GTR Evolution
Moderátor: Baneshee
- Zub
- Začátečník

-
GTR Evolution
slyšel někdo o této hře? hraje ji?
http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/gtr ... ze_mik.idn
přide mi jako bratr Race O7
http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/gtr ... ze_mik.idn
přide mi jako bratr Race O7
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: GTR Evolution
No cim to asi bude?Zub píše:přide mi jako bratr Race O7
0118 999 881 999 119 7253
- Zub
- Začátečník

-
jde to hrat bez race O7 ale oficialni datadisk to myslim neni jen se tomu tak zaclo rikat.
kazdopadne podle videi je to to same + par novych aut
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz o necem nemas paru tak nedelej ze mas paru o tom o cem nemas paruZub píše:jde to hrat bez race O7 ale oficialni datadisk to myslim neni jen se tomu tak zaclo rikat.
GTR Evolution je oficialni datadisk k Race07, kdy se da ovsem koupit bud jako samotny datadisk nebo jako jako sada race07 + datadisk
- Zub
- Začátečník

-
ja sem tady nic netvrdil , nevim o ty hre nic a ptal sem se lidi co si hru zakoupili. takze zařad zpatecku chytroline a nech prostor tem co mi reknou vic, to ty nejspis nebudesCoololooser píše:Kdyz o necem nemas paru tak nedelej ze mas paru o tom o cem nemas paruZub píše:jde to hrat bez race O7 ale oficialni datadisk to myslim neni jen se tomu tak zaclo rikat.
kazdopadne podle videi je to to same + par novych aut![]()
GTR Evolution je oficialni datadisk k Race07, kdy se da ovsem koupit bud jako samotny datadisk nebo jako jako sada race07 + datadisk
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A to ti mam jako lhat o tom ze to neni datac k race07 nebo co? Navic tys tady zacal prvni chytracit ze to datac neni. Ja ti oznamuju ze to datac k race07 je. Muze se vztekat, muzes brecet a klidne i kopat ale na tom faktu ze gtr evolution je datac k race07 nic nezmenis a nezmeni na tom nic ani fakt ze se gtr evo prodava jak samotnej datac tak combo kde je uz obsazeno race 07Zub píše:ja sem tady nic netvrdil , nevim o ty hre nic a ptal sem se lidi co si hru zakoupili. takze zařad zpatecku chytroline a nech prostor tem co mi reknou vic, to ty nejspis nebudes
Mimochodem, cetls tu recenzi na kterou si linkoval? Podivej se laskave co tam pisou "30 dolarů komplet/ 20 dolarů datadisk " Takze se prestan vztekat jak maly decko.
- Zub
- Začátečník

-
ach jo..
takže se zeptám znovu: máte tu hru někdo? jaka je hratelnost? stojí za ty penize?
takže se zeptám znovu: máte tu hru někdo? jaka je hratelnost? stojí za ty penize?
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mam tu hru. Hratelnost je stejna jako u race07 + vylepsenej obsah (pridany trate a auta). Tot vse.Zub píše:ach jo..
- Zub
- Začátečník

-
to sem si myslel, leda ze by to zachranili online hrou , ale tam stejne asi povede grid.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli chces tohle srovnavat s grid tak imho lol.Zub píše:to sem si myslel, leda ze by to zachranili online hrou , ale tam stejne asi povede grid.
- Zub
- Začátečník

-
srovnavat ne ale co se tyka zabavy a komunity tak grid je o tridu jinde.Coololooser píše:Tak jestli chces tohle srovnavat s grid tak imho lol.Zub píše:to sem si myslel, leda ze by to zachranili online hrou , ale tam stejne asi povede grid.
nejde mi o to jestli je to nejaka arkada nebo simulace, jde mi ciste o zabavu.
i ta nejverohodnejsi simulace aut na PC se ani hooooodne zdaleka nepodoba a defacto ani se vzdalene nepriblizuje k jizde se zavodakem na normalnim okruhu. takze to jsou vsechno arkady jako trám
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podivej se nekdy co ti reknou lidi kteri meli doopravdy moznost ridit nejaky specialy a zaroven se projet treba v rfactoru a pak bys mluvil jinakZub píše:i ta nejverohodnejsi simulace aut na PC se ani hooooodne zdaleka nepodoba a defacto ani se vzdalene nepriblizuje k jizde se zavodakem na normalnim okruhu. takze to jsou vsechno arkady jako trám
GTR evo je rozhodne (pokus) o zavodni simulaci. Grid je proste arkada (to neni hanlive osloveni) a tecka. S tim moc nenadelas. Je to stejne rict ze operace flashpoint a doom3 jsou stejnej typ her a vycitat ofp ze na tebe neustale neskacou zmutovane prisery.