Trable s registraci na webu PCT magazinu
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Trable s registraci na webu PCT magazinu
Já se o web starám, ale to neznamená, že můžu zrušit tvůj ban.
Burn in hell.
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ne že by mi na tom zas tak záleželo, když jsem se bez toho doteď obešel, ale čistě teoreticky, kdo tedy může zrušit ban?
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Čistě prakticky dělám, co mi řekne šéfredaktor, tzn. Wlkus.
Burn in hell.
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hmm. Pochybuju, že Wlkus ví, za co ten ban vůbec mám 
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- zombux
- Odborník PCT

tak mu napiš, na co čekáš?Lukfi píše:Hmm. Pochybuju, že Wlkus ví, za co ten ban vůbec mám

ignorelist: kremrole a dezoláti
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neboj, naše vlastizrada nebyla některými zapomenuta
(Čímž nevyjadřuju žádný názor kohokoliv zmíněného, to bych rád podotknul)
Burn in hell.
- Isayash
- Nováček

-
Re: Trable s registraci na webu PCTuning magazinu
Registrace na PCtuning
Dneska jsem se zaregistroval (v prohlížeči Chrome), po odeslání mi došla zajímavá obrazovka s chybami ale na konci bylo "Nyní se můžete přihlásit." - tak jsem se vrátil na hlavní obrazovku (Titulka) a vložil jméno uživatele a heslo ... "chybné heslo".

Zkusil jsem zopakovat registraci ... zvolte si jiné uživatelské jméno - takže registrace proběhla, ale jaké mám heslo, když to vložené nejde?
Dneska jsem se zaregistroval (v prohlížeči Chrome), po odeslání mi došla zajímavá obrazovka s chybami ale na konci bylo "Nyní se můžete přihlásit." - tak jsem se vrátil na hlavní obrazovku (Titulka) a vložil jméno uživatele a heslo ... "chybné heslo".
Zkusil jsem zopakovat registraci ... zvolte si jiné uživatelské jméno - takže registrace proběhla, ale jaké mám heslo, když to vložené nejde?
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty chybovky jen vypovídají o tom, že se neodeslal mail, z důvodů, které časem všichni pochopí se s tím nic nedělá, nicméně vložené heslo by fungovat mělo, vždy fungovalo a pokud nefunguje, troufám si tvrdit, že chyba bude někde od vašeho modemu dál.
Burn in hell.
- Isayash
- Nováček

-
Teuzz píše:... chyba bude někde od vašeho modemu dál.
Vzhledem k tomu, že jsem psal o následném odzkoušení a hlášce o chybném heslu; návrat k registraci - kde byla zjištěna existence uživatelského účtu, tak mi neskromě vychází z té "neznámé" cesta vnější ...
... rozumně vzato, je škoda, že u hlášky o chybném heslu (nebo jménu uživatele) není možnost buď připomenutí na mail v účtu, případně zaslání generovaného hesla (jako u tohoto fora).
Ta možnost tam je, jen mi jaksi nedošla ta avizovaná zpráva a ve spamu či jinde není, tak nevím zda to funguje - proto sem píši.
- Isayash
- Nováček

-
Registrace:
Pro nadšené čtenáře a ponocovníky (jako moje maličkost) se podělím se zajímavostí a úskalími registrace na jednom nejmenovaném webu, kde jsem byl opakovaně odmítán ačkoli jsem pečlivě četl zadání - "nick malými písmeny" a v heslu kombinovat standardní znaky.
Přiznám se, že jsem měl v tu chvíli dobrou náladu a vytrvalost, takže jsem opakovaně zadával až jsem (asi vylučovací metodou) došel k závěru vhodného hesla, které splnilo nepsané požadavky a současně i vyhovovalo mě.
Takže pokud proběhne registrace a následně heslo nefunguje, tak je to první vlaštovkou, kterou ještě neznám. Jen doufám, že její přílet nebude asociován s citoslovcem "plesk".
... ...
... ... není nad zámek a následně nenajít klíč k němu, KLASIKA
Pro nadšené čtenáře a ponocovníky (jako moje maličkost) se podělím se zajímavostí a úskalími registrace na jednom nejmenovaném webu, kde jsem byl opakovaně odmítán ačkoli jsem pečlivě četl zadání - "nick malými písmeny" a v heslu kombinovat standardní znaky.
Přiznám se, že jsem měl v tu chvíli dobrou náladu a vytrvalost, takže jsem opakovaně zadával až jsem (asi vylučovací metodou) došel k závěru vhodného hesla, které splnilo nepsané požadavky a současně i vyhovovalo mě.
Takže pokud proběhne registrace a následně heslo nefunguje, tak je to první vlaštovkou, kterou ještě neznám. Jen doufám, že její přílet nebude asociován s citoslovcem "plesk".
... ...
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No a že byste místo toho, abyste vyráběl duplicitní registrace sedl k e-mailu a poslal nám svoje uživatelské jméno? Pravidelně randím s databází, když jí trochu opiju, umím ji přemluvit k ledasčemu 
Burn in hell.
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Emaily z PCTuning magazínu
Maily zasílané z magazínu (zapomenuté heslo, po registraci, atd...) nechodí. Mělo by se s tím něco provést...
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Něco se s tím provádí trochu jinak, než by se čekalo, otázkou je, kdy na to dojde...
Burn in hell.
- mistarka
-
zapomenuté heslo
Zapoměl jsem bohužel heslo a při žádosti o zaslání nového se na stránce objevilo , že heslo bylo zasláno , ale mail nedorazil.Pomůžete? Děkuji.
//edit Wilik - promaz + slouceno do spravneho tematu z admin zprav
//edit Wilik - promaz + slouceno do spravneho tematu z admin zprav
- bkf.1
- Začátečník

Nefunkcni posilani zapomenuteho hesla
Zdravim admina,
nefunguje mi posílání zapomenutého hesla na server pctuning.cz (nemyslim forum). Kdyz si ho necham poslat tak se mi objevi "Nové heslo vytvořeno a zasláno!" ale stejne nic neprijde
Mam mail na centrumu tak snad v tom neni problem (dival jsem se i do spamoveho kose a stejne nic).
Predem dekuji za rychle vyrizeni
nefunguje mi posílání zapomenutého hesla na server pctuning.cz (nemyslim forum). Kdyz si ho necham poslat tak se mi objevi "Nové heslo vytvořeno a zasláno!" ale stejne nic neprijde
Predem dekuji za rychle vyrizeni
Intel Celeron M 1.4@1.96Ghz S479 + S479 redukce (standardní chladič, max teplota 47°C), Asus P4GD1 S478 (Intel 915), Transcend 2x 512MB + 1x 1024MB DDR 400MHz, Gigabyte 6600GT 128MB DDR3 + Arctic-Cooling NV Silencer 6 rev. 2, WD1600JD (160GB) + Primecooler HDB-P (pasivní), SB Live!
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Opraveno až nyní, omluva uživateli crown.
Burn in hell.