Commanderwar píše: pri dokončeni instalace 178.13 to piše cosi..že instalace je dokončena.System nebyl nebyl změněn. Ale jinak....napriklad v GPU....je již napsana nova verze ovladače
Uplne presne tenhle problem mam i ja. Driver to instaluje asi 10 minut, pak tabulka, ze system nebyl zmenen. Po resetu je driver ale normalne nainstalovan. Sem svim spusobem rad, ze nejsem v tom sam a treba se dopatrame reseni. Tohle mi delalo i s beta driverama.... vlastne dela to od doby, co sem najel na drivery co maji physix integrovany.
Skousel sem uz uplne vse vcetne tech trapnych veci jako v SAFE modu vse vycistit, deaktivovat vsechny firewally, antiviry, antyspywary.... no proste vse. Taky sem kompletne vymazal VGA a PHYSYX driver a skusil vse od podlahy.... ne. Proste zakazdym to vypise, ze system nebyl modifikovan.
Hry a podobne zalezitosti behaji jinak v pohode.... jediny problem mam ten, ze karta se nepodtaktuvava a teoreticky to muze byt tim, ze driver se proste nenainstaluje uplne spravne. Skousel sem uz fakt vse..... vcera sem zmaznul rivatuner a najel na Asus Smart Doctor a reknu vam.... tragedie. Z casu nacas se sam od sebe proste zastavi vetrak a je potreba tvrdy reset. Nemit Logitech G15 a teplotu i s toackami VGA vetraku porad na ocich na LCD, tak se mi karta i uvari. Vsim sem si toho u Gridu a v ty dobe melo jadro 97 stupnu...
Mno tak nevite ciste teoreticky nekdo co s nasim problemem, ktery mame s Commanderem ?:) Posledni ovladac co mi kartu podtaktoval byl ten WHQL pred touhle 178.13.
Vantage score mam jinak krasnych P13540.