Dobrý den. Mám originální hru Crysis která mi na sestavě co mám v podpisu nezobrazuje textury ve hře. Hru spustím, dostanu se i do menu, začnu novou hru a pak se mi zobrazí jen nebe a pár mraků... DVD je v pořádku na jiných PC hra funguje tak jak má. Když Loadnu SAVE pozici tak se zase zobrazí jen jakoby pozadí ve hře (mraky, hory) a postava jakoby propadne skrz všechny textury třeba do moře.
Myslel jsem že problém je bios, ovladače, SLI nebo OP... Bios jsem korektně přeflashoval na nejnovější verzi ze stránek ASUS, ovladače na grafické karty nejnovější, nejnovější Direct X, také hru jsem opatchoval na verzi 1.2. Zkoušel jsem jak aktualizované Visty tak i XPčka, vypnutí SLI také nic neřeší.
U jiných her se mi toto neděje (Asssassins Creed, R6 Vegas2 vše OK).
Prosím o radu, opravdu už nevím. Zdá se mi že je to spíš jakoby celková nekompatibilita sestavy přímo s hrou.
V CPU testech a mem testech je PC stabilní. Žádné přehřívání grafik se také nejeví. Možná by mohl být problé ve zdroji, protože už jsem měl pár problému v XPčkách že se PC v náročných místech třeba ve F.E.A.R. restartovalo do Blue Death.
Nevím nevím nevím..... Ach jo.
Díky za radu
GeForce 9800GTX SLI a nezobrazování textur v Crysis
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- NooXy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
GeForce 9800GTX SLI a nezobrazování textur v Crysis
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
- 6480jojo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: GeForce 9800GTX SLI a nezobrazování textur v Crysis
mozno nekompatibilita v SLI mode .. skus vybrat jednu kartu a ak to bude tiez robit tak potom neviem
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..

4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..