warrior namáknout tak abych měl alespoň šanci. Jak nejlíp investovat talenty do PvP Wara?
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

1)Muzes mit jen jednu specializaci profese treba armorsmith.Ktera jde za gecka zmenit ,coz ti je stejne na nic protoze na noseni itemu potrebujes aktivni spec :) Tady mas dalsi info:
http://www.wowwiki.com/Blacksmithing

2) http://www.wowhead.com/?talent=LV0xkAbog0zbZVVzu0xR
tohle je slusny zaklad zbytek si rozhod bud do imp hamstring,overpower a nebo commanding presence.

A pokud se ti zda ze se nechytas tak nejaky taktiky mas na wowwiki.com ,ale ty te stejne moc nepomuzou. :roll:
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

MYTH píše:1)Muzes mit jen jednu specializaci profese treba armorsmith.Ktera jde za gecka zmenit ,coz ti je stejne na nic protoze na noseni itemu potrebujes aktivni spec :) Tady mas dalsi info:
http://www.wowwiki.com/Blacksmithing

2) http://www.wowhead.com/?talent=LV0xkAbog0zbZVVzu0xR
tohle je slusny zaklad zbytek si rozhod bud do imp hamstring,overpower a nebo commanding presence.

A pokud se ti zda ze se nechytas tak nejaky taktiky mas na wowwiki.com ,ale ty te stejne moc nepomuzou. :roll:
Díkec.

Ještě by mě zajímalo kde se shaní epickej vercajk. To padá v těch Raidách nebo se to kupuje za honory?
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Butch píše: No jako treba Ele shamy je vyborne dps.
Tak jsem spokojenej...uvedomuju si, ze nikdy nebudu mit DPS, jake davaj ciste DPS classy (lock, rogue, hunter, mage), ale zase na druhou stranu mezi classama, ktere nejsou jen ciste DPS si pripadam celkem good - na trashy, kdyz muzu hazet chainy klidne i 1250...na bossech okolo 1k...a to mám gear T4/badge urovne...se Sunwell gearem to jde pry az na nejakejch 1800...

Hlavne se mi libi, jak se o me, jakozto jedinyho ele shammyho v guilde, perou na raidech caster classy (kterej caster by nechtel +120 spell DMG z jednoho totemu a +3% do critu z druhyho, ze jo :) )...vetsinou ke me nacpou raid leaderi do grupy locky a magove furt nadavaj, ze jsou znevyhodneni :-D . Pripadam si dulezitej a zadanej :oops: ...
Naposledy upravil(a) Rajče dne čtv 2. říj 2008, 22:34, celkem upraveno 1 x.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Nějaký epický vercajk (bože to je slovo :lol: ) se dá vyrobit. Konkrétně pro BS je to nějaky brnění (tohle nevim přesně) a ze zbraní je to vždycky pro každy spec jedna jednoruční a jedna obouruční a každá ve třech stupních. Třeba Thudner -> Deep Thunder -> Stormherald.
Jinak epiky se berou z dungů, heroicy a velké raidy a další možnost je PVP.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Tak, teď už ho jenom zabít :)

ObrázekObrázek

Včera na DT okolo 19.00, scryers banka :D

ObrázekObrázek
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Butch píše:No jako treba Ele shamy je vyborne dps.
Jasný no, já jsem se v zápalu psaní zapomněl zmínit, že píšu o ehna shamanovi :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

tak vcera kamosovi prisel e-mail z xzone ze prej asi budou delat pulnocni prodej wotlk v praze, jako se to delalo v jinejch zemich s BC...:) na to se tesim, mam to u nich predobednany na osobni odber, jen sakra nevim jak se pak dostanu domu....budu muset cekat do rana na bus :))
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Icy_DeaD píše:tak vcera kamosovi prisel e-mail z xzone ze prej asi budou delat pulnocni prodej wotlk v praze,..
Jo me to taky prislo :-)
A i to ze hra bude o kilo levnejsi nez planovana cena.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

sakra:-( zrovna se dohrabávám k 70lvl a zase se to natáhne na 80 achjo

Co by měl ten datadisk zásadního přinést? Krom 80lvl
PC pro zábavu:

Pomocník při práci:
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Rajce > to by ses divil u nas daval ele shaman v ZA cca 1500-1700 DPS coz je dost slusny...Sice na tak jako slusnej lock (ted jsem prestoupil do raid guildy a loci tam davaj v SWP okolo 2500 DPS :twisted: ) ale casterum se v klidu vyrovna...Sice nedela nic jinyho nez spamuje Lightning bolt a Chain ale husti to tam slusne :)

Vodny > mno co prinese ?? to je dost slozita otazka, proste spoustu novot. Novej kontinent, novy talenty, novy itemy a plno jinejch vcelku zasadnich zmen.. Nekde tu byl link na MMO-CH kde byla popsana vetsina, ne-li vsechny zmeny ktery prijdou 14.10.2008 s patchem 3.0.2. Doporucuju precist je toho spousta....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Hold jako kazdej jinej datadisk, hlavne prinese zisky ;)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Zajimavy clanek co stoji za precteni:

http://www.edge-online.com/features/why ... -leave-wow
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

týpek co vlastní 36 účtů a dělá si sám raidy 8)
http://www.ripten.com/2008/10/10/wow-wh ... y-himself/
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

[quote="filletzz"]Tak, teď už ho jenom zabít :)

ObrázekObrázek

to jste asi poslední ali guilda na DT,která ho odprogresovala:) my(Armathora) jsem ho dali před měsícem a pak oznámili datum vydání datadisku a už bylo těžké namotivovat lidi na cokoliv a do BT už nechodíme,jen jsme dodelali resty(Vashj a Kaelthas) :)
IBM Thinkpad T42p
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Jedete někdo už na novym patchi? Neexistuje někde přímej download aby se dalo tahat plnou rachlostí jede my to 32kib :(
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

No už začíná zájem taky upadat, teďka se dva raidy nesložily... Aspoň si můžu v klidu doexpit druida :-D
Někde sem slyšel, že z http://0daypatch.info/ jedou patche rychle, ale ještě jsem to nezkoušel...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

filletzz píše:No už začíná zájem taky upadat, teďka se dva raidy nesložily... Aspoň si můžu v klidu doexpit druida :-D
Někde sem slyšel, že z http://0daypatch.info/ jedou patche rychle, ale ještě jsem to nezkoušel...
tam jsem koukal, jsou tam jen preload patche.
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

koukal jsem, ze na wowwiki patch mirrors se z rapidu (a dalsich mirroru) daji stahnout 3 velke soubory, ktere se nakopiruji do wow a asi ve stredu se automaticky nainstaluji a updatnou hru. Stahovat x GB pres klienta je imho sebevražda.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“