Zvuky z CPU?
- AlpenX
- Nováček

-
Zvuky z CPU?
Ahoj,chtěl bych prosím poradit s jedním problémem -> Mám notebook a vždy když ho spustím tak v něm něco kručí (praská),myslím si že je to někde u CPU .Nevíte někdo co to je ,co to znamená a jak problém vyřešit?Většinou to přestane tak po hodině a půl.Děkuji předem za pomoc
.
- Mastodont
- Černá karta

-
Re: Zvuky z CPU?
Cívky, taky mi to dělá.
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
CPUckem to teda urcite neni, budou to naky soucastky na desce, nejspis ty civky jak pise Mastodont. To delava celkem dost notebooku, jde o to, jak je to hlasity (treba HP Paviliony s tim meli hodne problemy, pisteli jak svina
). Jestli hodne, tak to muzes zkusit reklamovat, jestli jen trochu, tak ti to neuznaj jako vadu, musis si zvyknout 
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- AlpenX
- Nováček

-
Neni to jako extra slyšet,jen to trošičku cvrčí,tak jsem se obával aby s tím nic nebylo,jinak děkuju moc,jelikož se s tím nedá nic dělat a je to přirozený,tak bych tento topic považoval za vyřešený
.
- Mastodont
- Černá karta

-
It's not a bug, it's a feature. 
- NEONET
- Středně pokročilý

no schvalne, vrci pri pripojenem zdroji, nebo pri behu na baterku?
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- AlpenX
- Nováček

-
No já to mam většinou v síti ale jako baterku mam v něm zapojenou a zárověň v síti
.