acer aspire one a110

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
javor
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

acer aspire one a110

Příspěvek od javor »

Koupil jsem si tento netbook a chtel bych se zeptat jak do nej nainstalovat windows xp,protoze s linuxem neumim ....nekde jsem cetl ze tato verze pracuje jen s os na bazi lunuxu. A dalsi otazka xpecka z CD mam normalne zkopirovat na flash disk a z toho to nainstalovat?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: acer aspire one a110

Příspěvek od Don Martinez »

Instalace se dělá přes flashku, popř. externí mechaniku (zkusil bych se nekde poohlídnout po návod pro Eee, bude to velice podobný)... Jinak následně u Windows vypni swap, protože tím to SSD rychleji odrovnáš...

Každopádně v prodeji je i verze s Windows XP, pokud vím (aspoň to povídal šéf českýho Aceru), takže mi nějak nedochází, proč jsi si koupil verzi s Linuxem, ale každej svýho štěstí strůjcem. :roll: ..
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
javor
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od javor »

no protoze verze s xpeckama ma jen pevnej disk ...ja chtel ssd a stoji to o 2k vic
Zlord
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zlord »

zdravim mam uplne ten samy problem...mohl by sem nekdo napsat jak by reinstalace mela probihat? dikz
PROCESOR:AMD Vishera FX-6300 , CHLADIČ: Arctic Freezer A30. , RAM: Kingston HyperX 8GB (2x4GB) DDR3 1600 , GRAFICKÁ KARTA: Sapphire R9 270X 2GB GDDR5 OC, ZAKLADNI DESKA:GIGABYTE GA-990XA-UD3 - AMD 990X, SSD: Samsung SSD 840 EVO - 250GB. REPRO: Genius SW-HF 5.1 5000.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“