propojení PC a TV jede obraz ale ne video (vyřešeno)

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
spider-x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

propojení PC a TV jede obraz ale ne video (vyřešeno)

Příspěvek od spider-x »

Propojil jsem notebook s televizí přes S-VIDEO .Televize je Panasonic Viera TH-50PX8E a notebook IBM Thinkpad T30 . Obraz jede, ostrost na TV sice dost pokulhává ,ale to není hlavní. Všechno se mi normálně zobrazuje, ale když pustím video(film) tak na NB se zobrazí , ale na televizi ne. Tam se zobrazí pouze okno přehrávače bez obrazu. Nedalo by se něco udělat s tím videem a popř. s rozlišením?
Naposledy upravil(a) spider-x dne čtv 9. říj 2008, 22:56, celkem upraveno 1 x.
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: propojení PC a TV jede obraz ale ne video

Příspěvek od N@$ty »

Některé GK umí zobrazit video pouze na primárním monitoru, tudíž musíš nastavit televizi jako primární výstup. (Na kartě kde se nastavuje rozlišení obrazovky, jsou v levo dole zaškrtátka)

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
spider-x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: propojení PC a TV jede obraz ale ne video

Příspěvek od spider-x »

Díky moc. Mě ta volba nešla změnit , ale našel jsem kde jinde se to dá nastavit. Teď už jen zbývá vyřešit to rozlišení nebo ostrost.
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: propojení PC a TV jede obraz ale ne video (vyřešeno)

Příspěvek od bubanek »

tak aspoň napiš jak jsi to vyřešil
mě by to třeba taky zajímalo...
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“