Monitor - Black Screen (Cerna obrazovka)

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
sm0ker
Začátečník
Začátečník

Monitor - Black Screen (Cerna obrazovka)

Příspěvek od sm0ker »

Zdravim,
monitor sa mi dostal zo servisu (Viewsonic VX922 na Geforce 9600GT) , ze uz je opraveny..Kazdopadne asi to nie je pravda..
Problem bol ze pri zmene rozlisenie, uz od startu systemu alebo uplneho startu pocitaca cierny obraz a blikalo zelene svetielko..Bol v servise, mam ho teraz 3ti den a uz ho skusam,pretoze rano opat som mal ciernu obrazovku..
Je pripojeny cez analogovo/digitalne..Skusal som oba rezimy vzdy cierna obrazovka ze out of range.Zapojil som CRT a pekne nabehlo.takze som zapojil oba monitory sucasne.Skusal som rozne rezimy ci uz horizontalne roztiahnuta plocha alebo na oboch sucasne.Bez uspechu..Zapol sa tak 1 z 10..Skusam stale ze ako sa sprava..
Najzaujimavejsie je tentoraz ze ten monitor ide az do nabehu do systemu...3 rozne drivere som skusal..Stale ide ako sa mu chce..Zajtra ide znova do servisu...Podotykam ze posledny mesiac som na CRT a tam nebol ani raz problem!

Chcem vediet ci uz niekto mal podobny problem a ako bol rieseny.. :| P
Mum should've told ya never fall in luv wit a G !
Desktop - Core 2 Duo E6850 || Intel DP35DP || 2x1GB Kingston 800Mhz || Geforce 9600GT || 2x320GB Seagate RAID 0 , 240GB,200GB,160GB || Asus Xonar DX/XD || Case - Nexus Breeze || Corsair VX 550W || Logitech MX Revolution/MX500 || HP LP2475w+Viewsonic VX922
Laptop - HP Pavillion dv6500 Special Editon - White || Core 2 Duo T7300 || 2GB 667Mhz || Geforce 8400M GS || 120GB Fujitsu Hdd <== Dual Boot - Kubuntu 8.04 vs Xp Sp2==>

Music - 30GB Video Ipod / 1GB Shuffle Ipod - Creative EP-630/Sennheiser HD 280 Pro ==> Hip Hop (89-97) From Denver To LA [Not mainstream]
6480jojo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Monitor - Black Screen (Cerna obrazovka)

Příspěvek od 6480jojo »

No moze to byt chyba v monitore alebo v grafickej karte alebo to moze byt nahodna nekompatibilita karty s monitorom alebo naopak
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870Obrázek
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
vertoooza
Začátečník
Začátečník

Re: Monitor - Black Screen (Cerna obrazovka)

Příspěvek od vertoooza »

Nazdar!podarilo sa ti tento problem nejak vyriesit?mam presne ten isty monitor a s nim aj rovnaky problem...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“