-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od Skeeter »

Mno u nas jsou vsechny raidy zruseny az do patche. Pocitam, ze s novym patchem tj. o 30% nerf vsech HP docistime SWP a pak konec a cekani na wotlk :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

Skeeter píše:Mno u nas jsou vsechny raidy zruseny az do patche. Pocitam, ze s novym patchem tj. o 30% nerf vsech HP docistime SWP a pak konec a cekani na wotlk :)
tak to u nas se raidy neslozi ani po patchy :( takze SWP nikdy nevycistime. Kazdy uz to ma nekde ja se tesim na patch jen kvuli holicovi jinak je me to celkem jedno co tam je za zmeny stejne za eq uz je zbytecne se honit..
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Me tak ani nejde o equip jako spis o to, videt endgame raid, jestli dame KJ netusim, a vzhledem k tomu, ze jsme zatim jen jednou slozili Brutalluse tak nevim nevim...30% je sice dost ale kdyz nemas material... :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Slyšel jsem že tam budou hodně 10man raidy...
Blbne my stahovač, po pár hodinách zahlásí že byli problémy s uložením dat, dál stahuje ale data jaksi neukládá, takže musim dát restart vždycky, blbne to taky někomu jako mě? ...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

10man raidy budou snad az v datadisku a melo by bejt vsechny 10man + ale budes moct jit neco ala heroic pro 25 lidi, tim padem bude upravenej loot pro 10 a 25man, ovsem s tim, ze ani clovek v 10man gearu nebude v 25 man raidu zbytecnej...Ja myslim, ze 10man raidy jsou super napad a je jen skoda, ze v TBC jich nebylo vic :(

A pokud ti blbne stahovac tak sosej normalne z webu je to, za 1. rychlejsi a za 2. bez preblemu...Webu kde vychazej patche hned v dobe releasu je snad dost :)
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Skeeter píše:10man raidy budou snad az v datadisku a melo by bejt vsechny 10man + ale budes moct jit neco ala heroic pro 25 lidi, tim padem bude upravenej loot pro 10 a 25man, ovsem s tim, ze ani clovek v 10man gearu nebude v 25 man raidu zbytecnej...Ja myslim, ze 10man raidy jsou super napad a je jen skoda, ze v TBC jich nebylo vic :(

A pokud ti blbne stahovac tak sosej normalne z webu je to, za 1. rychlejsi a za 2. bez preblemu...Webu kde vychazej patche hned v dobe releasu je snad dost :)
A můžeš dát link na ten patch, nikde ho nemůžu najít.
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Dobrý už jsem to stáhnul.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

tak jak se tesite na novy tituly ?? http://wotlkwiki.info/index.php/Guide/Titles podle me naprosto skvela vec... :) Leeeeeeeeeeeeeroy!!!!!
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Takovych jsou stovky ve warhammeru online 8-)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Rekl bych, ze WHO v tomhle topicu moc lidi zajimat nebude... A hlavne tam neni Leeroy !!! :twisted:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Skeeter píše:Rekl bych, ze WHO v tomhle topicu moc lidi zajimat nebude... A hlavne tam neni Leeroy !!! :twisted:
Coby nezaujimal. Zaujima.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Tak koho zajímá, jděte do WHO topicu, tam jsem koukal, že to úplně žije :P
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

Tak ake su vase nazory na zmeny v patchi? Ktora classa bude good a ktora nie?
Info o patchi http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Mno zajimavej patch :) hlavne hlaska pri instalaci, ze potrebuju 6,5Gb volnyho mista me dost zaskocila :) A proto mam otazku, kdyz vezmu celou slozku z wowkem a zkopnu ji na jinej disk, bude fungovat nebo bude muset probehnout reinstal ?? Ja sem wowko vlastne nainstaloval jen jednou a pak uz vzdy jen copy tam a zpet, ale uz si nepamatuju jetli jsem to vzdy daval na stejnej disk....
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Tak já jsem ready :-D ale Blizzard neni ready už máme půl třetí a pořád jim to nefachčí. Jinak k instalaci 6,5GB je něcíčko taky sem na to kokukal. Ta hra roste jak z vody a nevim kam to poleze zatim mám WoW na 9,5GB což ja o drobet míň než Zaklínač ale příští Daťák už to asi prolomí.

Už aby se to rozjelo a mohl jsem otestovat svýho Wára prý by měl být o něco vylepšen a že by nemusel tak zaostávat za ostaníma.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

jo 9,5 gb já jsem zatim na 10,6 :))) na druhou to nějak nezvládly a stránky jsou taky dole hehe...
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

stránky už tachtěj jenže protáhli čas ze 14:00 na 15:00

Dočet jsem se že taky resetovali všechny talenty:-( já je tehdá někde od někoho obšlehnul. Poraďte talent tree na PVP Wara díky:-)
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Ja bych volil neco takovyho http://www.wowhead.com/?talent=LV0Idfht0fMRcfRthxbsZb
btw ted ve fury je dost dobry blood craze obnovi 6% hp po critu :) Coz uz je dost znat narozdil od minulych 3%
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tak sem se těšil na nový patch, poslední dobou se moc nestihal hrat a ted kdyz prijdu tak mi zniceho nic chybi stazene 0,04GB a nejak se tomu nechce dojet. Jaky to je? Hlavne nove talenty, nemuzu se dockat na Bladestorm, ale titan grip muze byt taky imba. :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“