Smyntec a jeho řada Norton - Chaos v produktové řadě

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Smyntec a jeho řada Norton - Chaos v produktové řadě

Příspěvek od Maxtor »

Je zde nekdo schopen mi vysvetlit jakym smerem se tohle portfolio odebira..? konkretne mam chaos v mirnem prejmenovani nekterych produktu..

Dotaz: Ktery konkretni produkt nahrazuje stary Norton Personal Firewall..?

Jsem po letech nucen vyresit prechod na nove verze veskereho jejich SW.. alternativy zde nereste.. Symantecu verim a jsem verny.. jejich produkty mi dokonale slouzily jeste v dobach "C:\.." :)
Hlavni dva baliky, tedy SystemWorks a Internet Security zustavaji.. SystemWorks dokonce v nezmenene podobe, i co se jednotlivych aplikaci tyce.. problem mam ale s firewallem..
Dosavadni kombinace byla stanovena na SystemWorks (jehoz soucasti je i Norton Antivirus) + samostatny Personal Firewall.. ten ale zahadne zmizel a na jejich webu (at jiz CZ, tak EN) se dostavame pouze k trapnym pojmum co se ochrany pred nebezpecim tyce..

Mam v tom dokonaly chaos, protoze z toho, co prezentuji na internetu jsou vsechny apliakce stejne a vsechny zvladaji vsechny funkce vsech moznych produktu.. vyzna se v tom nekdo..?
smrtelnik
Nováček
Nováček

Re: Smyntec a jeho řada Norton - Chaos v produktové řadě

Příspěvek od smrtelnik »

Maxtor píše: Dotaz: Ktery konkretni produkt nahrazuje stary Norton Personal Firewall..?
.. vyzna se v tom nekdo..?
Vyzna :)
Norton Personal Firewall 2006 byla posledni vyvijena verze a samostatny firewall se od te doby nevyviji a ani to neni v planu.
Firewall je v soucasne dobe zahrnut v produktech Norton Internet Security a Norton 360.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Jasny.. takze z kombinace Firewall + SystemWorks nyni bude nutne prejit misto firewallu na komplet balik Internet Security..
V kazdym pripade.. chapu N360 dobre v tom, ze oproti IS jde spise takovy antispyware / antivir / firewall..?
smrtelnik
Nováček
Nováček

Příspěvek od smrtelnik »

Pokud chces mit Firewall a NSW, tak doporucuji NIS 2009 a NSW 2009 Basic (Basic verze je bez AV).

N360 ma v sobe AS, AV a FW + PC Tune-up (defrag, optimalizace chodu PC atd ..) + Backup (s moznosti zalohovat na disk, prenosne medium ci online backup 2GB).
Ted zalezi na tom, jak narocne mas pozadavky. Pokud by cilovy uzivatel byl bezny user, tak doporucuji Norton 360. Je to komplexni balik, N360 v zakladnich funkcich nahradi prakticky i NSW. Bylo by to take levnejsi reseni nez NIS a NSW.

Jak jsem psal vyse, pokud vylozene lpis na NSW, tak Ti nezbyde nic jineho, nez k nemu poridit NIS. Tato kombinace by zas byla pro pokrocile uzivatele.

Pokud Ti nejsou jasne rozdily v tech aplikacich ci cokoli jineho, ptej se,
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

jj.. o co jde v NSW vim a proto jej chci.. :) ..takze vysledna kombinace bude, jak jsem tusil, NIS + NSW v nejaky zakladni verzi no..
Dix za info.. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“