ovlivnuje delka kabelu zvuk?
Moderátor: CageJ
- atomic:)
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ovlivnuje delka kabelu zvuk?
mam 5.1 a potreboval bych delsi kabel, takze sahnu pro nejaky prodluzce..jde mi o to, ze pro jednu bednu potrebuju delsi nez pro tu druhou - takze treba pro levy by to bylo 4m, pro pravy 6m...tak se chci zeptat, jestli to nevadi, ze jeden kabel bude delsi nez druhej..jako predpokladam ze 2m vubec nic neovlivnej, ale..nekde jsem slysel jak to nekdo hrozne resil, tak se pro jistotu chci zeptat, i kdyz je to asi fakt stupidni otazka..
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
- Maxtor
- Začátečník

-
Re: ovlivnuje delka kabelu zvuk?
No castecne zalezi na konstrukci zesilovace, nicmene obecne to ber tak (oddelene monobloky apod mit urcite nebudes), ze to vadi.. pokud tedy k jedne bedne vede 6m a k druhe jen 4m, udelej to tak, aby u te kratsi byly ty 2m nekde navic smotany no..
Proste oba kabely stejne dlouhy..
Proste oba kabely stejne dlouhy..
- myom
- Středně pokročilý

jake repro? obecne delsi kabely srazeji vysky, ale jestli tohle uslysis, tak na jo sakra dobre aparature.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zajimalo mne to obecne, i do budoucnosti, ale v tuhle chvili se jedna jenom o shit sestavu creative p5800..
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
- myom
- Středně pokročilý

neres to 
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak uz to mam zapojeny..chtel jsem puvodne koupit 2x1m dopredu a 2x2m dozadu, i kdyz mam dost zvlastne rozestaveny pokoj, takze ke kazdy bedne je to jinak, i kdyz ve vysledku jsou ode mne na stejnou vzdalenost (kabely vedu ruznymi cestami)...no, nakonec mi ten capek v tom obchode dal 1m,2m a 3m..takze mam ve vysledku 2m levej, 2m stredni, 3m pravej, 6m pravej zadni a 7m levej zadni..vsechny ctyri jsou uplne v pohode, az na ten co je nejdal.. - hraje asi tak trikrat potiseji..
takze asi tak, dost me to se*e.. 
- Maxtor
- Začátečník

-
Ja ti rikal, at je mas vsechny stejne dlouhy..
..je fakt, ze u takovyhle beden je to rozhodne mensi problem, nez u poradnyho zesilovace, ale vysledky v podobe, jakou ted vidis/slysis se hold dostavit muzou taky no..
- crashPC
- Mírně pokročilý

pokud jsou dost tlustý, tak to zas tak nevadí. S velkym průřezem to nebývá moc problém.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...