Zdravim. Temto problem jsem mel taky . Tato rada disku "nevim proc" ma potize s deskami od GIGABYTE. Dokonce jsem byl disk reklamovat .Po reklamaci tentyz probelm , ale opravdu chyba neni v zarizeni. Je nekde mezi klavesnici a uzivatelem.look píše:mám problém s tímto diskem Samsung HD103UJ 1TB, po připojení k PC bios hlásí že má kapacitu 32MB a po naběhnutí systému přes diskové nástroje ho můžu naformátovat na kapacitu 8GB. PC se skládá z těchto komponent: Intel Core2 duo 2,4GHz, MB GIGABYTE EP45-DS3R P45 s775,DDR2,SATA2,GLAN,PCIE2.0,1394,ATX, HDD WD raptor 74GB, MSI NX7300GT-TD256EH, 256MB DDR2/128b, DVI,TV, Heatsink PCI-Ex, DIMM DDR2 1024MB 800 ECC REG TRANSCEND CL5
AHCI zapnuté mám, při pokusu instalovat na tento disk systém (XP) to psalo u hlášky kde je normálně formátování, že disk je zamknutý. Zkoušel jsem i nástroj od samsungu (HD103UJ ES-Tool (ver.2.11) ) a při jakém koliv pokuse cokoliv nastavit ten program kočí chybovým hlášením.
Neváte s tím někdo zkušenost?
HD103UJ - sice ma dlouhou roztaceni dobu na motoru ale jinak maka docela bombasticky. Za malo penez docela slusna muzika.