UFFFF!!!
Takze v Alze mi ho bezproblemov vyreklamovali. Zevraj tam boli chybne sektory, ze to sa automaticky vymiena. Takze som bol rad, aj ked mi to prislo dost divne, lebo som ho vela krat preskenoval a nic.
Dnes mi dosiel novy disk a hadajte co?!!

Najprv sa disk zase odpajal a zapajal, tak uz som si bol skoro isty ze by to mohlo byt v zdroji. Tak som odpojil vsetky vetraky v bedni a zapojil len grafiku, disky a dvdrw. Ked bol disk zapojeny sam tak to aj bezalo v pohode. Nemal som ale este nainstalovany win, len som skusal linux live ako bezi disk a vsetko bolo ok ale neviem ci rychlost ako je hore v obrazku bola uz vtedy taka alebo az neskor. Ked som pripojil aj druhy disk - hitachi 320gb tak mi to zase zacalo blbnut. Nejako som uz naisntaloval windows(bez hitachi kvoli posratemu pismenu C:), aktualizoval a spustil testy a vysleodk je hore. Dost sa bojim ze to na koniec bude v doske a ze ma na svedomi aj tu reklamaciu, resp poskodenie prveho disku. I ked je to divne kedze s tym hitachi nie je problem.
--
Nepomohlo ani odpjenie druheho disku.
Taktiez som si vsimol ze dist brutalne pecie, hlavne zo spodu(kde je elektronika).
A taktiez som si uplnou nahodou vsimol, ze napajaci kabel ku grafiku, presne v spoji bol tiez strasne horuci. Mal som grafiku napojenu samostatne na jedne jvetve zdroja bez cohokolvek ineho z jedneho konektoru cez rozvodjku a prave ten konektor na vetvy bol zhavy. Tak som dal rozdvojku prec a oba kable z grafiky osm napojil samostatne na oba konektory priamo na vetvu a uz je to ok. Ale je to divne. Mozno moj pc posadol diabol, aj ked je modry
Zatial mam ako systemovy disk staru dvacinu. Tiez bezi v pohode(aj ten hitachi).
---
Nepomohol ani novy bios.